Modul in care se face asfaltarea, iar se face pe Magheru unde era perfect!
![]() ![]() ![]() |
Modul in care se face asfaltarea, iar se face pe Magheru unde era perfect!
..IcemaN.. |
![]()
|
||
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Extrem de multa caldura ... asa pe la 2000 de grade celsius ....
Si cand ma gandesc .....CA I-AM VOTAT...... ![]() This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 11:46 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Apr 2006, 11:59) Ma gindesc sa-mi iau camera foto si ruleta si sa fac niste poze cu gropi - cu ruleta pusa in asa fel incit sa se vada din poza dimensiunea gropii. Dupa care sa fac un site pe care sa prezint in fiecare zi o groapa - in romana si engleza, ca sa stie si cei de la *UE unde (nu) se duc banii pe care ni-i tot dau pentru refacerea infrastructurii. :-( exact acest lucru apare astazi in "Libertatea" - este masurata groapa de la pasajul Muncii are 26 cm adancime. acum cateva saptamani a facut si Antena1 o campanie cu gropile cele mai..... nu stiu daca si ce rezultate va avea. Astia trebuie stransi cu usa rau ca sa se faca totusi ceva in tara asta - si pe la calatorii e un topic cu drumurile din tara si acolo numai "urari" de bine. This post has been edited by BOGDAN DSN: 26 Apr 2006, 12:51 |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sa fim seriosi, am ajuns bataia lor de joc. Cred ca primar mai dezinteresat ca asta nu am avut pana acum...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe Ciorbea il uitasi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Da, Lis era bunicel. Basescu...a mai saltat ceva baraci, a mai asfaltat una-alta. Dar asta, nimic....A nu se intelege insa ca simpatizez cu ei, fereasca D-zeu....
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 26 Apr 2006, 14:08) Da, Lis era bunicel. Basescu...a mai saltat ceva baraci, a mai asfaltat una-alta. Dar asta, nimic....A nu se intelege insa ca simpatizez cu ei, fereasca D-zeu.... De Lis nu-mi aduc aminte decat se incurcase cu o tipa de-o seama cu fiica-sa si ca era prin China cand cu viscolul si alte "maruntisuri". A, Lis repartiza apartamente din fondul primariei pe la reporterii de la Libertatea, fapt care ii aducea mari avantaje de imagine. Nu uita insa ca nea Base ni i-a bagat pe gat pe flacaii astia care ne repara "microfisurile" de azi sub atenta supraveghere a lui Videanu. Chiar crezi ca Videanu indrazneste sa faca ceva de capul lui? Daca il supara de Base, cum a aparut, asa dispare (fapt ce, personal, ii doresc sa pateasca). |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 26 Apr 2006, 14:18) De Lis nu-mi aduc aminte decat se incurcase cu o tipa de-o seama cu fiica-sa si ca era prin China cand cu viscolul si alte "maruntisuri". A, Lis repartiza apartamente din fondul primariei pe la reporterii de la Libertatea, fapt care ii aducea mari avantaje de imagine. Nu uita insa ca nea Base ni i-a bagat pe gat pe flacaii astia care ne repara "microfisurile" de azi sub atenta supraveghere a lui Videanu. Chiar crezi ca Videanu indrazneste sa faca ceva de capul lui? Daca il supara de Base, cum a aparut, asa dispare (fapt ce, personal, ii doresc sa pateasca). Da, la relatia Videanu-Base cred ca ai dreptate.... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Voi l-ati votat..
![]() Ar trebui sa iesiti in strada daca nu va convine ceva. Eu personal ma mir ca nu a iesit Marean, sau celalalt cu 7 clase care facea scandal in piete.. Si semana in plus si cu Piedone ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si voi l-ati votat pe Boc, si nu v-am vazut inca in strada
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti-e mai bine daca in tara ta esti mintit de unul cu studii?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
Pai suntem mintiti de unul cu studii! Marinarul are nasul rosu si mare ca al lui Pinocchio.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, dar ne-a mintit frumos, asta-i adevarul...
Oare ce specimene vor aparea la tura viitoare ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Hehe, si cica votul uninominal va rezolva problemele astea
![]() Daca e sa alegi tot intre tampiti si nesimtiti din astia... Si Boculetu' nostru a promis multe, si acum se ocupa mai mult de drumuri spre Bucuresti si invers... Macar a demonstrat ca are vana, ati vazut cum a picat de pe platforma la Gheorghe si s-a ridicat imediat ? ![]() Glumesc, am inteles ca s-au semnat contracte pentru reparatia la ~100 de strazi ( de o firma care a facut soseaua Cluj-Huedin, care este impecabila dupa 3 sau 4 ani), si recent a fost o campanie de "umplere" a gropilor, inclusiv de aleea mea dintre blocuri ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
acum vro 8 luni au asfaltat spatele blocului, au daramt garajele, au facut un parculet in locu garajelor, au facut parcare la liber, nu cu garaju lu gigi' pe acolo.
au asfaltat camil ressu, au asfaltat cercelus.. o strada laturalnica rau cu case, au asfaltat isirea spre autostrada soarelui.. salajan si dupa.. pana la iesire, au astupat gropile de pe poligrafiei, eu zic ca se mai vede cate ceva.. asta doar pe unde circul eu. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Asi , din ce oras esti ?
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
asi....alea le face primaria locala
![]() faza e ca se zvoneste ca toti banii folositi erau de fapt pt amenajari de parcari subterane si etajate....si cica primaria a facut sec 3 frumos cu banii astia ca sa ia ochii lumii....oricum...bine si asa...decat nimic si sa-i bage in buzunar ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
e de toata jena!
mi-e scarba de anumiti colegi de breasla pt activitatea prestata.... mi-e scarba de "microfisuri microscopice" si de "gelivitate repetata"... mi-e scarba de lucrari facute cu kuru'...de lucru de mantuiala...de caiete de sarcini nerespectate...emulsie data cu somoiogu' eventual pe ploaie... daca mai da o ploaie imi iau barca si ma f*t in el de asfalt! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai schimbat una alta,un gard nou,o vopsea,un cos de gunoi..si ma sperii cand ma gandesc la ce preturi enorme se deconteaza uneori aceste lucrari..isi mai ia unu casa din comision sau masina copilului;acum vreun an sau doi imi spunea un amic cum o lucrare pe care vroia sa o ia,mai trecea prin vreo firma sau doua si la final costase 2miliarde iar el saracu nu ceruse decat 400milioane.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
P.S. drumurile noastre sunt ca si cele din germania spunea iubitul nostru prim ministru.cred ca se referea la faptul ca se circula tot in doua sensuri ca si la noi
![]() This post has been edited by stefanflorin77: 27 Apr 2006, 22:49 |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca ar fi un summit mare in bucuresti prin iunie...si ca s-ar asfalta traseul pe care vor trece f multi presedinti de stat si minstrii..s-ar putea sa fie asta raspunsul la asflatarea de pe magheru. Altu ar fi ca e principalul bulevard din bucuresti si trebuie mereu sa fie intr-o stare impecabila. Uimitor mi-se pare faputul ca la scala au scos ce au asfaltat si o iau de la capat...pe langa faptul ca iti rupi masina in santuirle lor mai mari ca bordurile...deh...bucuresti ...romania...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(..IcemaN.. @ 27 Apr 2006, 19:25) asi....alea le face primaria locala ![]() faza e ca se zvoneste ca toti banii folositi erau de fapt pt amenajari de parcari subterane si etajate....si cica primaria a facut sec 3 frumos cu banii astia ca sa ia ochii lumii....oricum...bine si asa...decat nimic si sa-i bage in buzunar ![]() tot in dristor stau si eu. oricum tot e bine ca le face.. chestia cu decontatul abuziv pe sume neadevarate.. alta poveste, le zice frauda, evaziune fiscala..etc. Inginerii Economice mai pe scurt. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Sony |
![]()
|
Oricum, e bine ca in Dristor schimba si bordurile pe care le-au pus in toamna.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cineva si-a dat seama ca vila ar trebui sa mai aiba 2 camere, ca mai vin si verisorii in vizita...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci sa ne rugam sa nu vina si cu bunicii, ca ne-am ars... nu mai vedem noi asfalt bun pe 13 septembrie in vecii-vecilor... poate doar daca ar concasa baile noastre de ulei sparte si ar face din ele mixtura ferica de asfaltare sau ceva...
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum reiese de aici se va asfalta in continuare zonele unde se poate merge.
![]() ![]() Nr.Crt. Denumire Proiect An incepere executie An incheiere executie Directia initiatoare 1 Imbunatatire conditii de circulatie Pasaj Obor 2006 2007 D.T.D.S.C.; 2 Imbunatatire conditii de circulatie Pasaj Pietonal Eroilor 2006 2007 D.T.D.S.C.; 3 Imbunatatire conditii de circulatie Pasaj Piata Muncii 2006 2007 D.T.D.S.C.; 4 Sistem de Management al Traficului - Bucuresti 2006 2007 D.T.D.S.C.; 5 Modernizare Bd. Regina Elisabeta - Bd. Kogalniceanu 2006 2008 D.T.D.S.C.; 6 Modernizare artera D-na Ghica - Bd. Chisinau, sistem rutier si executie pasaj suprateran 2006 2007 D.T.D.S.C.; 7 Modernizare Piata Eroii Revolutiei, sistem rutier si executie pasaj pietonal 2006 2007 D.T.D.S.C.; 8 Modernizare strazi urbane in Bucuresti BEI (program cofinantat BEI) inclusiv lucrari suplimentare 2006 2006 D.T.D.S.C.; 9 Pasajul denivelat suprateran Basarab 2006 2009 D.T.D.S.C.; 10 Executie pasaj suprateran Doamna Ghica 2006 2008 D.T.D.S.C.; 11 Realizare penetratie Prelungirea Ghencea - Sos. Domnesti 2006 2007 D.T.D.S.C.; 12 Penetratie Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti - Pitesti. Realizarea unei penetratii la intrarea in Bucuresti pe 6 benzi (3 pe sens) denumita Drum Expres Autostrada Bucuresti-Pitesti, care sa faca legatura intre autostrada, linia de centura si podul Ciurel (include 4 pasaje rutiere denivelate). 2006 2008 D.T.D.S.C.; 13 Penetratie si racord Splaiul Unirii - Autostrada Bucuresti - Constanta. Realizarea unei penetratii la iesirea din Bucuresti spre Autostrada Bucuresti-Constanta pe 6 benzi (3 pe sens ) care sa se inscrie pe Splai Dudescu (include 4 pasaje rutiere denivelate). 2006 2008 D.T.D.S.C.; 14 Reabilitare drumuri urbane etapa II 0 2009 D.T.D.S.C.; 15 Reparatii capitale privind echipamente si constructii pentru dirijarea si siguranta circulatiei - Bd. Geniului - Str. Razoare 2006 2007 D.T.D.S.C.; 16 Executie strapungere Str. Buzesti - Str. Berzei - Str. Uranus si sistem rutier 2006 2008 D.T.D.S.C.; 17 Realizare strapungere Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, sistem rutier. Realizarea unei strapungeri care face legatura cu penetratia spre Autostrada Bucuresti-Constanta pe 6 benzi (3 pe sens) si include 1 pasaj rutier denivelat. 2006 2007 D.T.D.S.C.; 18 Reabilitare Bd. 1 Decembrie 1918 (Bd. Theodor Pallady - Bd. Basarabia), linie de tramvai sis sitem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 19 Reabilitare Sos.Colentina (Pod Voluntari - Sos. Mihai Bravu ), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 20 Reabilitare Bd. Iancu de Hunedoara (Piata Victoriei - Calea Dorobanti), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 21 Reabilitare Str. Maica Domnului (Str. Reinvierii - Bd. Lacul Tei), linie de tramavai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 22 Reabilitare Calea Mosilor (Sos. Mihai Bravu - Piata Unirii), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 23 Reabilitare Sos. Oltenitei ( Piata Eroii Revolutiei - Piata Sudului - ROMPRIM ), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 24 Reabilitare Sos. Stefan cel Mare ( Calea Dorobanti - Intersectia Bucur Obor ), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 25 Reabilitare Str. Tunari ( Sos. Stefan cel Mare - Piata Galati ), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 26 Reabilitare Str. Viitorului ( Sos. Stefan cel Mare - Piata Galati ), linie de tramvai si sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; 27 Realizare supralargire bulevardul Constantin Brancoveanu (Str. Nitu Vasile - Str. Turnu Magurele), sistem rutier 2006 2006 D.T.D.S.C.; 28 Realizare supralargire artera Nitu Vasile (Bd. Alexandru Obregia - Bd. Constantin Brancoveanu), sistem rutier 2006 2006 D.T.D.S.C.; 29 Realizare supralargire Soseaua Pipera (Calea Floreasca - CF Bucuresti-Constanta), sistem rutier si executie pasaj denivelat 2006 2007 D.T.D.S.C.; 30 Realizare supralargire Sos. Sisesti - Sos. Ion Ionescu de la Brad, sistem rutier 2006 2007 D.T.D.S.C.; |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma nu te mai vaicari de soseaua Giurgiului pentriu ca au astupat gropile alea de la semaforul de la Mall ... in care imi rupeam masina de 2 ori pe zi ....
![]() ![]() Cat despre Titan-Slajan-Dristor .... Momentan respectivii pun borduri si pe strada mea si cica o sa o asfalteze ... Urraaaaa este o straduta mica .. din stanga aleii rotunde.. Daca imi asfalteaza si parcarea o sa ma duc sa platesc la ADP locul de parcare ... ![]() In tot cazu primarul asta din sectorul 3 ne-a scos ochii .... a facut cate ceva ... si cred ca s-a aranjat de inca un mandat .... Cel putin asta este opinia celor cu care am vorbit pana acum ... E foarte posibil ca pretul platit pentru asemenea lucrari sa fie cam de 2-3 ori mai mare dar macar am vazut si noi ca se misca .... Au daramat garajurile alea urate, au facut parcari au asfaltat cate ceva .... Decat nimic ... mai bine asa .... parerea mea .... sa vedem cat rezista lucrarile facute de ei ..... Cat despre microfisurile de pe magheru .... am mai spus .... Multa carne .... Ciudat este ca parca sunt in aceeasi echipa (Primarul General si sectorul 3) This post has been edited by nairam: 19 May 2006, 16:13 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:42 |