Montare conducte aer cald
![]() ![]() ![]() |
Montare conducte aer cald
gangara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|||
Eddy68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 April 14 From: Arad ![]() |
O intrebare:daca scot chederele usi in partea de jos ca sa ridic mocheta pt a baga conductele,la repunerea chederelor la loc se poate deforma insertia lor metalica si sa nu mai stea fix?Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 preference
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Nu este nevoie sa dai chederele la o parte.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Eddy68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 April 14 From: Arad ![]() |
Ok,mersi!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 preference
|
|
2012 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 19 October 12 From: Iasi ![]() |
Oricum, nu se deformeaza insertia.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu aici (la Logan - ca la Sandero n-am gasit un topic asemanator).
La un sandero stepway (09 Easy-R) cu "clima" stie cineva codurile de la conductele de incalzire pentru pasagerii spate? Bulangiii astia nu le-au pus (desi e varianta Prestige...), vreau sa le pun eu, dar nu stiu ce sa cumpar ca sa se potriveasca cum trebuie. Au livrat masina "decât" cu gaurile din mocheta de sub scaune... |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe forumul modelului din semnătura mea, la secțiunea logan II în topicul de coduri le găsești postate de mine de prin 2013-2014 - sunt aceleași coduri pe toată gama X52
This post has been edited by torquemada: 21 Aug 2017, 12:31 Attached thumbnail(s) teaser17082101.jpg ( Size: 406.38k ) Number of downloads: 162 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 04:10 |