DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce masina noua putem cumpara cu max 8000 de euro?, ??????

router
post 16 Apr 2006, 20:41
Post #61

Recalcitrant

Group: Members

QUOTE(LemonDemon @ 11 Apr 2006, 21:59)
Depinde ce masina ai avut inainte....daca ai avut o dacia 1300 atunci de Logan o sa fi destul de multumit.Depinde si la ce iti trebuie, eu personal la 8000 eur ma gandesc la un Golf 4 1.9 TDI care este foarte accesibil la intretinere ,dar din pacate nu este nou.Insa este clar peste toate masinile de mai sus.
*

M-am tot gandit,eu am Supernova pe care acum o vand si am condus atat Logan cat si Clio Symbol si vreau sa zic ca Loganul e mult mai bun la condus,e mai spatios si se conduce mai usor fiind foarte confortabil cu in interior mai spatios.La Clio singurul lucru bun este portbagajul dar locurile din fata si din spate sunt foarte putin confortabile.

Tot ca plus la logan este pretul de achizitie,asigurarile si pretul pieselor si al manoperii care sunt mult mai mici ca la Symbol,desigur Clio este facut mai bine iar materialelle sunt de mai buna calitate.

Una peste alta castigator cred ca este Loganul si mi-l voi lua.

--------------------
Fost Supernovist Actualmente fan Gillette Mach 3 2007 - B-81-XXX
Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ci_co
post 18 Apr 2006, 19:09
Post #62

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Bah ma bag si eu ca musca'n lapte ! Nene daca vrei sa cumperi cu 8.000 euroi o masina si nimik mai mult orienteazate dupa un Logan are si mici defecte dar are si plusuri !

Acu ce vreau eu sa zic ... un chevrolet Kalos la ce bani ajunge cu tot cu taxe sare de 7.500 euroi ??? Daca sare ue ma orientez spre un Logan Laureat 1.4 este o afacere cred eu ! rolleyes.gif

V-am poopat ! icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
Bill
post 19 Apr 2006, 07:06
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

Cred ca Ci_co are dreptate. Taxele vamale (pt. masinile din afara UE) am inteles ca sunt 30% din pretul CIP. Mai adaugi TVA si acciza. Este Kalos masina ieftina dar taxele aproape ca o dubleaza. Cel mai ieftin Fiat sau cel mai ieftin Renault (fabricate in UE), sunt mai slabe cred eu ca Logan Laureat 1.4
Nu mai vorbim de alte costuri colaterale (casco, RCA, revizii, piese de schimb, manopera service) inclina balanta in favoarea Logan.
Este vorba aici de segmentul oamenilor ce au venit modest, pt. ca cine are bani vede altfel lucrurile.......... wink.gif

--------------------
Dacia Logan SL Techroad TCe 90 - B14xxx
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 16:05
Forum Renault