Senzor pe usita rezervorului, antihot
![]() ![]() ![]() |
Senzor pe usita rezervorului, antihot
banutu |
![]()
|
||
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0018.jpg ( Size: 50.78k ) Number of downloads: 425 IMG_0019.jpg ( Size: 42.01k ) Number of downloads: 647 |
||
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ideal era sa vedem montajul in spatele aripii,ce ai taiat....cum ai ajuns acolo sa montezi actuatorul.
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Chestia e ca nici usita nu mai e la fel ca la noi, nu mai are "degetarul"...
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
E normal sa nu-l mai aiba din moment ce a atasat "urechea" aia in care intra cuiul actuatorului.Banuiesc ca a sudat acolo si daca tot a ars vopseaua,a si indreptat.Ma rog,e doar o presupunere,eu asa as fi facut,arata ca dracu degetarul ala.Ce ma interesa pe mine era modul cum a ajuns acolo sa faca montajul,ca eu i-am dat tarcoale vreo 2 saptamani...si fara sa tai tabla n-am gasit alta solutie.Asa poze cu cuiul si urechea.....a vazut toata lumea
![]() QUOTE klaus Postat 18 Nov 2006, 22:32 Masinile cu actuatoare la usita rezervorului nu mai au si butuc cu cheie pe buson... Asta n-ar fi o problema,ii scot si butucul din buson daca ii pun actuator ![]() This post has been edited by tedy: 13 Jul 2007, 23:57 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu a sudat nimic. Asa-i de fabrica. Versiunea aia de afara ...
EL. Eu as zice ca schimbat doar usita. Ca in stanga este drept, iar in poza nu se vad umbre. Pana nu pune poze mai detaliate ... IMG_0018a.jpg ( Size: 33.06k ) Number of downloads: 410 This post has been edited by IRONICK: 31 Jul 2007, 16:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tedy |
![]()
|
Pai oricum vad ca nici n-a mai raspuns,poate unii nu considera elegant sa afle si altii niste inventii de ale lor.Secretosi,deh....
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
banutu |
![]()
|
DA .Este o usita de la cele din afara.
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() Releul a fost izolat foarte bine cu izolatie termo-retractabila. si plasat in balamaua usi.Cat despre magnet, el este plasat pe usita rezervorului pe un suport de plastic.2.jpg ( Size: 152.78k ) Number of downloads: 463 3.jpg ( Size: 215.78k ) Number of downloads: 330 4.jpg ( Size: 391.99k ) Number of downloads: 263 5.jpg ( Size: 258.82k ) Number of downloads: 207 6.jpg ( Size: 296.95k ) Number of downloads: 199 7.jpg ( Size: 237.25k ) Number of downloads: 200 Aici se vede pe unde am ascuns firul. 8.jpg ( Size: 227.07k ) Number of downloads: 290 In ultima poza firul se leaga la contactul portbagaj in paralel peste el. Pozele cu montajul finalizat pe maine. Pentru cei fara ABS nu am idee pe unde se trece firul in portbagaj fara a se gauri ceva. ![]() Urmeaza pozele si explicatia cu amplasarea finala a releului si a magnetului pentru functionare corecta. Data viitoare, acum nu am toate pozele. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() DSC02017.jpg ( Size: 394.53k ) Number of downloads: 242 9.jpg ( Size: 169.9k ) Number of downloads: 260 Am lipit tot ansamblul cu adeziv elastic Bison. Functioneaza beton ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Voi ati incercat sa scoateti benzina cu furtunul din rezervor? Ca eu m-am chinuit vreo ora si n-am reusit
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() ![]() Din pacate pentru mine stau in Timisoara, e o moda aici sa se sparga masini in fiecare luna si mai nou se fura la greu din rezervoare. Eu am patit de doua ori, Un vecin cu un Kiss fm diesel nou nout, a ramas fara motorina acum 6 nopti. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
Salutare
@green_wall_13 - felicitari, arata frumos.Cat despre partea practica...nu stiu ce sa zic.Cred ca cel mai practic ar fi realizarea unei incuietori electrice (mecanice cu cablu eventual)ca la alte masini. (parerea mea ![]() Cat despre furatul benzinei dintr-un astfel de rezervor, iti zic din experienta, cu rezervorul ochi si cu cel mai bun furtun nu poti scoate mai mult de max.5l de carburant ![]() ![]() Toate Bune ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Da, si eu am contact capota motor tip classic, ce mi-a oxidat si mie de 2 ori. Prima solutie a fost sa il dau cu Contact Spray, si merge brici. Daca mai oxideaza am sa pun si acolo releu reed. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
banutu |
![]()
|
In India si Africa de sud asa arata busonul de rezervor la Logan,iar deschiderea trapei carburant se face din masina.
In zona unde se afla actuatorul ,tabla este putin ambutisata conturand forma patratului care trebuie decupat pt introducerea actuatorului. Vad ca nici la faza 2 nu exista optiunea aceasta la busonul de rezervor (poate nu sa cerut ![]() Eu am gaurit tabla din exteriorul masinii ,apoi accesul in acea zona pentru a monta comanda se face foarte usor prin portbagaj. Attached thumbnail(s) buson_rezervor.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 222 |
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau sa scot gura aia de palnie de la usita de la rezervor, si sa fac usa sa se deschida prin actuator , adica, inchid usa se blocheaza, ca sa o deschid iar sa apas pe buton... imi trebuie un motoras de la o masina dotata cu acest mecanism corect ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:42 |