gicu becali in trafic, azi pe la 6 dimineata
![]() ![]() ![]() |
gicu becali in trafic, azi pe la 6 dimineata
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nimic nou sub soare.. suntem .Ro si trebuie cu tot dinadinsul sa aratam lumii asta si incepand cu base si cu gigi ne arata cum procedeaza un roman autohton
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
in bucuresti sunt MULTI care trec pe rosu , mai ales la ora 6 dimineata . daca trece vreo "personalitate" e un caz special, sau ... ?
nu inteleg. |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Pai vorba ceea, Jiji iti sare in ochi ... de data asta la propriu
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Oricum Basescu are alt statut si pe langa asta SPP-u oprea circulatia , deci era singur pe strada, putea sa fie si mort de beat , oricum rusinica , e totusi un exemplu negativ.
Si nu sunt singurii care trec pe rosu , eu zic ca taximetristii sunt mult mai periculosi. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Iar Gigi B.K Lee?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
sper sa dea de-un vatman din ala diliu....care sa-l ia pe tampon
![]() am mai vazut eu o faza.....se bagase unu sa faca la stanga (incalcand regulile)....si stanjenea mersul vatmanului....si dupa multi clopotei...si ala nemiscandu-se...vatmatul l-a impins de pe sina ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io nu cred ce a scris george_slz in primul post. L-am vazut pe jiji la tembelizor cum se lauda ca el se controleaza deoarece este idol pentru multi tineri.
![]() ![]() This post has been edited by Sony: 14 Apr 2006, 07:53 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce idol de cacao isi aleg unii!
bha baha bhaaaaa Ioooo cand beauuuu un pahar de viiin, ma iau asa nebunelile. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca l-am vazut si eu dimineata pe la 9.30 la intersectia Floreasca-Pipera. Culmea e ca dadea prioritate la pietoni, fapt ce ma surprinde tinand cont de ce ati scris despre el aici. Deci se poate de fapt.
Avea o fata foarte ganditoare. Cred ca se gandea la meciul Stelei din aceasta seara. Hai Steaua ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Probabil nu isi daduse seama ca a oprit.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca trece pe rosu, mai e cum mai e. Dar ca politaiul de circulatie opreste pe cei care au verde ca sa treaca JJ pe rosu, si il mai si saluta militareste, mi se pare mult exagerat.
Pupincurism romanesc. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din realitate, lingai sunt destui
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
va rog sa aveti respect fata de autoritati
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Amc, eu am impresia ca tu esti un membru fără respect față de autoritățile statului....
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:08 |