Idei de afaceri, Vreau afacerea mea
![]() ![]() ![]() |
Idei de afaceri, Vreau afacerea mea
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
dar daca firma e in familie mi-o deconteaza nevasta-mea...
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba! Io imi mentin ideea! Ia dracului o cloaca (vezi Romana, Grivitei - bulevardul celor doi c***ti) baga niste carbovainti, fa igenizarea (stai si tu o tura - ca doar esti om de afaceri) si te scoti la greu!!!
L-ai prins pe roman ca se p**a-n buda ta? Il dai in judecata! La Strasbourg! Ti-ai luat malaiul, nu mai stai pe ganduri! Te bagi la greu in afaceri! Vii cu banu' si-l reinvestesti! Faci o cloaca de lux! Sa se p**a doar Tariceanu si Copos! Ca astia are bani tata, si la ei e pi***ul scump! NU le convine? Sa faca pe ei, mama lor de burghezi!!! Sa vezi cum dai de gustul banului!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot vine vara, ai putea sa te apuci de vandut inghetata. Dupa o reteta proprie, sau putin imprumutata, deschizi niste dozatoare d-astea prin oras, de unde isi ia copilu inghetata la cornet sau la vafa
![]() Plus de asta vezi cum colaborezi cu cei care organizeaza concerte prin Piata Revolutiei, Constitutiei si acolo chiar iti faci vanzare. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia 3 fetite pt inceput, 3 calculatoare, un net bun, 3 webcam-uri bune, si fa un studio de videochat, si sa vezi cum curg rauri de bani
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nici autorizatii nu-ti trebuie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da exista posibilitatea sa faci totul legal.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine ia niste coarde bine dotate, dezbraca-le si fa-ti spalatorie auto, ca tot era o discutie cum ca ce a mai patit lumea prin spalatorii...sa vezi atunci cardu de clienti..eventual fa-ti si un motel langa sau macar planteaza cateva tufisuri mai stufoase pe langa ea...dar vezi ca va fi mai greu cu taiatul chitantelor...
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dincolo de aluziile si glumele facute pana acum in cadrul acestui topic, tin sa dau exemplul varului meu (e din Constanta) care s-a chinuit cativa ani cu o firma de taximetrie micuta si la ora asta si nu a avut bani credeti-ma. Sa va zic cum a inceput toata treaba. El era taximetrist de profesie, a plecat impreuna cu vreo 3 baieti de la firma pentru care lucrau (masinile erau proprietatea lor) si s-au constiutuit ei intr-o societate noua; plateau chirie la o firma de taxi adica plateau dispeceratul ca asa era legea cand s-a schimbat legea taximetriei i-a obligat sa ai statie in masina plus casa de marcat (10 mil) etc. etc. Faza e ca dupa o perioada nu lunga treaba le mergea destul de bine si s-au retras unul cate unul, si-au luat partile sociale pana ce varumiu a ramas singur cu societatea in brate si cu o masina plus a mai dat cat avea el strans intre timp si a mai cumparat un Tico sau ma rog si a pus 2 baieti 12 cu 12 ore ca masina sa stea 24 de ore in traseu mereu. Astia ar fi trebuit sa ii dea nush cate sute de mii pe tura (12 ore) diferenta de bani era a lor gazul si-l plateau ei iar reparatiile masinii varumiu ca era masina lui. Dupa ce a vazut ca merge un pic treaba si cu masina a doua a facut un credit nevoi personale pe persoana fizica el cu nevastasa si au mai luat o masina si acum are trei masini din care 2 masini in regimul cum v-am spus si una face el taximetrie in continuare pana o sa mai isi ia masini si ii va merge treaba mai bine. Din nefericire orasul Constanta are mult prea multe taxiuri pentru orasul ala.
This post has been edited by ionutctn: 11 Apr 2006, 12:55 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De ce spui "din nefericire"? Din moment ce merge sa te dezvolti inseamna ca nu sunt prea multe. E mai bine sa fie multe, concurenta e benefica intotdeauna.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ba nu . Monopolul e ok . Atunci poti sa faci supraprofit .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 11 Apr 2006, 13:25) De ce spui "din nefericire"? Din moment ce merge sa te dezvolti inseamna ca nu sunt prea multe. E mai bine sa fie multe, concurenta e benefica intotdeauna. Are dreptate cu faptul ca sunt multe firme. Sunt vreo 9 firme daca nu ma insel.Si bani nu prea se mai fac ca in vremurile de inceput cand erau 3 firme pe tot orasul.Ai dreptate cu concurenta dar in Constanta sunt ,repet, multe firme.Pretul pe kilometru e cam la fel la toate firmele.Doua dintre ele au preturi mai mici dar e ceva nesemnificativ. |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
Sony |
![]()
|
Daca pretul este acelasi ar trebui ca diferenta sa fie data de calitatea serviciilor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Firma de transport persoane cu microbuze. Eu vad pe aici pe la mine, este ruta Bistrita-Tg Mures-Brasov sau tot asa spre Sibiu. Cateodata numai ca nu curg oamenii din ele. Cumnatul meu, care sta in Brasov si ne mai face vizita, incearca sa evite acest mijloc de transport din cauza aglomeratiei, chiar daca e mai ieftin si mai rapid decat trenul.
PS Mai ca mi-au dat lacrimile de ras la raspunsurile din topicul asta. This post has been edited by BAC: 11 Apr 2006, 15:18 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bion |
![]()
|
Concluzia e clara. Cu 5ooo de euroi la ora actuala nu mai faci nimic. Cumperi o SLZ SH
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mai ales daca esti turist! Sa vezi atunci calitate!
Si noaptea gasesti taxiuri numai la pret de limuzina. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand nu ai bani multi si nici idei e bine sa mergi pe afacerile altora pe care sa le revinzi cu adaos. Asa nici nu risti multi bani, nici timp si nici efort. Dupa ce aduni ceva capital iti poti face afacerea ta: bar, club, taxi, tunning sau ce iti mai trece prin cap.
Nu uita sa iti urmezi visul !!! E foarte important. Detalii pe PM. |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:44 |