bucsi...bara stabilizatoare..., vreau sa le schimb singur...
![]() ![]() ![]() |
bucsi...bara stabilizatoare..., vreau sa le schimb singur...
GabyT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|||
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Asa e! No comment!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
mie personal idea cu furtunul panzat mi se pare ok . Voi ce parere aveti. Poate asa scapam de aceasta grija macar 35 000-40 000 de km .(asta este cea mai mare dorinta a mea). A mai incercat cineva?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Pedros nu stiu ce sa zic despre ideea ta dar nu prea is de acord daca nu ati 20 lei la 1000 1500 km sa dai sa le schimbi apai dai pace si se schimba si usor asta ii ca cele de sus nu prea ai treaba cu ele numa astea de jos.Apai ii vedea tu ce va iesi daca iti pui si da ne si noua raspunsul.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Salut,
care este pozitia corecta de montare a buscselor pentru bara stabilizatoare, cele centrale de sub pedalier ? Am observat ca gaura nu este perfect in centrul bucsei, bucsa avind astfel 2 pereti mai grosi si 2 mai subtiri. Am inlocuit simbata cele 2 bucsi, insa cele vechi, erau puse una intr-o pozitie si cealalta in alta pozitie. Eu le-am montat ca si bucsa din vederea din dreapta, din poza de mai jos, adica cu despicatura longitudinala in partea stinga sus, asa cum privesti poza. Le-am montat bine ? Mie asa mi s-a parut a fi pozitia fireasca a bucsei, determinata de unghiul drept al suportului pe care se aseaza bucsa, locasul inchizindu-se apoi cu acea brida de fixare. ![]() This post has been edited by Remus66: 3 Oct 2011, 09:35 |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Daca sa inchis bine cu brida aceea si sa strans corect,nu iti bate,troncale atunci ai pus bine bucsa.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Colegii unde pot sa schimb si eu bucsile astea de pe bara stab? Am intrebat la 2 service-uri si mi-au spus 80 de lei pentru toate 4. Nu este cam mult?
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
E catastrofal de mult pentru o treaba de max 30 minute.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(Tzutzi @ 7 Jan 2013, 14:04) Colegii unde pot sa schimb si eu bucsile astea de pe bara stab? Am intrebat la 2 service-uri si mi-au spus 80 de lei pentru toate 4. Nu este cam mult? Ia un amic doua sticle de vin si spor la treaba...sau cauta un service de cartier...nu-i mare scofala. This post has been edited by neacsugabrie: 7 Jan 2013, 14:39 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Daca esti din Bucuresti, te ajut eu.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:34 |