DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Chevrolet Aveo, Rezultate NCAP

zack
post 13 May 2006, 14:47
Post #61

Cel' incapatzanat

Group: Members

QUOTE(ICET @ 13 May 2006, 14:53)
Dar daca ai ghinionul ca in primii 10 000km sa ti se umble in motor pentru ca sa se schimbe supapele??Daca ai ghinionul sa ti se schimbe caseta de directie care
*

din pacate s-a remediat problema. si daca iti umbla la supape nu vad care e maaarea problema ? atata timp cat masina merge ok dupa ce umbla...chiar nu gasesc marea problema. mad.gif (nu zic ca e placut sa se umble la motor la 10 mii k )

--------------------
chevrolet 1.4 16v 2005, full - nu zic :))
[COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 13 May 2006, 14:53
Post #62

...........................

From: Mangalia

Pai sa se bage in cartea de revizii " schimbat supape- maxim la 10mii km", ( glumesc), zack dar chiar este o problema chiar daca nu gasesti tu.@ satori- acel joc tie ti se pare normal?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
testike
post 13 May 2006, 18:53
Post #63

Membru autentic

From: Cluj

Ce se ofuscheaza baietii cu Chevrolet/Daewoo biggrin.gif
Daca era forum de Mercedes, va apucati sa va legati de Mercedes-uri? biggrin.gif
Probabil ziceati ca sunt prea scumpe, sau cine stie ce va trecea prin cap smile.gif

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
zack
post 13 May 2006, 19:35
Post #64

Cel' incapatzanat

testike, vad ca cei cu dacia se oftica, nu noi. uitete mai bine pe topic.
ontopic : A FOST o problema trecatoare (din pacate pt voi, si din fericire pt noi - cu chevy).
al meu a trecut "testul" am 16000 km si nu are nici o problema, e tun, incepanad de la motor pana la scarieturile din habitaclu, pe care nu le am ohmy.gif
satori despre ce joc vorbesti ? blink.gif chiar o sa observ, daca al meu are vr-un joc. nu mi-am dat seama...teoretic nu am nici un joc.

--------------------
chevrolet 1.4 16v 2005, full - nu zic :))
[COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
+
IRONICK
post 13 May 2006, 19:55
Post #65

-

From: Romania

Să mo.. tu că nu te oftici ?

This post has been edited by IRONICK: 13 May 2006, 19:56

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
satori
post 13 May 2006, 19:58
Post #66

"wherever i may roam"-er

From: Bucuresti

Il ai, stai calm smile.gif
bobo77, nu stiu ce sa iti zic... mi-ar placea pentru linistea mea sufleteasca sa stiu ca nu il am. Pe de alta parte, iti pot imprumuta masina mea si chiar mergem undeva la cineva ce are elevator. Daca tu imi spui ca are joc in directie esti tare smile.gif Este mai degraba ca un joc normal de functionare al unui mecanism cu roti dintate.
Nu am avut pana in acest moment curiozitatea sa verific la alte masini ceva apropiat de ce am gasit la masina mea (recunosc, in service mi s-a aratat aceiasi chestie la un signum - era mai rau si era ceva ce nu aveau de gand sa remedieze), dar o sa o fac si pe asta.
Pana una alta, jocul acesta la mine nu s-a marit de 22.000km si nu il simt deloc, desi am gustat din plin din bucuriile patriei. Stiu cum sa provoc zgomotul ce il caracterizeaza ca sa il arat dar atat.

Cu supapele este alta poveste. Si, desi deranjant faptul ca se umbla in motor, nu mi se pare o defectiune care sa iti puna viata in pericol. Eu de acelea ma feresc.

testike, daca tu altceva nu vezi decat ofuscari sau cum naiba le-ai zis, treaba ta. Viata e complexa si are multe aspecte, dar fiecare vede si intelege cat il duce.

Imi cer scuze pentru offtopic.

Ontopic: Diferenta de securitate intre Kalos/Aveo si Logan, daca exista, este foarte mica. Cel mai bine, pentru noi, este sa ne ferim sa testam acele stele si atat. Drum bun.

--------------------
Chevrolet Kalos SXPP 04, Spark 06 2004, 2006 - BxxBUH
+
testike
post 13 May 2006, 20:09
Post #67

Membru autentic

From: Cluj

>testike, daca tu altceva nu vezi decat ofuscari sau cum naiba le-ai zis, treaba ta. Viata e complexa si are multe aspecte, dar fiecare vede si intelege cat il duce.

Pai daca intr-un topic despre stelele NCAP ale Aveo, voi tot ii dati cu Loganu' , ce sa cred? smile.gif
Cand ne-am speriat la treaba cu fuzeta, macar unii dintre noi s-au agitat, am scris la VC, am cerut explicatii, s-a facut si o petitie online daca tin bine minte (nu cu multe rezultate ce-i drept ).
As intelege sa faceti si voi ceva in genu' asta, nu sa veniti sa-i tot dati intr-una cu ce probleme credeti voi ca are Loganu'.. Sau cu explicatii puerile gen "conditiile alea din test sunt de laborator, nu au cum sa apara pe strada"...

This post has been edited by testike: 13 May 2006, 20:10

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
Liviu
post 14 May 2006, 00:14
Post #68

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Topicul se cheama "Rezultate NCAP" .. nu probleme tehnice reale sau nu ale Aveo-ului.

Si pentru ca nu v-ati putut abtine sa aratati ficare cat o are de mare , de groasa si de erecta, TOPIC CLOSED !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 09:51
Forum Renault