Chevrolet Aveo, Rezultate NCAP
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Aveo, Rezultate NCAP
zack |
![]()
|
||
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai sa se bage in cartea de revizii " schimbat supape- maxim la 10mii km", ( glumesc), zack dar chiar este o problema chiar daca nu gasesti tu.@ satori- acel joc tie ti se pare normal?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Ce se ofuscheaza baietii cu Chevrolet/Daewoo
![]() Daca era forum de Mercedes, va apucati sa va legati de Mercedes-uri? ![]() Probabil ziceati ca sunt prea scumpe, sau cine stie ce va trecea prin cap ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
zack |
![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
testike, vad ca cei cu dacia se oftica, nu noi. uitete mai bine pe topic.
ontopic : A FOST o problema trecatoare (din pacate pt voi, si din fericire pt noi - cu chevy). al meu a trecut "testul" am 16000 km si nu are nici o problema, e tun, incepanad de la motor pana la scarieturile din habitaclu, pe care nu le am ![]() satori despre ce joc vorbesti ? ![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Să mo.. tu că nu te oftici ?
This post has been edited by IRONICK: 13 May 2006, 19:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Il ai, stai calm
![]() bobo77, nu stiu ce sa iti zic... mi-ar placea pentru linistea mea sufleteasca sa stiu ca nu il am. Pe de alta parte, iti pot imprumuta masina mea si chiar mergem undeva la cineva ce are elevator. Daca tu imi spui ca are joc in directie esti tare ![]() Nu am avut pana in acest moment curiozitatea sa verific la alte masini ceva apropiat de ce am gasit la masina mea (recunosc, in service mi s-a aratat aceiasi chestie la un signum - era mai rau si era ceva ce nu aveau de gand sa remedieze), dar o sa o fac si pe asta. Pana una alta, jocul acesta la mine nu s-a marit de 22.000km si nu il simt deloc, desi am gustat din plin din bucuriile patriei. Stiu cum sa provoc zgomotul ce il caracterizeaza ca sa il arat dar atat. Cu supapele este alta poveste. Si, desi deranjant faptul ca se umbla in motor, nu mi se pare o defectiune care sa iti puna viata in pericol. Eu de acelea ma feresc. testike, daca tu altceva nu vezi decat ofuscari sau cum naiba le-ai zis, treaba ta. Viata e complexa si are multe aspecte, dar fiecare vede si intelege cat il duce. Imi cer scuze pentru offtopic. Ontopic: Diferenta de securitate intre Kalos/Aveo si Logan, daca exista, este foarte mica. Cel mai bine, pentru noi, este sa ne ferim sa testam acele stele si atat. Drum bun. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>testike, daca tu altceva nu vezi decat ofuscari sau cum naiba le-ai zis, treaba ta. Viata e complexa si are multe aspecte, dar fiecare vede si intelege cat il duce.
Pai daca intr-un topic despre stelele NCAP ale Aveo, voi tot ii dati cu Loganu' , ce sa cred? ![]() Cand ne-am speriat la treaba cu fuzeta, macar unii dintre noi s-au agitat, am scris la VC, am cerut explicatii, s-a facut si o petitie online daca tin bine minte (nu cu multe rezultate ce-i drept ). As intelege sa faceti si voi ceva in genu' asta, nu sa veniti sa-i tot dati intr-una cu ce probleme credeti voi ca are Loganu'.. Sau cu explicatii puerile gen "conditiile alea din test sunt de laborator, nu au cum sa apara pe strada"... This post has been edited by testike: 13 May 2006, 20:10 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Topicul se cheama "Rezultate NCAP" .. nu probleme tehnice reale sau nu ale Aveo-ului.
Si pentru ca nu v-ati putut abtine sa aratati ficare cat o are de mare , de groasa si de erecta, TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 09:51 |