Uzinele DACIA pe GoogleEarth
![]() ![]() ![]() |
Uzinele DACIA pe GoogleEarth
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
aia numesti tu detaliu...ia du-te pe "Pearl Harbor" ....se vad pana si navele scufundate de japonezi in WW2.....du-te pe-un oras mai mare din state...si vezi pana si oamenii care merg pe strada si poti citi numerele de pe acoperisul autobuzelor si echipajelor de politie... serios.
mai e pana or sa pune imagini la fel de clare si pt Buc.. eu vroiam sa-mi vad masina in parcare...dar canci :|..abia se vede blocul. cred ca mai repede ar pune imagini clare cu castelul lui Drambula. |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum e mult mai detaliat decat inainte, desi din pacate Bucurestiul este cam in ceata. Timisoara si Aradul au fost actualizate acum cateva luni, si rezolutia imi pare mai buna decat pentru Bucuresti.
As fi curios de cand sunt pozele. Cel mai devreme 2004, pentru ca lipseste, de exemplu, soseaua Cotroceni sau pasarela de la Otopeni. Apare insa mall-ul din Militari. Stie cineva vreo constructie din 2003 sau 2004, sa verificam daca apare in poza? |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
AL parca e de la SRI... a pus poza, dar i-a schimbat orientarea...
![]() Pot confirma ca rezolutia Timisoarei e buna de mai mult timp... macar de vreun an; e bine totusi ca ne baga si pe noi in seama... dpdv al cartografierilor suntem zeci de ani in urma... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si in Arad se vad oamenii pe strada...in special in jurul catedralei dispre Vladimirescu, si asta inca de anul trecut. Timisoara la fel. This post has been edited by argon: 20 Apr 2006, 13:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Acesta-i spionaj la scara macro, iar pentru detalii se corup persoane de incredere din firme
Sa auyim numai de bine si Sarbatori pascale fericite in sanul familiilor noastre Hristos a inviat! |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 20 Apr 2006, 15:49) Acesta-i spionaj la scara macro, iar pentru detalii se corup persoane de incredere din firme Da, putredul occident si vanzatorii astia de tara... mama lor de sateliti... ce ochiul dracului mai e si aparatul asta de fotografiat... Auziti, nenea, cred ca mai sunt suficiente pesteri in care sa va refugiati ca sa nu mai dea de dumneavoastra nimeni... nu ca v-ar cauta cineva... In continuare mi-e greu sa inteleg cum asemenea oameni ajung sa intre pana si pe net... de obicei ii gaseai prin parcuri sau gari... PS: oricum, pentru Timisoara imaginile sunt maxim din 2003, dar as inclina mai degraba si mai inspre inapoi... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca-s mai vechi de 2003. Iulius Mall nici nu era in proiect
![]() Stadionul are citeva scaune la tribuna I. Acum ar trebui sa se vada totul violet. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Ok, daca vrei sa intri in detalii: Iulius Mall nu exista nici macar la inceputul lui 2004, asa ca nu e un criteriu SUFICIENT
![]() Problema e ca se vad si antenele ori asta ne duce binisor inainte de 2003. PS: sa stii ca stadionul a primit grosul scaunelor tot in 2004, asa ca nici asta nu e un criteriu SUFICIENT. Cred ca ar trebui sa gasim alte indicii... in nici un caz sapaturile la liniile de tramvai, ca alea le aveti cred de prin 1990? ![]() Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:32 |