Probleme alarma DSN Clima
![]() ![]() ![]() |
Probleme alarma DSN Clima
Agop |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 August 02 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Daca se armeaza de la cheie, nu e vorba de sincronizare. S-a intamplat cumva imediat dupa trecerea in modul 2? :?:
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Agop |
![]()
|
Trecerea in modul 2 s-a facut acum un an, timp in care a functionat ok.
Acum am inlocuit bateria si am observat: Se armeaza/dezarmeaza din masina, Se armeaza din cheie/nu se mai dezarmeaza. Nu stiu ce ash mai putea sa-i fac. Se poate reseta, resincroniza ? Ps: am trecut si in modul 1 si totusi la fel face, adica nu dezarmeaza din telecomanda iar butonul din bord armeaza si dezarmeaza. |
-------------------- |
|
Agop |
![]()
|
Pentru trecerea in modul 1 am apasat butonul din masina in locul celui de pe telecomanda in procedura de pe site - si a functionat.
Asta ar fi cam tot ce pot sa spun. Am sa incerc o programare la service pt miine dimineata. Daca totusi are cineva o solutie, astept. Daca nu, revin eu cu detalii miine. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fara voodoo, fara incantatii sataniste ????? :shock: Pai atunci e chiar simplu......
![]() Sincer, la ce ai scris acolo, mai bine ma duc la service, da-i dracu'.... P.S.: Intrucit informatia furnizata le este de mare folos posesorileor de Clima, o sa fac un topic la Tutoriale, Tips & Tricks care sa cuprinda descrierea de resetare |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Augustin Beldeanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 January 03 ![]() |
Alarma la schimbarea bateriei trbuie reprogramata. Cauta pe site caci am mai postat si eu mai demult aceste probleme plus multe altele referior la alarma. In cartea tehnica daca o faci rost scrie cum se reprogrameaza alarma
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:02 |