Reclame, Care sunt mai reusite?
![]() ![]() ![]() |
Reclame, Care sunt mai reusite?
tonicelli |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Haineken - Now, we’ll wait!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Meet you there
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
e tare rau aia cu copilu care iese din supermarket cu puiul proaspat in brate si il arunca in sus : zboara puiule zboara!
e criminala dar in acelasi timp si putin bolnava,tre sa fi putin sarit de pe fix ca s afaci o astfel de reclama si mai imi place aia la bergenbier cred ca e cand sunt aia in tren degerati de frig si la un mom dat apare o eschimoasa pe geam ![]() ![]() aaa in sfarsit mi-am dat seama de ce chinezii sunt asa de numerosi motiv |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
era o reclama mai de mult cu unu care mere cu un kinder in supermarket si il apuca pe pici pandaliile si crizele de isterie.... la sfarsit morala ... use condoms....
Din seria reclame faine: teletech, milka, unirea, ultima de la vodafone (aia cu maria tanase) , beck's,pamauful pronto antipraf.Am mai vazut o reclama la o masina (japoneza parca) in care toate zgomotele erau scoase de un grup de oameni, Faceau aia de nu e adevarat.... Din pacate nu mai imi aduc aminte de linkul cu reclama... parca pe 220 era... Din seria reclame cretine : zapp, aia cu puiu -zboara puiule zboara, ciocolata cu rom, ,fulga, zuzu,joe, sprite. Sunt unele reclame care sunt cretine pana in strafunduri... stau si ma intreb ce idioti le-au putut concepe.... Suma respectelor,Alydor. This post has been edited by Alydor: 2 Jul 2006, 16:46 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(logic @ 2 Jul 2006, 16:20) Eu ziceam de reclama nu de oferta zapp. Mai exact, reactia lui Ceausescu in momentul in care suna telefonul. Ca ce e in oferta nu ma intereseaza, deci nu am retinut. L.E. Imaginati-va (cei care ati prins vremurile alea) ce s-ar fi intamplat sa fie intrerupt Ceausescu la un discurs, de catre un telefon care suna in sala.. Eventual la unul din congrese, sau la MAN... This post has been edited by romulus: 3 Jul 2006, 13:48 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mie imi place reclama aia de la Peugeot cu gargaritele !
![]() Nu imi place aia cu prostii aia de copii cu sanvisurile lor ... aaaa mai este si aia cu Campofrio cu prostia lor de ascuns salamu ! LOL Suma respectelor mele , Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cea mai grozava dupa mine este reclama la Pepsi cu maimuta pe post de sofer de taxi, in Peugeot-ul ala in Barcelona - toooo. t.h.e aaaiirpoort
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
QUOTE(hash @ 3 Jul 2006, 18:40) "Buna dimineata" ..spune blonda lui Dorel. ![]() ![]() This post has been edited by logic: 3 Jul 2006, 21:31 |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine ma ajuta si pe mine sa gasesc reclama de la cotidianul Gandul?
Cu tipul care interogheaza ba o veioza, ba un pilon de sub pod, ba un cuier..trebuie sa o stiti...! "Nu credem..deci vom cerceta !" ![]() This post has been edited by Steffyx: 8 Jan 2007, 22:41 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Care e de fapt la Ziua.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Reclamele de la Zaraza mi se par inteligente.
Mai sunt o gramada de reclame interesante, dar momentan nu imi vine nici una in minte. LE: Cosmote (singur), Cosmote (o sa trec maine intamplator cu prietenul...) This post has been edited by ageana: 9 Jan 2007, 09:52 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Aia cu gunoiul, parca Rosal si aia cu berea Skol, cu visele, imi place faza cum baga nevasta capul...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Cele la Bergenbier sunt chiar misto, cele la Dero sunt simpatice, Unirea cu eternul si fascinantul Dorel. Mai e una la Cosmote, ma amuza mutra aluia care lalaie "atat de singur".
Plus cele de la Zaraza. Am mai vazut niste printuri romanesti beton pe un site de publicitate, dar nu le postez sa nu fiu acuzat de reclama. |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mi se pare geniala aia la Zapp cu cei 3 gugumeti care danseaza-n birou si vine sefu'. Cand cei 3 ii demonstreaza ca si-au facut treaba si sefu' nu-i are cu nimic la mana s-apuca iar de tzopaiala...
![]() Iar la Poiana chokotoff ma dispera dialogul. Atat. L-am invatat pe de rost ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Forever...
explicatii: de revelion am stat foarte mult pe N24 din grupul carbogazos si am invatat-o pe de rost ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cand vad reclama cu tipul care face haltere si spune:ce sirop de tuse,ce am fost eu bolnav vreo data?Parca ma vad pe mine.Diferenta este ca eu nu fac nici crize de miljoc.Toti cunoscutii mei au facut asociere intre reclama si mine.Toti mi-au spus ca atunci cand vad reclama spun:uite-l pe tzaca!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am vazut duminica pt prima oara cea mai reusita reclama posibila. Cel putin mie mi-a atins o coarda sensibila. Dar ce zic eu atins, mi-a zgaltzait-o zdravan. Nu mint, aproape sa-mi dea mucii de emotie...
![]() Reclama la combustibili rompetrol dac-o stiti. Trezirea de dimineata, mersul la munca, intorsul acasa, ajutatul semenilor, hranirea, indragostitul, suferinta, imbatranitul. Deci cand ajunge la moarte va jur ca mi se scoala parul pe maini de fiecare data. Tre' s-o vedeti, e realmente geniala. Asta sau sunt eu cu capu' ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Am vazut reclama la pateu Ardealul. Reclama din punct de vedere al realizarii merge dar m-a surprins la sfarsit cand pe fundal se auzea "foaie verde maghiran".Continuarea este "m-a facut mama oltean" . Cat de dobitoc trebuie sa fii ca sa faci o reclama la pateu ARDEALUL si sa pui melodii OLTENESTI????
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
He-he, mie asta-mi place taare mult:
http://iqads.ro/clipul_publicitar_498/daci...pasionatul.html Si clipul "Dacia Solenza - Incearc-o. Si mai vorbim". La vremea aia plescaiam dupa toate SLZ de pe strada. http://www.iqads.ro/stire_2172/dacia_si_gr..._si_succes.html PS. Pune-ti link-uri daca puteti, ca sa stim despre ce vorbim, ca nu toata lumea sta cu ochii pironiti in TV la reclame. |
--------------------
-
-
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:50 |