Examen cu politia, la cat timp poti conduce?
![]() ![]() ![]() |
Examen cu politia, la cat timp poti conduce?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Andrei16Valve @ 2 May 2007, 21:43) [...]acum doua luni prin brasov si cum tineam eu banda mea ...[...]noroc ca aveam doar 50 si am franat imediat ... QUOTE(bloodem @ 3 May 2007, 18:25) in unele orase mai e si 60 ![]() QUOTE(argon @ 4 May 2007, 12:39) In Deva pe alocuri e chiar 70 limitarea ![]() Nu si in Bv, s-au scos acele semne cu 60 care erau la intrarea dinspre Codlea si dinspre Harman, iar pe portiunea dintre cele doua iesiri n-am vazut nici un semn 60. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
Dreptul de a conduce il ai in urma sustinerii examenului de conducator auto, permisul e un act care certifica acest drept.
So, ai drept de a conduce din clipa in care ai examenul luat cu calificativul "admis" . Sau care o fi calificativul ala de ok. Sigur , in caz de control poate dura destul de mult timp verificarea si poti sa iei amenda ca nu ai actele la tine. Data obtineriii categoriei este data examenului, data eliberarii permisului nu are nici o relevanta. |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Andrei16Valve @ 2 May 2007, 22:43) deaia conduc brasovenii ca un ... pardon ... am un an experienta si mergeam si eu linstit acum doua luni prin brasov si cum tineam eu banda mea ... mergand drept odata ma pomenesc ca imi sare in fata o cacacioasa de dacie din 1900 toamna fara semnal fara nimic fara sa se asigure, noroc ca aveam doar 50 si am franat imediat ... unde mai pui ca eram si intr-o masina noua la rodaj ... cu numere rosii ... Nu cred ca bucurestenii au vre-un drept sa comenteze alte orase dpdv al condusului, aici e CEL MAI RAU... Plus, tu generalizezi un oras intreg din cauza unui sofer ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
F_C_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 April 07 ![]() |
astazi cica a dat nenea guvernul un memorandum catre prefecturi prin care se stabilesc noi norme, de urgentare a eliberarii permiselor auto, pasapoartelor si certificatelor de inmatriculare.
Cica, incepind cu 1 iunie (2007) permisele, certificatele si pasapoartele se vor elibera in DOUA ORE ! Chiar sunt curios sa verific chestia asta cu care s-a laudat astazi nenea tariceanu |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN 2.2
PA 1.6 16V
- B 61 TVZ
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu de exemplu am primit permisul urmatoarea zi dupa examen. Foarte repede observ fata de altii. (eu nu stau in Bucuresti
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
aurelv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
si pana vine minunea de la 1 iunie, ce facem...eu am dat joi de permis si l-am luat, si mi s-a spus ca peste o sapt sa ma duc la udriste cu chitanta de la cec si cu buletinul pentru poze, si apoi mai dureaza inca vreo saptamana pana il am in mana....ce fac in timpul asta, ma uit cum se pune praful pe masina in parcare.
|
--------------------
ex DSN / Seat
Clima / Leon 1M
2003 /2003
- B-83-YMF
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate da, te uiti la ea si suspini. Din cate stiu eu, nu ai voie sa conduci in perioada asta, si daca o faci, e caz penal.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu in vorba
am discutat cu fostul meu instructor si mi-a explicat ca din moment ce la examen esti declarat admis, ai dreptul sa circuli, pana ai efectiv permisul fizic esti considerat ca si contravenient ca nu ai actele pe care legea le cere |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
din momentul in care ai luat examenul poti conduce fara a risca nici un fel de sanctiune penala...cel mult contraventionala.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
mie instructorul mi-a spus ca poti conduce la 24 de ore dupa ce ai dat examenul, ca esti deja in baza de date insa iei amenda si puncte ca nu ai permisul la tine
acum nu stiu ce sa zic..eu nu as risca eu am dat luni,miercuri am facut pozele si vineri l-am ridicat |
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:24 |