O intamplare haioasa..., ...Garcea personaj principal
![]() ![]() ![]() |
O intamplare haioasa..., ...Garcea personaj principal
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() QUOTE(semit @ 8 Apr 2006, 16:57) 1. in primul caz cu passatu` era in regula, omu`( a se citi gaboru`) era un idiot si a primit ce merita..adica apelativul de "bou"... 2. tu nu te lasi injurat bla bla... ti-am mai zis daca erau 2 tigani erai sub scaun... 3. in legatura cu scoala & stuff..m-am uitat la tine in profil..1987..bla bla..masina luata de taticu... mare smecher cu prietenii in masina.. tipic... 4. eudin umarian are perfecta dreptate.. este o gandire de om matur si cu picioarele de pamant 5. din cauza unei mentalitati "tipice"...vazuta ceva mai sus..toti cei ce conduc Logan sunt considerati niste cenzurati...veti vedea pe alte forumuri nu este atacata masina ci soferul..pe buna dreptate in multe cazuri... 6. sunt de acord cu tine in alta privinta...cea cu semaforul dela Orizont ..din alt topic ![]() 7. daca esti baiat destept nu te va deranja ceea ce am scris mai sus..daca nu ... "m..e gaborii....( asa e mai bine nu?)" Deci hai sa vedem, tu nu ti-ai declarat varsta dar ti-ai declarat numarul masinilor b 84 ... b 86... cu varsta sper ca am lamurito Masina intr-adevar este luata de ai mei de ziua mea dar si ca o rasplata a faptului ca am avut niste rezultate pe care nenea garcica la varsta de 19 ani nici nu visa. Ei s-au redus la munca de politie...spaga etc eu nu ma reduc la asta Am uitat sa mentionez ca eram SINGUR in masina, de obicei merg singur sau cu prietena ....acei prieteni de care zici tu au toti masini si fiecare se deplaseaza pe bani lui ![]() Nu ma intelege gresit nu am absolut nimic cu ei....ma opresc aprope in fiecare seara dar nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca ei isi fac treaba.. nu au ce sa imi faca....am totul in regula centura o port si nu beau...in 1 an si o sapt de condus zilnic, 26000km cu alta masina si 4000 cu loganu + alte masini dar mai rar, nu am luat decat o amenda de viteza pe magheru cu 66 km/h....atat...deci nu ma simt inclus in cateogria soferilor de logan despre care vorbesti tu....da am citit si eu topicurile in care logan+19 ani = dezastru, ori fi multi asa dar eu nu ma simt inclus Si de cand tigani au ajuns politisti?? sau nu ai vazut ce am scris....nu cred ca tiganu ma dirijeaza in trafic ci politistul....deci iar sper ca am lamurito si pe asta Nu m-a deranjat ce ai scris decat faptu ca daca este adevarat ca ai putin peste 20 de ani te consideri atat de matur si de mare incat poti da lectii usor unuia de 19....inseamna ca ai realizat niste succese enorme sau ca ai o vasta experienta de viata la varsta totusi frageda pe care cred eu ca o ai. "M**e gaborii" este o expresie intalnita la 4 din 5 soferi tu poate esti exceptia care confirma regula....o singura data mi-sa intamplat sa am boala extrema pe un gabor care ma oprise si vroia sa ma duca la IML crezand ca am baut....asta dupa ce in echilotest imi iesise 0 de doua ori...cei drept eram cu prietena mea in masina care bause vreo 2 shooturi si mirosea in masina a alchool. P.S. da poate eu sunt tigan si nu ma sperii de ei ....te-ai gandit si la asta? ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
M-ai lasati-ma cu astia de la circulatie....ma opresc o data si imi spun ca imi dau amenda pt ceva iar in procesul verbal mi-au scris altceva. Sunt scarbit.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io as fi fost fericit si faceam contestatie pe care o si castigam.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost dar cand am vazut ce coada este , am plecat acasa..
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trebuia sa faci contestatie prin posta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
ma,cum dracu' se face ca pe mine nu m-a mai oprit nici un militian de vreun an de zile sa ma intrebe de sanatate!?
poate la voi in capitala or fii mai zelosi sau voi sunteti mai capitalisti decat pleava?! hai sa fim seriosi...fum fara foc se poate?... zmei am mai vazut in viata mea...dar dirijati... |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(eudin_umarian @ 8 Apr 2006, 23:48) ma,cum dracu' se face ca pe mine nu m-a mai oprit nici un militian de vreun an de zile sa ma intrebe de sanatate!? poate la voi in capitala or fii mai zelosi sau voi sunteti mai capitalisti decat pleava?! hai sa fim seriosi...fum fara foc se poate?... zmei am mai vazut in viata mea...dar dirijati... Esti micut...Eu nu am mai fost oprit din mai 1995(am povestit mai sus ) si fac zilnic 100 km cu masina dar incerc sa nu ma bag in gura lupului.Ai dreptate ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(logic @ 9 Apr 2006, 00:56) Nu ca sunt alergic la uniforme.Cateodata ma intreb si eu cum de nu ma inhata fiindca conduc cam "tare" si fac si prostii.Am in schimb un "nas" la radare si la pandari( simt in 99% din cazuri iar 1% bafta-fac altii semn) ![]() ![]() ![]() Bafta si stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Acu ori te feresti de gura lupului, ori faci prostii..hotaraste-te domnu' cu stima!
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ziua nu te opreste nimeni in bucuresti...ia circulati voi noaptea pe la scala prin zonele cu barulete de langa romana....prin centru in general si mai vorbim. Eu stau in centru si de ori unde m-as intoarce dupa ora 24 cam odata la 2 zile ma intreaba de sanatate....ei stau la ciupit de permise pentru bautura.
P.S. Hai sa nu mai facem atacuri la persoana, subtilitati etc nu isi au rostul....discutam, nu atacam...nu-i convine cuiva ce se scrie...aduce argumente impotriva ...fara apelative ca nu-i frumos. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
bion |
![]()
|
QUOTE(logic @ 9 Apr 2006, 01:27) Nervos mai esti ![]() ![]() Domnu` cu stima ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bion: 9 Apr 2006, 10:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
m-au oprit azi noapte in fata Casei Poporului..acte la control.... clasica intrebare ..ati consumat ceva... si Drum Bun
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Radduu |
![]()
|
QUOTE(semit @ 9 Apr 2006, 12:29) m-au oprit azi noapte in fata Casei Poporului..acte la control.... clasica intrebare ..ati consumat ceva... si Drum Bun ![]() Pai normal , vineri seara , sambata seara mereu sunt filtre ca ies astia matoliti din cluburi....bine oricum pe ei nu ii opresc. (asta daca nu au dacii ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
semit |
![]()
|
am vazut si eu 1 matolit asear ala volan..de mi-a pierit tot cheful.... in matiz si nevasta-sa tragea de el la curbe ca se ducea dupa miscarea masinii.... Garcea era peste drum si nu au vazut faza....
PS: Radu ai dreptate eu eram singurul fara Dacie din cardul de masini oprite..cam ciudat.... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
logic |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pe mine ma dispera cand ma opresc si ma intreaba daca am baut. Ce raspuns cred ei ca o sa le dau?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Unul pozitiv???
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
AMW |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 9 Apr 2006, 15:32) Parerea mea e ca daca te simti cu musca pe caciula si ai baut sa incerci sa zici nuh ....daca te intreaba daca vrei sa faci test zici da....daca chiar iti baga aparatu in gura nu sufli si zici ca ai baut putin etc incerci macar sa te intelegi cu el....odata suflat in aparat nu mai au nici ei cum sa "stearga". |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(logic @ 7 Apr 2006, 12:27) Ajung astazi acasa si observ ca un Passat imi bloca accesul in curte [...] dar astazi trebuie sa vina pe la ei ministrul de interne, si ca isi fac si ei datoria mai constiincios ...bla bla. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 9 Apr 2006, 15:50) Referitor la o chestie de asta, acu vre-o 4 ani, se ducea batranu la mare.Avea o sedinta si o cam calca.Prin judetul Tulcea il ia radarul.Au luat toata coloana defapt.Dar faza cea mai faina era ca numai batranu avea dacie, restul masinilor (inca vre-o 4) erau straine.In fine.Il opreste nenea politistu si il intreaba: DOMLE' DA MATALE CE CAUTI PRINTRE ASTIA? Va dati seama ca orice raspuns era de prisos ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Sony |
![]()
|
Chiar avea tupeu tatal tau daca se tinea dupa aia.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jeffe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, da' chiar ca nu ma pot abtine ...
QUOTE Deci hai sa vedem, tu nu ti-ai declarat varsta dar ti-ai declarat numarul masinilor b 84 ... b 86... cu varsta sper ca am lamurito Masina intr-adevar este luata de ai mei de ziua mea dar si ca o rasplata a faptului ca am avut niste rezultate pe care nenea garcica la varsta de 19 ani nici nu visa. Ei s-au redus la munca de politie...spaga etc eu nu ma reduc la asta Am uitat sa mentionez ca eram SINGUR in masina, de obicei merg singur sau cu prietena ....acei prieteni de care zici tu au toti masini si fiecare se deplaseaza pe bani lui Nu ma intelege gresit nu am absolut nimic cu ei....ma opresc aprope in fiecare seara dar nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca ei isi fac treaba.. nu au ce sa imi faca....am totul in regula centura o port si nu beau...in 1 an si o sapt de condus zilnic, 26000km cu alta masina si 4000 cu loganu + alte masini dar mai rar, nu am luat decat o amenda de viteza pe magheru cu 66 km/h....atat...deci nu ma simt inclus in cateogria soferilor de logan despre care vorbesti tu....da am citit si eu topicurile in care logan+19 ani = dezastru, ori fi multi asa dar eu nu ma simt inclus Si de cand tigani au ajuns politisti?? sau nu ai vazut ce am scris....nu cred ca tiganu ma dirijeaza in trafic ci politistul....deci iar sper ca am lamurito si pe asta Nu m-a deranjat ce ai scris decat faptu ca daca este adevarat ca ai putin peste 20 de ani te consideri atat de matur si de mare incat poti da lectii usor unuia de 19....inseamna ca ai realizat niste succese enorme sau ca ai o vasta experienta de viata la varsta totusi frageda pe care cred eu ca o ai. "M**e gaborii" este o expresie intalnita la 4 din 5 soferi tu poate esti exceptia care confirma regula....o singura data mi-sa intamplat sa am boala extrema pe un gabor care ma oprise si vroia sa ma duca la IML crezand ca am baut....asta dupa ce in echilotest imi iesise 0 de doua ori...cei drept eram cu prietena mea in masina care bause vreo 2 shooturi si mirosea in masina a alchool. P.S. da poate eu sunt tigan si nu ma sperii de ei ....te-ai gandit si la asta? Nu stiu ce sa zic, da' mi-e groaza sa gandesc la nivelul gramaticii la politai daca mataluta scrii in halu' asta si pretinzi rezultate la invatatura iesite din comun. Baga la cap ca "lauda de sine ..." (restul cauta-l pe google). |
--------------------
Ford
Mondeo
2007 Mk3
- B-51-WMx ignorance is bliss
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Na.Sofer comunist.Tin minte prin 97 veneam de la tara si vede omu un Tico.Nu aveti idee cat l-a marcat faptul ca nu a reusit sa il depaseasca...
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
little sam |
![]()
|
Daca tot povestim intamplari haioase cu politisti hai sa va spun ce am patit eu acum vreo doi ani intr-o seara. Eram la volanul masinii unui prieten si ieseam de pe o straduta secundara intr-un bulevard. Fac dreapta. In spatele meu masina de politie. Nu aveam centura si zic sa o pun. Masina o ia putin in stanga. Politistul observa si invariabil da flash-uri. Trag pe dreapta.Actele la control bla bla. Ati baut? Eu nu (nu bausem nimic in seara aia). Faza abia acum urmeaza: nu sunt prea inalt, am 1.73,nenea politistu` avea cam 1,90. Se apleaca spre mine si imi spune sa suflu ( n-avea etilotest) si eu suflu dar in urechea lui ca tipul era inalt. Concluzie: a nu ati baut!!!
![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(little sam @ 12 Apr 2006, 12:57) Se apleaca spre mine si imi spune sa suflu ( n-avea etilotest) si eu suflu dar in urechea lui ca tipul era inalt. Concluzie: a nu ati baut!!! ![]() ![]() Off-topic : Pai orice politist te-ar pune sa-i suflii asa ar face.Mi-a explicat un prieten (asistent medical) ca in caz ca ai fumat fumul ar intra in ureche si mirosul de alcool s-ar prelinge pana la nas ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
little sam |
![]()
|
|
--------------------
logan
preferance
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(disaster @ 12 Apr 2006, 17:33) Offin ureche si mirosul de alcool s-ar prelinge pana la nas ![]() Fratele medical facea misto sau ![]() ![]() Cred ca fiindca tartacuta ajentilor e ca un tub (gol)se produce efectul Coanda si suflul ajunge de la urechi la nas ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:47 |