Oglinda rupta
![]() ![]() ![]() |
Oglinda rupta
laurh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Fransiza 1% -> 2-2.5 mil din orice paguba le suporti tu
![]() Oglinzile parca erau scumpe ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
pai asta e o idiotenie
adica tot ce e sub 2,5 mil platesc eu, di dc e ceva de 3 mil eu platesc 2.5 si asigurarea imi da 0.5 ? ![]() A, macar pt chestii viitoare, are cineva idee dc pot face un fel de upgrate la asigurare ca sa scap de franciza asta ? Si cat ar costa diferenta ? |
-------------------- |
|
Wolfmark |
![]()
|
Vezi CASCO SLZ. Citeste tot thread-ul, nu doar primul post...
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
laurh |
![]()
|
Merci mult. Desi cautasem pe forum dupa cuv "fransiza" nu ma gandisem sa caut si dupa "franciza"
![]() M-ai fericit ... macar pt problememe viitoare ca oglinda am lipit-o cu "picatura" si pare a sta la locul ei deocamdata. |
-------------------- |
|
Wolfmark |
![]()
|
Daca vrei poti sa-i tzepuiesti pe cei de la asiban. Cand iti faci fransiza 0% nu se uita la masina. Cel putzin la mine nu s-au uitat. Dupa care te poti duce sa le zici ca s-a rupt oglinda 8) . Dar nu-i prea corect :?
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
laurh |
![]()
|
Da, stiu ca ac putea
dar eu personal sunt cam fricos la chestii din astea atat timp cat sta lipita cu super glue o las asa, pe urma ... mai vedem |
-------------------- |
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() multumesc |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- .
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE pai asta e o idiotenie
adica tot ce e sub 2,5 mil platesc eu, di dc e ceva de 3 mil eu platesc 2.5 si asigurarea imi da 0.5 ? ![]() A, macar pt chestii viitoare, are cineva idee dc pot face un fel de upgrate la asigurare ca sa scap de franciza asta ? Si cat ar costa diferenta ? e clar trebuie sa iei forumul la rasfoit (seach mai intai de toate). eu asa am facut prima data cand am intrat - am stat 4 ore sa citesc tot ce era deja scris, ca sa nu intreb de 2 ori. revenind - eu ma pricep la Asiban + franshiza -> deci puteai sa ti-o scoti de la inceput contra modestei sume de 300,000 lei / an. Nu conteaza daca ai avut sau nu accidente in anii trecuti (cel putin asa mi-au spus ei). ceea ce trebuie sa faci este: te duci la ei la sediu si le platesti. ai grija sa ai la tine CI a automobilului, talon, CI/BI si copii dupa toate astea. bun dupa ce ti-ai scos franshiza te duci a doua zi (atentie a doua zi ca sa fie in vigoare) la politie si declari ca asa ai gasit-o in parcare. Inainte fa rost de anexa2, pentru ca aia de la politie nu o au, te duci cu polita la ei, permis, talon, etc. si te rezolva in 20 min. bun dupa asta te duci la un service unde au constatare aia de la asiban, deschizi dosar de dauna (tot la asiban te informezi exact ce acte ai nevoie - in principiu toate - mai ales factura fiscala a masinii + copii ) si o sa iti faca o nota de constatare. dupa aia te duci la un service cu nota de constatare, faci programare si astepti. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
narcis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ![]() multumesc O oglinda de SLZ costa 640klei la magazinul de pe Mihai Bravu si se inlocuieste relativ usor. In service costa vreo 2 mil. o oglinda cu tot cu manopera. |
-------------------- |
|
tye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 September 03 From: Urziceni ![]() |
640k ... doar geamul ? .. .sau toata oglinda ?
Intreb pentru ca pe-a mea mi-au spart-o unii cu o piatra ... Decat cochilia aia negra de plastic este sparta .. restul este OK. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala Signed: TYE
|
|
narcis |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 December 03 From: Bucuresti ![]() |
toata oglinda. |
||
-------------------- |
|||
tye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 September 03 From: Urziceni ![]() |
mersi
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
daca vreti am eu de vanzare un corp de oglinda (sticla mi-a fost sparta si a trebuit sa schimb oglinda cu totul) smile.gif E din ala regalbil din interior.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
tye |
![]()
|
||
Vreau io . dar la pretul de 640k ... nu prea vad rostu' sa ne complicam cu faptul ca io sunt din Buc. si tu din Iasi. In schimb .. pentru bucurestenii cu solnite .. am toata oglinda stanga ... mai putin carcasa ... adika am arc, ghidaje, joystick, geamul .. .tot. Si BTW ... nu sunt de vanzare .. sunt moka ! :wink: |
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
of... daca stiam asta acum cateva zile cand am inlocuit toata oglinda pt. nenorocitul de geam
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
tye |
![]()
|
||
Si chiar atat ai dat pe oglinda ? .... 640.000 lei ? |
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
sod |
![]()
|
dap
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
tye, daca e, imi aduci mie ciobul la intalnire? Am eu maaaare nevoie de asa ceva.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
tye |
![]()
|
||
bogdan_o: Maine .... la intalnire ...... SIGUR ... il am in portbagaj. |
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Saru'mana. Iti raman dator.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:02 |