Amortizoare Logan, tip, marca, comportament, detalii
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare Logan, tip, marca, comportament, detalii
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
Intrebare pentru cunoscatori pentru ca eu n-am reusit sa gesesc date.
Ce diferenta exista intre amortizoarele spate de logan berlina si mcv? In catalogul kyb am vazut ca exista 2 coduri de produs: 343418 pt berlina si 343482 pt mcv. Avand gpl in locul rotii de rezerva ar merita sa incerc amortizoarele de mcv? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Bobo1973 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 July 05 ![]() |
Salutare!
Am schimbat amortizoarele la 180.000 km. Decizia am luat-o in urma efectuarii testului de amortizoare pe bancul Hoffman (sper ca nu gresesc ![]() Pentru amortizoarele Kayaba s-a efectuat amorsarea dupa specificatii. Dupa inlocuire am parcurs cativa kilometri si m-a intors la service unde am facut un test de amortizoare, rezultatele fiind de 71% - 72% fata si 80% - 79% spate. Am fost surprins sa constat ca la test au iesit mai slabe decat cele vechi - m-am raportat la cele de pe partea dreapta care erau in paramentri. A mai intalnit cineva o asemenea situatie, in care dupa inlocuire amortizoarele sa iasa mai slab la test? Pe sosea pot spune ca are acum suspensiile unui logan nou ![]() Masina este un Logan Prestige 1.6 16v din 2008. This post has been edited by Bobo1973: 14 May 2017, 12:25 |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCE 140CP
2019
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ia repeta testul maine. Chiar pe acelasi stand, daca nu in alt service. S-ar putea sa ai o surpriza legat de relevanta testelor... eventual arunca o privire in topicul lui Muttley si vezi ce experienta a avut el cu testul amortizoarelor. La mine cele vechi pareau in regula daca e sa ma isu dupa rezultatul testului, chiar daca unul era curs. Insa cu cele noi diferenta a fost sesizabila. E drept ca erau KYB. N-am mai repetat testul.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.241 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Iulian93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 February 16 ![]() |
Salutarea, stiu ca e topicul vechi, însă poate mai răspunde cineva la el.
Cei care au pus combinatia amortizor +arc de la Kyb, mai exact Excel-G cu K-Flex cat de mult au rezistat si cat e raportul de rigiditate fata de stock? Vreau să pun combinația față spate arc + amortizor însă mulți spun ca sunt foarte rigide in combinatia asta. |
--------------------
Logan
Berlina
2009/ Partener
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |