Brifcor se intoarce!, O sa-l incercati??
![]() ![]() ![]() |
Brifcor se intoarce!, O sa-l incercati??
thea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|||
coje79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 06 From: Iasi ![]() |
@thea: ai dreptate. a reaparut de ceva vreme, si de mult ma tot gandesc daca sa incerc sau nu din nou beuturica racoritoare respectiva, sau sa raman cu amintirile.
cineva pomenea de inghetata. o mai tineti minte pe aia "Polar"? ditamai inghetata, invelita in hartie ca un pachet de unt, de te ungeai pana la coate vara. parca 5 lei era, nu mai tin minte cu precizie, cred ca eram in clasa a 4-a sau a 5-a cand am mancat ultima data. grisinele....da!!!!!!!!!!! ![]() This post has been edited by coje79: 10 Apr 2006, 11:29 |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 Sport Tourer
- - Nemo me impune lacessit
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(coje79 @ 10 Apr 2006, 12:29) @thea: ai dreptate. a reaparut de ceva vreme, si de mult ma tot gandesc daca sa incerc sau nu din nou beuturica racoritoare respectiva, sau sa raman cu amintirile. cineva pomenea de inghetata. o mai tineti minte pe aia "Polar"? ditamai inghetata, invelita in hartie ca un pachet de unt, de te ungeai pana la coate vara. parca 5 lei era, nu mai tin minte cu precizie, cred ca eram in clasa a 4-a sau a 5-a cand am mancat ultima data. grisinele....da!!!!!!!!!!! ![]() Inghetata aia era de tot rasul. Si guma aia de mestecat de forma tigarilor, de se farama toata in gura, nu puteai sa aduni totul la un loc. Cu inghetata m-am scos cu o cunostinta care lucra la o fabrica de inghetata in Rm VL si imi aducea saptamanal cate o punga d'aia de 1 leu plina. Vreo cateva kg. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
eu imi mai amintesc de celebrii biscuiti "voinicelul" si de "halvita" sau "alvita", numai stiu cum ii zicea, acele cubulete albe care se vindeau la suta de grame.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da faza tare.am cumparat acu 3 zile un ceai de plante.si miroasea a dtt de vomitai:) asa ca nu e asa de rau brifcorul lui argon:)))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Daca tot va amintiti de trecut, nu uitati de Dacia Lastun.........
Am vazut o emisiune (parca la TVR1) acum cativa ani despre cum a fost gandit si conceput la acea vreme Lastun-ul. Totul era facut la limita inferioara, te cutremurai pur si simplu cand vedeai ce indicatii pretioase dadea Ceausescu.... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Apr 2006, 13:33) Paharele de genul ala erau foarte rare atunci, daca erau mai dese poate observau si altii chestia asta... Erau atat de rare, incat eu nu tin minte sa fi vazut vreunul pana prin '92. Asta e un motiv pt. care nu prea cred povestea. Celalalt e ca nu cunosc vreo substanta "ingerabila" care sa consume chimic sau fizic plasticul. De fapt ma pot gandi doar la acetona, dar atunci s-ar fi topit tot paharul, nu doar cercul din jurul suprafetei lichidului. Si oricum, cred ca observai daca beai acetona ![]() Cea mai buna amintire "culinara" de-atunci o am de la o patiserie de langa scoala mea (in statia de tramvai din Iosefin -- pt. cei din Tim) care facea o "placinta greceasca" dumnezeiasca! Sau cel putin asa parea... oricum era un deliciu! Pt. cca 3.5 lei primeam o felie mare de placinta rumena la exterior si plina cu branza dulce proaspata, vanilie si stafide. ![]() --> ma duc dupa un prosop de hartie sa sterg balele de pe tastatura... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Apropos de placinta. Cine isi mai aduce aminte de placinta (parca Dambovita ii spunea) pe care o gaseam la patiseria vis a vis de stadionul national (23 august, ca sa fim in ton cu vremurile)
Primul lucru pe care-l faceam cand ieseam de la antrenament era sa mancam o farfurie din celebra placinta. 5 lei costau 200 grame |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca unul care am apucat si vreo 29 de ani de comunism pot spune ca Bem- Bem-ul nu era rau de loc. Nici Brifcor-ul. Si nu aveau nici gist de chimicale ca unele sucuri din zilele noastre. Nu dau nume sa nu fiu acuzat de subiectivism.
In schimb Frucola si fratele lui Quickcola erau groaznice. Un fel de apa caramelizata cu cenusa si acreala. Vestitele inghetate Polar si mai apoi Doina (invelita in ciocolata) erau un fel de turturi de gheata cu putin zahar si ceva colorant. E-urile erau si atunci prezente, ca doar benzoat-ul, metabisulfitul nu le-a inventat Basescu. Mai era si un fel de iaurt de tipul pi-shwas-ser ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Tine minte careva jeleurile care se comercializau in borcane de iaurt si erau de diferite culori? ...mie imi placeau
![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(logic @ 10 Apr 2006, 18:07) Tine minte careva jeleurile care se comercializau in borcane de iaurt si erau de diferite culori? ...mie imi placeau ![]() Nu erau cumva serbeturi? Ptr. altii:E-urile erau mult mai putine si din grupe mai putin toxice si supravegherea era stricta ,in stil comunist(se si putea la bruma de produse care erau pe piata ![]() ![]() Cea mai stupefianta imagine din alimentare cred ca erau insa cozile de vaca afumate ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mi-am adus aminte si de napolitanele GIGEL -5 lei , si jeleu de fructe (la cutie) -7 lei.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ciocolata Laura nu zice nimeni nimic ???
Ar trebui sa zic si de Postavaru insa mi-e teama sa nu iau ban !!! ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Apr 2006, 12:33) Paharele de genul ala erau foarte rare atunci, daca erau mai dese poate observau si altii chestia asta... Le cam ascundeau ca sa nu vezi cat de toxice sunt sucurile. ![]() QUOTE(IsNa @ 10 Apr 2006, 14:19) Erau atat de rare, incat eu nu tin minte sa fi vazut vreunul pana prin '92. Asta e un motiv pt. care nu prea cred povestea. Erau la inghetata. Probabil ca Il Comandante le spala dupa ce consuma inghetata si le refolosea. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Nimeni nu zice nimic de nectarul de piersici? Mie ala mi se parea super.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Si dupa 86 s-au imbogatit tiganii cu guma Turbo la 10 lei si cu floricele facute bile colorate
![]() ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Avem exemple.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Am consumat si eu azi de curiozitate.E facut de Giusto la 3 LN.Mai tine minte cineva de sucul ala care avea un urs urcat pe sticla ala era Cico sau ce.Tin minte ca tataie mergea vreo ora la cineva care aducea Brifcor sau Cico sa-mi ia cand eram mic.Dupa revolutie imediat mai era un suc pe care tot tataie il aducea era facut la Sibiu si ii zicea.Sunbel sau Rombel.Amintiri neica.Mai tineti minte cand stateam la coada cu parintii la capsule de sifon.Si ca din 10 capsule doar trei erau bune.Ciocolata Bucegi,Perlanul care avea poza aia cu rufele pe sarma,televizorul Diamant,sau Olt sau Snagov.Eeeeee Lasati ca avea si comunismul parfumul lui.
L.E. Am uitat sa spun de banane in ziar,vafa inghetata de-ti rupeai dinti in ea,sau salamul de soia. This post has been edited by Adrian13: 18 Apr 2006, 15:19 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Asta cam asa e.
|
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Am baut azi, mi-a placut. Aduce putin...
Imi place mai mult decat Fanta si Mirinda, dar inca nu m-am decis cu Orangina ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Brifcor produce si SC CONSUC SA Suceava. Si e numai 1,8 roni 2L. Citeam prin ziarele locale ca cica se lupta sa isi inregistreze marca.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai copii, de unde ati mai scos-o si p-asta? Giusto nu produce nimic. Giusto este o marca de bauturi racoritoare a celor care imbuteliaza apa Borsec. N-are nici o legatura cu Brifcor. Le-am baut peamandoua si parca Giusto e mai bun chiar decat Fanta.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.947 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ati uitat de bomboane cubaneze sau bere azuga( aici l-am intrebat pe ticu meu)
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Bere Azuga am baut acum cativa ani. Buna bere. Acum nu stiu daca se mai fabrica. Giusto intr-adevar e mai bun decat Fanta.
This post has been edited by little sam: 19 Apr 2006, 17:06 |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Apa minerala Hebe cu sulf salam cracauer sau cam asa , biscuitii Bebe , bomboanele de ciocolata cu pisici pe cutie,masina de cusut Diana ,aspiratorul Ideal in forma de ghiulea .Doar cateva marci comuniste de care imi aduc aminte.
|
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
De-abia astept sa beau Brifcor. Asta pentru ca am uitat ce gust avea in comunism, vreau sa imi amintesc si de lucrurile bune de pe vremea aia.
Astept cu nerabdare sa apara si Cico. ![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:16 |