Anvelope. De care?, 165/175 ???
![]() ![]() ![]() |
Anvelope. De care?, 165/175 ???
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
ionutctn : vina mea
![]() ![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
- ph-22-unu
2002 Ie doar o amarata de dacie
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Despre Barum am auzit ca-s rele, au cauciucul foarte moale si plin de pori (asta zicea unul de la un mag. de anvelope, ca el a luat teapa). Eu am Debica Navigator 2 (cam 110 ron) si se comporta f.bine, frineaza bine pe zapada, nu tremura deloc directia, nu pierd aer, intr-un cuvint nici o problema cu ele (licenta Goodyear Polonia). |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca Debica Navigator 2. Sunt bune si Debica Navigator 1, dar nu cred ca se mai fabrica si gasesti din stoc fabricate acum 12-18 luni.
Diferetne intre Debica Navigator 1 si 2 nu am remarcat, ambele comportandu-se cam la fel. Diferentele intre Montana si Debica Navigator se simt, toate in favoarea celor din urma: - se obtine un confort la trecerile peste denivelari, iar zgomotul este mai mic in cazul Debica Navigator - se comporta foarte bine prin zapada (cu Montana masina mergea pe unde voia ea si era greu de controlat) - au aderenta mai mare si pe uscat (masina derapeaza mai greu la franare brusca si la curbe luate mai strans) - Montana sunt mai grele si mai plastice (material mai dur) decat Debica Navigator. Cu Debica Navigator 1 in cca 18 luni si 10.000km nu am avut probleme. De asemenea nu am avut probleme nici cu Debica Navigator 2 (cca 6 luni si 8000km). LE: Am rulat ambele modele Debica Navigator la drum intins si nu apar vibratii la nici o viteza (am circulat pana pe la 150km/h). This post has been edited by Dic: 25 May 2006, 10:20 |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:09 |