zapada in motor
![]() ![]() ![]() |
zapada in motor
sod |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de stricat nu prea are ce sa se strice decat daca intra zapada (apa) in alternator sau pe la discul de ambreiaj (mai greu p'acolo).
De facut, poti doar sa incerci sa parchezi cu "spatele" la viscol |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sod, aceeasi experienta a trait-o Stasi simbata cind a poposit la intilnire si la ridicarea capotei am crezut ca are motorul capsulat cu zapada.
Cauzele e 2 (cum ar zice cineva ![]() 1. Viscolul de afara ti-a bagat cu succes o cantitate impresionanta de zapada, mai ales daca ai lasat masina cu botul in vint (de asta eu parchez masina cu fata spre cladire, chiar daca ma chinui putin s-o scot cu spatele ![]() 2. Din cite am vazut, daca nu ai carton in fata ventilatorului, iar motorul este rece si ninsoarea suficient de puternica, iti mai baga zapada si in mers cu ajutorul ventilatorului. De stricat cel mai posibil se poate crapa capacul de la delco (de asta se recomanda curatarea si uscarea lui imediat) si mai poate face masa intre fise, intre + si - la bobina (sau aprindere) caz in care incepe sa mearga intrerupt. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
de mers merge bine, iar delco-ul l-au curatat cu carpa aia de care stergeam joja. Din cate m-am gandit eu stratul de ulei ar ajuta la eventuale depuneri. Sper ca nu s-a crapat cat am mers, ca masina nu pare sa piarda scanteie. Culmea e ca am parcat-o cu fata la cladire, de aceea am zis ca e posibil sa fi intrat pe dedesubt. Oricum, e clar ca alternatorul era super imbibat de zapada si apoi apa, dar se pare ca inca merge. Mai vad acum ca ma pregatesc sa ies.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vezi daca alternatoru mai incarca bateria....sa nu fi puscat diodele din el cand s-au incalzit...
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sod |
![]()
|
a fost primul lucru verificat
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' fulia ai eliberato?
![]() Poze ai facut? :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:55 |