Mi-am luat casa
![]() ![]() ![]() |
Mi-am luat casa
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aaaardeeee!!!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
:shock: Stai ca m-ai pierdut, ce ghips, cu ce ocazie?
Bere fara alcool ca e multi soferi si politia aproape ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
feloicitari paul, sa fii sanatos si sa te bucuri de ea.
PS: Eu stau la casa si daca vreti o punem de un gratar ceva cand se mai incalzeste. Este si loc de parcat vreo 8 dacii langa gardul casei. gata ma duc sa imi caut spoiler sa nu mai umblu cu bucati de plastic atarnate de limzina ![]() |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
paulp |
![]()
|
George, vezi la Bras ca-s putintel mai ieftine ca la Autocenter :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Felicitari,Paul!
Sper sa fii multumit de casa,avand in vedere cat ai cautat-o. Ne spui sambata mai multe. |
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Paul, sa fie intr-un ceas bun!
PS..ne dai macar sa mirosim (in timp ce bem o apa plata) capacul de la Gioni Walkman? ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Paulp: Sa o stapanesti sanatos. Daca nu sunt indiscret in ce zona/sector este??
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
paulp |
![]()
|
Nicolina I, la prima statie, dupa pod.
Incepind de acum 1 ora sint si proprietar. Am semnat actele si mi-am golit contu' 8) . Simbata, bere fara alcool, ca faceti urit la bautura ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun.
Pe care parte, mai exact? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
Pe dreapta cum te duci spre Cug.
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E clar, te trezesti cu ei la usa ! Mai bine pune ceva la rece sa nu te faci de ris .
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
Pai mai am ceva rezerve de la Anu Nou.
Plus Johnny pe care nu l-a vrut nimeni ![]() De gheata ma descurc ca e iarna acu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' de ce esti d-ala si zici de Johnny ???? Stii ca mi se rupe inima cind aud ca nu-i tine nimeni companie..... :?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
Are companie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
ca-n bancul ala: "600 de mega e bine?" ...
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:49 |