Casetofon GOLF 4, Decodare?!?!
![]() ![]() ![]() |
Casetofon GOLF 4, Decodare?!?!
Flubber |
![]()
|
||
![]() vrummmmm............. Group: Members Posts: 225 Joined: 25 July 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983
- BR-00XXX
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca e codat sa-ti dea si codul! Daca nu il are inseamna ca este furat. Daca este furat sfaturile se opresc aici.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Proprietarul e al masinii sau al casetofonului?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Incearca sa te uiti pe forum la VW. Dar nu cred ca gasesti ceva preturi pe acolo, nu stiu exact ce sa-ti zic
2. Cam asa ceva, se rescrie softul. 3. Se poate monta si inainte de decodare pe dacie 4. Fara 2.000.000 un casetofon original vw nu te lipesti. Unul BUN. Mai gasesti si mai jos dar cu defecte. Eu am unul la vazare cu 2.500.000, dar am codul la el. Totusi, esti sigur ca are "fata detasabila" ?? Poate doar o parte din tastura, daca nu ma insel, parca erau ceva variante, dar nu cu fata detasabila si original vw. |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Flubber |
![]()
|
![]() vrummmmm............. Group: Members Posts: 225 Joined: 25 July 05 From: Braila ![]() |
Propietarul masinii e si cel al casetofonului. Are masina de noua. Dar mi-a zis ca nu merge pus pe o alta masina decat pe golful lui. nici macar pe un alt golf.
Ori a mintit ori habar nu are. DEci daca imi da codul o sa mearga? Ma refer si la alimentari etc. Eu am o Dacie... |
--------------------
Dacia
1310
1983
- BR-00XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca iti da codul trebuie sa functioneze. Din umilele mele cunostinte nu prea exista cas si cu cod si fata detasabila, iar cel de la Golf 4 nu are fata detasabila.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Flubber |
![]()
|
QUOTE(Robert SLZ @ 19 Apr 2006, 16:19) 1. Incearca sa te uiti pe forum la VW. Dar nu cred ca gasesti ceva preturi pe acolo, nu stiu exact ce sa-ti zic 2. Cam asa ceva, se rescrie softul. 3. Se poate monta si inainte de decodare pe dacie 4. Fara 2.000.000 un casetofon original vw nu te lipesti. Unul BUN. Mai gasesti si mai jos dar cu defecte. Eu am unul la vazare cu 2.500.000, dar am codul la el. Totusi, esti sigur ca are "fata detasabila" ?? Poate doar o parte din tastura, daca nu ma insel, parca erau ceva variante, dar nu cu fata detasabila si original vw. fata detasabila...nu toata fata. Ecranul mai exact. Ala micut...are vreo cativa cm. Toata fata nu. M-am exprimat gresit. |
--------------------
Dacia
1310
1983
- BR-00XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flubber @ 19 Apr 2006, 16:20) Dar la magazine s-au terminat toate casetofoanele de te incurci cu fraieri din astia? Codul e folosit atunci cand i s-a intrerupt alimentarea (schimbi bateria, scoti casul cu totul din bord etc), nu are legatura cu Golfu sau ce mai viseaza nenea. Du-te si ia-ti unul nou, cu garantie, lasa-l pe mos Teaca cu golfu lui, ca oricum e veche scula. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca este ala care a venit cu masina, poate sa sune la reprezentanta. Acolo, pe baza VIN-ului afla codul. Simplu, nu?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Decodatul unui casetofon costa 40 lei. Problema este ca, fiind codat nu ai de unde sa stii ca functioneaza. Si de ce vrei casetofon. Pai la banii astia iti iei un CD lejer.
Nenea ala stie el ceva dar nu cred ca este valabil si la golf. Sunt unele masini care au casetofon fara cod. Intr-un fel "discuta" cu calculatorul masinii si nu merg decat pe masina pe care a venit din fabrica. Si nu sunt foarte scumpe casetofoanele de vw. Daca vrea cineva am eu unul de broasca, digital la 150 lei. Dezavantajul este ca are fata rotunjita (dupa bord). |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:08 |