DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> O intamplare haioasa..., ...Garcea personaj principal

semit
post 8 Apr 2006, 16:57
Post #31

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(AMW @ 8 Apr 2006, 15:58)
pai ideea e ca primul era tanar si al doilea pe la vreo 35 de ani....si daca tu esti destul de umil incat te lasi injurat pe nedrept, bagi coada intre picioare si pleci bravo tie, eu nu sunt asa....si hai sa nu intram in polemici cu scoala studii etc...ca nu stii tu ce am realizat eu pana acum si ce nuh....da?
*

1. in primul caz cu passatu` era in regula, omu`( a se citi gaboru`) era un idiot si a primit ce merita..adica apelativul de "bou"...
2. tu nu te lasi injurat bla bla... ti-am mai zis daca erau 2 tigani erai sub scaun...
3. in legatura cu scoala & stuff..m-am uitat la tine in profil..1987..bla bla..masina luata de taticu... mare smecher cu prietenii in masina.. tipic...
4. eudin umarian are perfecta dreptate.. este o gandire de om matur si cu picioarele de pamant
5. din cauza unei mentalitati "tipice"...vazuta ceva mai sus..toti cei ce conduc Logan sunt considerati niste cenzurati...veti vedea pe alte forumuri nu este atacata masina ci soferul..pe buna dreptate in multe cazuri...
6. sunt de acord cu tine in alta privinta...cea cu semaforul dela Orizont ..din alt topic wink.gif
7. daca esti baiat destept nu te va deranja ceea ce am scris mai sus..daca nu ...
"m..e gaborii....( asa e mai bine nu?)"

This post has been edited by semit: 8 Apr 2006, 16:58

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AMW
post 8 Apr 2006, 17:59
Post #32

Membru autentic

Group: Members

radmasa.gif
QUOTE(semit @ 8 Apr 2006, 16:57)
1. in primul caz cu passatu` era in regula, omu`( a se citi gaboru`) era un idiot si a primit ce merita..adica apelativul de "bou"...
2. tu nu te lasi injurat bla bla... ti-am mai zis daca erau 2 tigani erai sub scaun...
3. in legatura cu scoala & stuff..m-am uitat la tine in profil..1987..bla bla..masina luata de taticu... mare smecher cu prietenii in masina.. tipic...
4. eudin umarian are perfecta dreptate.. este o gandire de om matur si cu picioarele de pamant
5. din cauza unei mentalitati "tipice"...vazuta ceva mai sus..toti cei ce conduc Logan sunt considerati niste cenzurati...veti vedea pe alte forumuri nu este atacata masina ci soferul..pe buna dreptate in multe cazuri...
6. sunt de acord  cu tine in alta privinta...cea cu semaforul dela Orizont ..din alt topic wink.gif
7. daca esti baiat destept nu te  va deranja ceea ce am scris mai sus..daca nu ...
"m..e gaborii....( asa e mai bine nu?)"
*

Deci hai sa vedem, tu nu ti-ai declarat varsta dar ti-ai declarat numarul masinilor b 84 ... b 86... cu varsta sper ca am lamurito

Masina intr-adevar este luata de ai mei de ziua mea dar si ca o rasplata a faptului ca am avut niste rezultate pe care nenea garcica la varsta de 19 ani nici nu visa. Ei s-au redus la munca de politie...spaga etc eu nu ma reduc la asta

Am uitat sa mentionez ca eram SINGUR in masina, de obicei merg singur sau cu prietena ....acei prieteni de care zici tu au toti masini si fiecare se deplaseaza pe bani lui wink.gif

Nu ma intelege gresit nu am absolut nimic cu ei....ma opresc aprope in fiecare seara dar nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca ei isi fac treaba.. nu au ce sa imi faca....am totul in regula centura o port si nu beau...in 1 an si o sapt de condus zilnic, 26000km cu alta masina si 4000 cu loganu + alte masini dar mai rar, nu am luat decat o amenda de viteza pe magheru cu 66 km/h....atat...deci nu ma simt inclus in cateogria soferilor de logan despre care vorbesti tu....da am citit si eu topicurile in care logan+19 ani = dezastru, ori fi multi asa dar eu nu ma simt inclus

Si de cand tigani au ajuns politisti?? sau nu ai vazut ce am scris....nu cred ca tiganu ma dirijeaza in trafic ci politistul....deci iar sper ca am lamurito si pe asta

Nu m-a deranjat ce ai scris decat faptu ca daca este adevarat ca ai putin peste 20 de ani te consideri atat de matur si de mare incat poti da lectii usor unuia de 19....inseamna ca ai realizat niste succese enorme sau ca ai o vasta experienta de viata la varsta totusi frageda pe care cred eu ca o ai.

"M**e gaborii" este o expresie intalnita la 4 din 5 soferi tu poate esti exceptia care confirma regula....o singura data mi-sa intamplat sa am boala extrema pe un gabor care ma oprise si vroia sa ma duca la IML crezand ca am baut....asta dupa ce in echilotest imi iesise 0 de doua ori...cei drept eram cu prietena mea in masina care bause vreo 2 shooturi si mirosea in masina a alchool.

P.S. da poate eu sunt tigan si nu ma sperii de ei ....te-ai gandit si la asta? radmasa.gif

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
Radduu
post 8 Apr 2006, 19:56
Post #33

Membru autentic

M-ai lasati-ma cu astia de la circulatie....ma opresc o data si imi spun ca imi dau amenda pt ceva iar in procesul verbal mi-au scris altceva. Sunt scarbit.

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Sony
post 8 Apr 2006, 20:15
Post #34

Membru autentic

From: Ban Land

Io as fi fost fericit si faceam contestatie pe care o si castigam.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Radduu
post 8 Apr 2006, 21:36
Post #35

Membru autentic

Am fost dar cand am vazut ce coada este , am plecat acasa..

--------------------
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Sony
post 8 Apr 2006, 21:41
Post #36

Membru autentic

Trebuia sa faci contestatie prin posta.

--------------------
+
eudin_umarian
post 8 Apr 2006, 21:48
Post #37

.........

From: constanta

ma,cum dracu' se face ca pe mine nu m-a mai oprit nici un militian de vreun an de zile sa ma intrebe de sanatate!?

poate la voi in capitala or fii mai zelosi sau voi sunteti mai capitalisti decat pleava?!

hai sa fim seriosi...fum fara foc se poate?...

zmei am mai vazut in viata mea...dar dirijati...

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
bion
post 8 Apr 2006, 22:15
Post #38

Membru autentic

From: TM

QUOTE(eudin_umarian @ 8 Apr 2006, 23:48)
ma,cum dracu' se face ca  pe mine nu m-a mai oprit nici un militian de vreun an de zile sa ma intrebe de sanatate!? 

poate  la voi in capitala or fii mai zelosi sau voi sunteti mai capitalisti decat pleava?!

hai sa fim seriosi...fum fara foc se poate?...

zmei am mai vazut in viata mea...dar dirijati...
*

Esti micut...Eu nu am mai fost oprit din mai 1995(am povestit mai sus ) si fac zilnic 100 km cu masina dar incerc sa nu ma bag in gura lupului.Ai dreptate smile.gif

Cu stima
bion

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
logic
post 8 Apr 2006, 22:56
Post #39

Membru cititor

From: Medias.Sibiu

QUOTE(bion @ 8 Apr 2006, 23:15)
Esti micut...Eu nu am mai fost oprit din mai 1995
*

blink.gif ...porti cumva "cascheta" de Garcea la volan..ca altfel nu-mi explic bafta ta.

--------------------
Skoda Superb BMW X5 2010
The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
+
bion
post 8 Apr 2006, 23:07
Post #40

Membru autentic

QUOTE(logic @ 9 Apr 2006, 00:56)
blink.gif ...porti cumva "cascheta" de Garcea la volan..ca altfel nu-mi explic bafta ta.
*

Nu ca sunt alergic la uniforme.Cateodata ma intreb si eu cum de nu ma inhata fiindca conduc cam "tare" si fac si prostii.Am in schimb un "nas" la radare si la pandari( simt in 99% din cazuri iar 1% bafta-fac altii semn) smile.gif smile.gif .Insa daca sunt pasager norocul meu nu mai functioneaza mad.gif

Bafta si stima
bion

--------------------
+
logic
post 8 Apr 2006, 23:27
Post #41

Membru cititor

Acu ori te feresti de gura lupului, ori faci prostii..hotaraste-te domnu' cu stima!

--------------------
Skoda Superb BMW X5 2010
+
AMW
post 9 Apr 2006, 04:09
Post #42

Membru autentic

Ziua nu te opreste nimeni in bucuresti...ia circulati voi noaptea pe la scala prin zonele cu barulete de langa romana....prin centru in general si mai vorbim. Eu stau in centru si de ori unde m-as intoarce dupa ora 24 cam odata la 2 zile ma intreaba de sanatate....ei stau la ciupit de permise pentru bautura.

P.S. Hai sa nu mai facem atacuri la persoana, subtilitati etc nu isi au rostul....discutam, nu atacam...nu-i convine cuiva ce se scrie...aduce argumente impotriva ...fara apelative ca nu-i frumos.

--------------------
+
bion
post 9 Apr 2006, 10:08
Post #43

Membru autentic

QUOTE(logic @ 9 Apr 2006, 01:27)
Acu ori te feresti de gura lupului, ori faci prostii..hotaraste-te domnu' cu stima!
*

Nervos mai esti wink.gif Hai sa-ti explic logic.Ma feresc cat pot sa nu fac prostii in fata lupului .Am un pic de experienta prin viata si in soferie si i-am cam citit pe pandari(nu e asa greu sa intuiesti ajentii,voi spuneati ceva mai sus ceva de nivelul...lor).Cand sunt la volan ma straduiesc sa casc ochii in jur smile.gif ).In rest recunosc :Nihil sine bafta.V-o doresc si dvs.

Domnu` cu stima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

This post has been edited by bion: 9 Apr 2006, 10:10

--------------------
+
semit
post 9 Apr 2006, 10:29
Post #44

Private Spice

m-au oprit azi noapte in fata Casei Poporului..acte la control.... clasica intrebare ..ati consumat ceva... si Drum Bun smile.gif

--------------------
+
Radduu
post 9 Apr 2006, 10:40
Post #45

Membru autentic

QUOTE(semit @ 9 Apr 2006, 12:29)
m-au oprit azi noapte in fata Casei Poporului..acte la control.... clasica intrebare ..ati consumat ceva... si Drum Bun smile.gif
*

Pai normal , vineri seara , sambata seara mereu sunt filtre ca ies astia matoliti din cluburi....bine oricum pe ei nu ii opresc. (asta daca nu au dacii radmasa.gif )

--------------------

+
semit
post 9 Apr 2006, 10:54
Post #46

Private Spice

am vazut si eu 1 matolit asear ala volan..de mi-a pierit tot cheful.... in matiz si nevasta-sa tragea de el la curbe ca se ducea dupa miscarea masinii.... Garcea era peste drum si nu au vazut faza....
PS: Radu ai dreptate eu eram singurul fara Dacie din cardul de masini oprite..cam ciudat.... huh.gif

--------------------
+
logic
post 9 Apr 2006, 12:00
Post #47

Membru cititor

QUOTE(bion @ 9 Apr 2006, 11:08)
Nervos mai esti
*

Nu sunt nervos deloc,ca n-am motive wink.gif cautam doar logica. Te-am inteles acum, multam ca m-ai luminat tongue.gif
Stima pentru bafta ta biggrin.gif

--------------------
Skoda Superb BMW X5 2010
+
madhorsefuzzy
post 9 Apr 2006, 13:50
Post #48

Membru

QUOTE(semit @ 9 Apr 2006, 10:54)
PS: Radu ai dreptate eu eram singurul fara Dacie din cardul de masini oprite..cam ciudat.... huh.gif
*

Te-au mirosit ca ai si o Dacie... radmasa.gif

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
pastrama
post 9 Apr 2006, 15:32
Post #49

scursura umana

From: Ct

Pe mine ma dispera cand ma opresc si ma intreaba daca am baut. Ce raspuns cred ei ca o sa le dau? huh.gif

--------------------
Tedei - -
+
little sam
post 9 Apr 2006, 18:59
Post #50

Membru incepator

Unul pozitiv??? tongue.gif

--------------------
logan preferance - CT-62-SMA
Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
+
AMW
post 9 Apr 2006, 23:43
Post #51

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 9 Apr 2006, 15:32)
Pe mine ma dispera cand ma opresc si ma intreaba daca am baut. Ce raspuns cred ei ca o sa le dau? huh.gif
*

Parerea mea e ca daca te simti cu musca pe caciula si ai baut sa incerci sa zici nuh ....daca te intreaba daca vrei sa faci test zici da....daca chiar iti baga aparatu in gura nu sufli si zici ca ai baut putin etc incerci macar sa te intelegi cu el....odata suflat in aparat nu mai au nici ei cum sa "stearga".

--------------------
+
paul_damian
post 10 Apr 2006, 17:56
Post #52

Membru mult

From: Medias, Romania

QUOTE(logic @ 7 Apr 2006, 12:27)
Ajung astazi acasa si observ ca un Passat imi bloca accesul in curte
[...]
dar astazi trebuie sa vina pe la ei ministrul de interne, si ca isi fac si ei datoria mai constiincios ...bla bla.
*

022.gif Aaaargh! N-am stiut eu ca a fost nea' Blaga pe aici! Ca as fi vrut sa-l intreb si eu de cateva chestii in legatura cu Politia din orasul nostru... De exemplu, logic, ai mai vazut Solenza aia alba? rolleyes.gif (Presupun ca stii ce s-a intamplat cu ea, nu?)

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
adumitrachy
post 10 Apr 2006, 20:51
Post #53

Membru autohton

From: Iasi

QUOTE(madhorsefuzzy @ 9 Apr 2006, 15:50)
Te-au mirosit ca ai si o Dacie...  radmasa.gif
*

Referitor la o chestie de asta, acu vre-o 4 ani, se ducea batranu la mare.Avea o sedinta si o cam calca.Prin judetul Tulcea il ia radarul.Au luat toata coloana defapt.Dar faza cea mai faina era ca numai batranu avea dacie, restul masinilor (inca vre-o 4) erau straine.In fine.Il opreste nenea politistu si il intreaba: DOMLE' DA MATALE CE CAUTI PRINTRE ASTIA? Va dati seama ca orice raspuns era de prisos blink.gif laugh.gif radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 L Audi B4 quatro 1998 / 1991 - IS 04/84 DLA
+
Sony
post 11 Apr 2006, 12:16
Post #54

Membru autentic

Chiar avea tupeu tatal tau daca se tinea dupa aia. radmasa.gif

--------------------
+
jeffe
post 11 Apr 2006, 13:15
Post #55

Membru incepator

Scuze, da' chiar ca nu ma pot abtine ...

Deci hai sa vedem, tu nu ti-ai declarat varsta dar ti-ai declarat numarul masinilor b 84 ... b 86... cu varsta sper ca am lamurito

Masina intr-adevar este luata de ai mei de ziua mea dar si ca o rasplata a faptului ca am avut niste rezultate pe care nenea garcica la varsta de 19 ani nici nu visa. Ei s-au redus la munca de politie...spaga etc eu nu ma reduc la asta

Am uitat sa mentionez ca eram SINGUR in masina, de obicei merg singur sau cu prietena ....acei prieteni de care zici tu au toti masini si fiecare se deplaseaza pe bani lui

Nu ma intelege gresit nu am absolut nimic cu ei....ma opresc aprope in fiecare seara dar nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca ei isi fac treaba.. nu au ce sa imi faca....am totul in regula centura o port si nu beau...in 1 an si o sapt de condus zilnic, 26000km cu alta masina si 4000 cu loganu + alte masini dar mai rar, nu am luat decat o amenda de viteza pe magheru cu 66 km/h....atat...deci nu ma simt inclus in cateogria soferilor de logan despre care vorbesti tu....da am citit si eu topicurile in care logan+19 ani = dezastru, ori fi multi asa dar eu nu ma simt inclus

Si de cand tigani au ajuns politisti?? sau nu ai vazut ce am scris....nu cred ca tiganu ma dirijeaza in trafic ci politistul....deci iar sper ca am lamurito si pe asta

Nu m-a deranjat ce ai scris decat faptu ca daca este adevarat ca ai putin peste 20 de ani te consideri atat de matur si de mare incat poti da lectii usor unuia de 19....inseamna ca ai realizat niste succese enorme sau ca ai o vasta experienta de viata la varsta totusi frageda pe care cred eu ca o ai.

"M**e gaborii" este o expresie intalnita la 4 din 5 soferi tu poate esti exceptia care confirma regula....o singura data mi-sa intamplat sa am boala extrema pe un gabor care ma oprise si vroia sa ma duca la IML crezand ca am baut....asta dupa ce in echilotest imi iesise 0 de doua ori...cei drept eram cu prietena mea in masina care bause vreo 2 shooturi si mirosea in masina a alchool.

P.S. da poate eu sunt tigan si nu ma sperii de ei ....te-ai gandit si la asta?

Nu stiu ce sa zic, da' mi-e groaza sa gandesc la nivelul gramaticii la politai daca mataluta scrii in halu' asta si pretinzi rezultate la invatatura iesite din comun. Baga la cap ca "lauda de sine ..." (restul cauta-l pe google).

--------------------
Ford Mondeo 2007 Mk3 - B-51-WMx
ignorance is bliss
+
adumitrachy
post 11 Apr 2006, 14:22
Post #56

Membru autohton

From: Iasi

Na.Sofer comunist.Tin minte prin 97 veneam de la tara si vede omu un Tico.Nu aveti idee cat l-a marcat faptul ca nu a reusit sa il depaseasca... wacko.gif

--------------------
Dacia 1310 L Audi B4 quatro 1998 / 1991 - IS 04/84 DLA
+
little sam
post 12 Apr 2006, 10:57
Post #57

Membru incepator

Daca tot povestim intamplari haioase cu politisti hai sa va spun ce am patit eu acum vreo doi ani intr-o seara. Eram la volanul masinii unui prieten si ieseam de pe o straduta secundara intr-un bulevard. Fac dreapta. In spatele meu masina de politie. Nu aveam centura si zic sa o pun. Masina o ia putin in stanga. Politistul observa si invariabil da flash-uri. Trag pe dreapta.Actele la control bla bla. Ati baut? Eu nu (nu bausem nimic in seara aia). Faza abia acum urmeaza: nu sunt prea inalt, am 1.73,nenea politistu` avea cam 1,90. Se apleaca spre mine si imi spune sa suflu ( n-avea etilotest) si eu suflu dar in urechea lui ca tipul era inalt. Concluzie: a nu ati baut!!! blink.gif Buna seara etc. Cum o fi analizat el respiratia mea cu urechea nici azi nu stiu.Poate ca avea etilotestul in ureche radmasa.gif

--------------------
+
disaster
post 12 Apr 2006, 15:33
Post #58

Membru cu detector de radar

From: UE - Bucharest

QUOTE(little sam @ 12 Apr 2006, 12:57)
Se apleaca spre mine si imi spune sa suflu ( n-avea etilotest) si eu suflu dar in urechea lui ca tipul era inalt. Concluzie: a nu ati baut!!! blink.gif Buna seara etc. Cum o fi analizat el respiratia mea cu urechea nici azi nu stiu.Poate ca avea etilotestul in ureche radmasa.gif
*

Off-topic : Pai orice politist te-ar pune sa-i suflii asa ar face.Mi-a explicat un prieten (asistent medical) ca in caz ca ai fumat fumul ar intra in ureche si mirosul de alcool s-ar prelinge pana la nas wacko.gif Nu prea l-am crezut dar de cate ori a trebuit sa le suflu au intors urechea spre mine, deci e si un sambure de adevar in chestia asta......sau era usturoiul de vina? laugh.gif

--------------------
Renault Latitude 2011
Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da.
+
little sam
post 12 Apr 2006, 15:49
Post #59

Membru incepator

QUOTE(disaster @ 12 Apr 2006, 15:33)
...sau era usturoiul de vina?
*

Mancat de el ? Ca eu nu mancasem usturoi in seara aia. radmasa.gif

--------------------
+
bion
post 12 Apr 2006, 15:58
Post #60

Membru autentic

QUOTE(disaster @ 12 Apr 2006, 17:33)
Offin ureche si mirosul de alcool s-ar prelinge pana la nas wacko.gif Nu prea l-am crezut dar de cate ori a trebuit sa le suflu au intors urechea spre mine, deci e si un sambure de adevar in chestia asta......
*

Fratele medical facea misto sau blink.gif poatea a descoperit el o noua anatomie ceva. tongue.gif
Cred ca fiindca tartacuta ajentilor e ca un tub (gol)se produce efectul Coanda si suflul ajunge de la urechi la nas radmasa.gif radmasa.gif
Cu stima
bion

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 21:47
Forum Renault