Parbriz fisurat din senin
![]() ![]() ![]() |
Parbriz fisurat din senin
WUB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu - depinde de societatea de asigurari - trebuie sa fie peste 10 cm.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca te temi ca e prea mica crapatura, postezi si tu frumusel un deget chiar unde se termina crapatura, si apesi tare ... .si o faci de cat vor aia la casco ....
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la crapaturi, in urma injuraturilor cu cei de la ASIBAN:
Pentru a se deconta pe CASCO, parbrizul trebuie sa fie crapat in urma unei accidentari (piatra, de principiu), adica SA EXISTE o CIUPITURA. Daca este doar crapat, fara ciupitura, trebuie sa existe ciupitura cand se ajunge la constatator (intelegeti ce vreau sa zic). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:39 |