Robert's DACIA 1310 <B-34-SGM>, Incredibil ! are chiar si turbina!
![]() ![]() ![]() |
Robert's DACIA 1310 <B-34-SGM>, Incredibil ! are chiar si turbina!
B-34-SGM |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|||
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
ce am spart eu si cate ?????????????????? Primul motor pe care lam "spart" a fost la 22500 km de alergat nu de mers normal + 3000 de km de rodaj si apropo lam stricat la 190 de km/h adik sa topit un piston .
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Am sters pina aici
de acum ma apuc de warn/ban! |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
CLS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 April 06 From: Deva - Romania ![]() |
bravo SGM. frumoasa cursa de la Buzau.Am reusit in final sa vad si eu in realitate masina. e bestiala chiar daca la exterior este o simpla dacie. keep the good work
|
--------------------
Dacia
Break
- HD-88-CLS a beast is going to be born "THE CLS RULZ"
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai SGM... cum sa facem sa te CLONAM?... sa avem fiecare cate un frate SGM... sa avem fiecare cate un MIG ca al tau...
Sau sa-ti propun o afacere... Fa-ti o scoala (curs) unde sa predai arta tuningului pe dacia... ca "shaolinii" ala antici... sa faci "ninja" din noi... offtopic... unde s-a tinut cursa de la Buzau si cand???... de curiozitate... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sambata . Soseaua brailei . Langa ROMET .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Niste poze de la cursa se poate? Sa te vedem in actiune si noi astia, mai de departe.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai imi pare rau ca am ratat "MARELE PREMIU AL BUZAULUI".. dar am fost in VAMA..
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 April 06 ![]() |
fai si la exterior ceva si o sa fie si mai si
Attached thumbnail(s) P04_22_06_21.13.jpg ( Size: 56.8k ) Number of downloads: 991 |
--------------------
dacia
Logan
2008 laureat degeaba ai masina daca nai benzina TDI E LA MODA
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da, cu siguranta! Daca-i pune faruri de Golf o sa fie extraordinara! Si sa nu uiti de neoane...si daca mai raman bani si un kinder ar merge de minune!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Bani aruncati aiurea. Nu vreau sa dublez inca o data valoarea masinii. Nu isi au rost modificarile pt facuri de g4
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
mesagerid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 April 06 From: cluj-napoca ![]() |
felicitari pentru munca, ambitia si finantele investite in masina TA
eu am vazut cum arata masina in exterior undeva pe forum la ceva post dar pozele de la inceputul topicului nu mai sunt disponibile tare as vrea sa vad cum arata motoru ps : mai ai ce sa-i faci .... ma refer la imbunatatiri motor ![]() |
--------------------
dacia
berlina 1310
- cj10ykx
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
o pregatea de maxi turbo.nu stiu daca a mai ramas valabila ideea lui .oricum respect ptr masina
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Cand vor fi fonduri (deci nu foarte curand) o sa ii schimb turbina, axa cu came, ii maresc cilindreea, si ii montez injectie.
Deocamdata e suficient, de abia pune 130 cp pe asfalt. Am mai lucrat la ea, am frezat carcasa de la ambreiaj, si i-am pus un ambreiaj mai mare de 220 mm (cum aveau batranii cand alergau pe coasta), cu o placa de presiune foarte dura, de provenienta straina. Am muncit ceva la adaptari,dar zic ca a meritat.Acum nu mai rupe aderenta in ambreiaj si pot sa urc mai mult puterea motorului. This post has been edited by B-34-SGM: 9 May 2006, 13:39 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Mestere SGM, imi place ce aud... sa sper ca duci motorul peste 150 CP? sau ai alte planuri? Ce injectie iti pui? Electronica sau mecanica? Mono sau multi-punct? banuiesc ca daca e electronica CPU o sa gie Bosch, nu?
Sa ai bafta si spor la noile modificari... |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
B-34-SGM |
![]()
|
Pun injectie mecanica bosch.Old School
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
mesagerid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 April 06 From: cluj-napoca ![]() |
ce om ambitios .... imi place la nebunie ce face omu asta cu masina ... la o adica el face ce trebuia sa faca astia de la pitesti acum vreo 15-16 ani sa tina daciuta noastra intre masinile europene care au injectie destul de bine pusa la punct de prin 81-82 bravo domnule SGM ...as vrea foarte mult sa imi trimiti niste poze cu motoru pe email mesagerid@yahoo.com
merci tare mult |
--------------------
dacia
berlina 1310
- cj10ykx
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
tata daca pune 130 cp pe asfalt e prea belea.eu cred ca masina acum are mai putin de 900 de kg si cred ca o ajuta mult cuplu jos.oricum numai cuvinte de lauda.spor la invatat ,cred ca ai sesiunea acum si spor la treaba la masina
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
din ce sa aibe mai putin de 900 kg ? motoru e mai greu decat unul normal deci are mai mult de 940 kg.
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
robert, ce usurari ai la ea?
si ce greutate estimezi ca are masina? |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Cea mai mare greutate de care am scapat : scutul de la motor si rezervor.
Motorul e mai greu decat cel de dacie, la fel si scaunele (opel calibra) Scaunele vor vi inlocuite cu unele de curse de max 5 kg bucata. Are ori acceasi greutate ca una de serie, ori este un pic mai grea. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
de ce nu incerci sa mai scapi si de nervurile de la capota(motor si portbagaj) si de alea din spatele banchetei din spate?nu stiu cu cat s-ar usura, dar te-ar avantaja o usurare mai ales daca ai motorul mai greu.
eventual si armaturile barelor de protectie.. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(matrafox @ 9 May 2006, 19:24) tata daca pune 130 cp pe asfalt e prea belea.eu cred ca masina acum are mai putin de 900 de kg si cred ca o ajuta mult cuplu jos.oricum numai cuvinte de lauda.spor la invatat ,cred ca ai sesiunea acum si spor la treaba la masina de unde cuplu jos? ![]() daca i-ar scoate ce zici tu, in felul in care e facuta capota la dacie, la 200 s-ar duce naibii..,..nervurile alea au si ele rostul lor |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
normal ca au si nervurile alea rostul lor!logic!
dar daca vrei performanta trebuie sa faci si unele compromisuri! |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nu-ntelegi despre ce e vorba, da, adevarat, dc vrea perf trebe compromis, pe care consider ca robert l-a facut deja mult prea mult in detrimentul confortului personal, barem a scapat de pietre la rinichi
![]() |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si chiar daca rezistenta nu ar fi afectata, masina aceea are nevoie de greutate pe puntea fata (pentru a putea pune puterea la sol).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
Bytzu, documenteaza-te care e procesul de usurare si la ce se renunta uzual!
bineinteles, se cere si un roll-bar dupa toata usurarea. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Ce dai jos prin usurari, pui la loc din roll-bar. As face asta doar daca m-as da la VTM. Deocamdata nu e cazul...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa zicem ca greutatea se pastreaza cu roll-bar si usurari, dar masina devine mai rigida (caroseria). Foarte necesar daca vrei sa iei si curbe, dar la "liniute" complet inutil.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:15 |