Laureate Plus sau Ambition 1.6?
![]() ![]() ![]() |
Laureate Plus sau Ambition 1.6?
IulianMicu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|||
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(IulianMicu @ 13 Apr 2006, 00:38) In aceeasi dilema am fost si eu dar am ales pana la urma laureate plus si ... ieri dupa ce am luat-o am facut un tur (aprox 80 km). Prima impresie ... "e dă vis". Computerul mi-a aratat un consum mediu de 5,9 (cred ca vechea berlina consuma mai mult). Demarajul bun (nu pot sa-l compar cu 1,6 ca nu am mers decat in dreapta). Per total laureatele meu (fara genti si vopsea metalizata) = ambition - jante - 20 milioane. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
nea TONICELLI!!! sa.o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!ai luat o decizie inteleapta cu lautreatlul+ pe care ti l.ai tras.chiar daca ce.am scris eu nu ti.a placut dar totusi ai luat la cunostinta.si ceva te.a indemnat sa apelezi doar la discernamantul tau.o RUGAMINTE am si eu la tine!!! de 20 de bulioane cata benzina poti sa.ti cumperi???eu cu o aceiasi masina ca a ta pe care n.am scos.o din bucuresti am un consum de 8,6%dar computerul de bord zice viteza medie orara 19km/h.ce sa fac daca pe unde am avut eu treaba si la orele alea n.am putut sa scot macar 80km/h.post scriptum:n.ai zis nimic de garantie, daia mica sau?
|
--------------------
a
b
c
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
merci de urare
![]() Garanția am ales-o extinsă si apropo de benzină dupa calculul meu de 20 milioane cam intra aproximativ 600 litri. Astazi am fost cu familia la un drum mai lung putin - 160 km - consum mediu 6,1 l deci cu 600 litri la consumul mediu de mai sus inseamna 10.000 km !!! (cu berlina veche in ultimii 2 ani facut aprox 11.000 km). Cum sună? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
S-o folosesti fara incidente, sa fiti tu si familia ta santatosi si drum bun !
Ai facut o alegere inteleapta. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Recomand motor de 1.6 benzina deoarece are demaraj mai bun si top speed mai mare. Demaraj mai bun = sa te strecori mai usor prin aglomeratie. Nu cred ca dif de consum de 1-1,5 l la 100km e asa o problema avand in vedere avantajele. Asta ca sa nu zic ca acum ceva vreme cand aveam berlina din '98 cu motorul putin lucrat era la ordinea zilei sa umilesc logane de 1.4
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
tonicelli |
![]()
|
QUOTE(=virus= @ 24 Apr 2006, 18:31) Recomand motor de 1.6 benzina deoarece .... Nu cred ca dif de consum de 1-1,5 l la 100km e asa o problema .... acum ceva vreme cand aveam berlina din '98 cu motorul putin lucrat era la ordinea zilei sa umilesc logane de 1.4 ![]() Probabil faci si tu parte din categoria soferilor care mai sunt si pe la noi. Chiar astazi un sofer cu o berlina vroia sa-mi arate mie ce "viteaz" este. Normal eu cu masina noua nu m-am apucat sa-i dau "cocs", am incercat sa depasesc, omul a accelerat la maxim (auzeam motorul din masina mea) si ... ce a rezolvat? Eu am incetinit el a mers fericit si probabil acum povesteste la fel: "ba ce l-am facut p-ala cu loganu" dar parerea mea e ca nu trebuie sa omori o masina sa demonstrezi ce poate ![]() Iar chestia cu diferenta de 1-1.5 litri la 100 km ... hmm mai gandeste-te ca totusi eu cred ca nu e de neglijat. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Regret sa te contrazic dar la mine cons. med. este luna asta 9.1 %
![]() PS : Daca nu tii neaparat sa fii fericitul posesor al unei dacii orienteaza-te spre o alta masina eventual ceva mai moderna gen Clio 3 1.4 16 v (super silentios) - fara suparare pentru cei care au Logan (printre care ma numar si eu). Testeaza toate masinile pe care le poti cumpara cu banii pe care ii ai iar la sfarsit incearca si cateva care costa cu 1000 - 2000 E in plus. Daca nu vezi nici o diferenta atunci i-ati Logan! Daca vezi diferenta si asta cu siguranta te va roade mai tarziu atunci mai asteapta, strange bani si ia-o pe cea scumpa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rapture: 25 Apr 2006, 01:30 |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaa... se poate on topic?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate, cum sa nu.
Din experienta proprie si personala recomand un motor de 1600 cmc, cu mentiunea ca (nici) acest model de Logan nu este facut pt curse sau alte "olimpiade" rutiere. Totusi, e o masina modesta. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Dar eu nu am zis ca loganul ar fi masina de curse
![]() ![]() This post has been edited by =virus=: 25 Apr 2006, 14:46 |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
IulianMicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 September 05 ![]() |
eu personal m-am convins.
decit un laureate plus cu toate optiunile mai bine un ambition 1.6. si faza cu depasirile e adevarata: azi am venit de la un drum mai lung si cu un mic plus de putere as fi negociat ceva mai bine cel putin 2 depasiri. ms de lamuriri tuturor. |
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
tonicelli |
![]()
|
QUOTE(IulianMicu @ 25 Apr 2006, 19:39) eu personal m-am convins. si faza cu depasirile e adevarata: azi am venit de la un drum mai lung si cu un mic plus de putere as fi negociat ceva mai bine cel putin 2 depasiri... si care ar fi fost castigul? economiseai 5 minute? Daca la un drum lung ai ratat doar 2 depasiri ... nu vad ce atata tragedie |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Acu' daca aia pe care o ratezi e ultima?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
tonicelli |
![]()
|
eu imi imaginez ca "ratare" insemna ca s-a razgandit nicidecum ca a facut ca un destept cu un break de a trebuit sa intru in sant
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Limba romana are multe subtilitati.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(IulianMicu @ 25 Apr 2006, 18:39) eu personal m-am convins. decit un laureate plus cu toate optiunile mai bine un ambition 1.6. si faza cu depasirile e adevarata: azi am venit de la un drum mai lung si cu un mic plus de putere as fi negociat ceva mai bine cel putin 2 depasiri. ms de lamuriri tuturor. De aici eu deduc ca ti-ai luat deja un Logan de 1.4. Sa il folosesti sanatos. Adica discutia este incheiata. PS. Daca nu ti-ai luat, da un PM la unul din moderatori pentru a redeschide topicul. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 04:07 |