yahoo messenger, intrebare
![]() ![]() ![]() |
yahoo messenger, intrebare
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe calculatorul fratelui meu a intrat o persoana care nu il cunostea si cu atat mai putin stia datele care i-ar fi servit la aflarea parolei de Windows. Programul pe care il folosea ii permitea sa acceseze calculatoare luand la rand o serie de IP-uri si dand de unul vulnerabil. Repet: acea persoana nu putea afla parola altfel!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Propun un meci de K1 ca sa se rezolve toate problemele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi mesajul nr. 3 din acest topic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Asta banuiam si eu. Mersi.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
to_the_limit |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 17 Apr 2006, 22:10) Pe calculatorul fratelui meu a intrat o persoana care nu il cunostea si cu atat mai putin stia datele care i-ar fi servit la aflarea parolei de Windows. Programul pe care il folosea ii permitea sa acceseze calculatoare luand la rand o serie de IP-uri si dand de unul vulnerabil. Repet: acea persoana nu putea afla parola altfel! Deci vrei sa intelegem ca fratele tau are net pe retea si unu a scanat reteaua,a furat IP ![]() Si astfel a avut full control pe pc si ia spart mailul? Dream u dreamer.. ![]() ![]() da exemple clare stimabile,programul X,face asa si asa si afla pass,brute force,etc sau cum stii tu! Iti dau contul meu de mail acu si fac pariu cu tine pe cat vrei tu ca nu mi-l spargi. Deci pana una alta aberezi rau prietene ![]() |
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu are net pe retea, ci de la Astral. Nu stiu exact cu ce program s-a intrat la el in calculator. Cert este ca de cand foloseste ZoneAlarm tentativele de intrare au esuat. Si au fost destule.
QUOTE(to_the_limit @ 19 Apr 2006, 19:58) Iti dau contul meu de mail acu si fac pariu cu tine pe cat vrei tu ca nu mi-l spargi. Deci pana una alta aberezi rau prietene ![]() Nu am pretins ca fac eu asa ceva. Nu ai decat sa-ti supraestimezi abilitatile in protejarea calculatorului. Te vei frige mai usor. This post has been edited by Sony: 19 Apr 2006, 19:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Apr 2006, 20:02) ... Cert este ca de cand foloseste ZoneAlarm tentativele de intrare au esuat. Si au fost destule. ... Offtopic, ca multe de pe aici... Sony, cât mai costă o licență de ZoneAlarm? Și de unde a luat-o? Că bănuiesc că fratele Dvs. are licență, și mă interesează și pe mine... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ZA e gratuit pentru uz personal
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
to_the_limit |
![]()
|
:...Nu stiu exact cu ce program s-a intrat la el in calculator. Cert este ca de cand foloseste ZoneAlarm tentativele de intrare au esuat. Si au fost destule...."
Nu e cert nimic..n-ai nici un argument solid in ceea ce afirmi,numai barbi.Aici nu merge cu,e posibil,se poate etc. Te-am intrebat clar si scurt,ce soft foloseste si cum o face ?!! Cocluzia deocamdata ramane pana in momentul de fata ca un cont de yahoo nu se poate sparge de la distanta cel putin,sau doar cu datele de cont |
-------------------- |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Oare acest DaB3.exe nu iti trimite parola de yahoo si in alte locuri?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 21 Apr 2006, 14:26) NU, stai linistit, cum iti trimite buddy spy parola, la fel iti trimite si dab3. Parola e necesara pentru ca trebuie sa se logheze programelu cu id-ul tau la serverele yahoo, ori daca nu dai parola nu este posibil |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:15 |