Cod Pin, sistemul antriintruziune
![]() ![]() ![]() |
Cod Pin, sistemul antriintruziune
Turletei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Clima
- B 43 XRP
|
|||
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
daca scrii mai clar, poate intelegem mai bine...
nu ai nici un cod pin.... unde sa-l tastezi? ce masina ai sau alarma, ce model este? |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
1. Care cod pin? Pentru alarmă n-ai nevoie de nici un cod pin. Decât poate de codul scris pe factură pentru dezactivarea temporară a senzorilor de volum (sau pentru sincronizare simplă?
![]() 2. Care led pâlpâie? Nu cumva ăla din bord? Că prea se stinge când bagi cheia-n contact. ![]() 3. Dacă nu-ți mai merge alarma, verifică toți contactorii: de la uși, de la capota motor și de la portbagaj. Dacă unul din ei nu-ți mai face contact, alarma nu se mai armează, ea presupunând că ai activat-o din greșeală, având ușile/capota/portbagajul deschise. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Turletei |
![]()
|
asa scrie in manual de service cap. 82 de un cod pin !! habar nu am o sa cobor sa stuidez masina
![]() .............................................. Am fost si nu am reusit sa restez alarma cu scosul sigurantei nu am reusit nimik singurul lucru care il vad e ca clipeste de 5 ori (avariile --- becurile galbene) This post has been edited by Turletei: 25 Apr 2006, 15:29 |
--------------------
Dacia
DSN Clima
- B 43 XRP
|
|
danyel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 July 05 ![]() |
"Daca se doreste lasarea unui geam putin deschis sau un pasager ramane in automobil, este posibila anularea temporara a functiei protectiei volumetrice, astfel:
-in timp de maxim 7 secunde, se pune contactul de doua ori pe pozitia "M" si apoi se ia; - se iase din vehicul si se apasa butonul telecomenzii, o singura data, in timp de maxim 20 secunde. Protectia volumetrica va fi activata din nou dupa urmatoarea blocare a usilor cu telecomanda" - pagina 15 / Instructiuni de utilizare Dacia SupeRNova "Acest cod reprezinta o posibilitate de dezactivare a sistemului si nu este indicat a fi lasat in interiorul autoturismului.In cazul in care pierdeti codul pin, adresati-va unei statii service DACIA.Introducerea codului pin, format din 4 cifre, permite oprirea sistemului daca telecomanda nu poate realiza acest lucru, procedand astfel: -dupa stingerea led-ului: -se pune contactul si se ia de 3 ori in timp de 7 secunde, dupa care ledul martor trebuie sa ste aprins 3 secunde -se pune contactul si se mentine pana cand numarul aprinderii led-ului este egal cu prima cifra a codului pin; -se pune contactul si se mentine pana cand numarul aprinderii led-ului este egal cu cea de a doua cifra a codului pin; -la fel se procedeaza si pentru a treia si a patra cifra a codului pin; -dupa aceasta sistemul este dezactivat. Reactivarea sistemului antiintruziune are loc la urmatoarea blocare a usilor, prin apasarea butonului telecomenzii." -pagina 17 Pe factura ar trebui sa ai atat codul PIN al sistemului antiintruziune, cat si al casetofonului(daca este cazul) Ar trebui sa mai ai si un card "EMERGENCY KEY CARD" pe spatele caruia este inscriptionata o serie si codul PIN al alarmei, inclusiv modul de introducere al acesteia si dezactivarea alarmei. This post has been edited by danyel: 25 Apr 2006, 15:53 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
masina aia are alarma din dotare, sau e pusa ulterior?
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Turletei |
![]()
|
e din dotare si nu am Cod pin
![]() |
--------------------
Dacia
DSN Clima
- B 43 XRP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai mă Turletei, dă-o-n colo!
"Codul Pin" e ăla din poza atașată, acolo unde am încercuit eu, în partea stânga-sus a facturii. codpin6lv.th.png |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Turletei, crezi ca poti face si tu o poza la factura ta (asa cum a facut DragosP, poti sa acoperi codurile), ca sa vedem ca intr-adevar nu ai codul de la alarma?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Turletei |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
DSN Clima
- B 43 XRP
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa. și după "cod rec.."eptor radio (presupun) nu mai e nimic?
Dacă nu este, sunați Dvs. la VC sau mergeți la un service autorizat (cu factura) și veți afla răspunsul la întrebarea care vă macină. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Turletei |
![]()
|
ookii... speram sa scap cu mai putina bataie de cap mai ales ca am o mana in ghips acum
![]() ![]() This post has been edited by Turletei: 26 Apr 2006, 14:31 |
--------------------
Dacia
DSN Clima
- B 43 XRP
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Exista asa ceva la DSN ? Trebuie sa caut factura .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 08:46 |