Spuma` hidroizolanta
![]() ![]() ![]() |
Spuma` hidroizolanta
mike2madalin |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 17 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Lada 1200
1989 1989
- BH 05 CHS
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu de spuma hidroizolanta nu am auzit.
Dar daca spui la ce ai nevoie, poate or fi alte prodse care s-ar preta... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mike2madalin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 17 September 05 ![]() |
pai am ceva gauri in masina
![]() |
--------------------
Dacia 1310
Lada 1200
1989 1989
- BH 05 CHS
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Spuma poliuretanica pe care o folosesc cei la termopane sau oricare alta care rezista la UV e buna, adera foarte bine la metal, vopsea, asa ca foloseste cat mai putina, pt ca surplusul se poate scurge si se indeparteaza greu. Nu incerca sa indepartezi surplusul(spuma se extinde dupa aplicare) decat dupa uscare temeinica.
E foarte buna la astupatul de gauri tehnologice. This post has been edited by george_slz: 18 Apr 2006, 00:45 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Problema e ca acea spuma retine apa, accelerind oxidarea, deja amorsata de oxizii din tabla. E o solutie de moment.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Spuma poliuretanica absoarbe apa "a la long". Tot timpul suprafata ei va fi un "magnet" pentru apa, deci si pentru ruginirea tablei cu care este in contact. Eu din acest motiv sustin ca este contraindicata introducerea spumei poliuretanice in praguri.
Nu la spuma poiuretanica se referea initiatorul (cred). Eu cred ca ar putea folosi pentru scopurile sale fie silicon (neutral), fie folie bituminoasa, fie fibra de sticla, fie sa lipeasca bucati de tabla cu silicon poliuretanic. Oricum, toate acestea sunt solutii inferioare cu mult unei tinichigerii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tropy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
- GUZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:57 |