Micsorare film cum si cu ce?, Micsorare film cum si cu ce?
![]() ![]() ![]() |
Micsorare film cum si cu ce?, Micsorare film cum si cu ce?
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
in ce format sunt?
daca sunt avi (mapeg4) sau mpg (mpeg1) cu Virtual dub...deschizi fisierul bagi o compresie divx pe video de max 1000 kbs si pe Audio mp3 (lame se numeste compresorul gratuit de mp3 daca nu il ai deja il gasesti cu gogule si il instalezi in prealabil) de max 128 kbs. Apoi save as avi. Nu e prea complicat dar nici mura in gura... daca sunt in in mpeg2, personal stiu doar softuri complicate...las' pe altii sa te ghideze. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@mil:
Daca sunt mpeg2, ar merge tot cu VirtualDub - cel putin eu am reusit. Problema ramane doar la nivelul encoder-elor: sa fie licentiate, sau poti folosi XVid in loc de DivX. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
uite ca nu stiam...deci daca are extensia mpg sau avi se poate compresa cu Virtual Dub
encoderul "divx" poate fi folosit mocca (varianta non Pro) encoderul de mp3 "lame" e mocca Xvid e mocca el dar mie imi face figuri la encoding |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Puteti fi mai clari un pic? Eu nu le prea am cu calculatoarele
![]() Vreau sa micsorez niste filmulete (900mb) facute cu camera foto digitala, incat sa poata fi trimise pe mail. Oare merita, nu le scade prea tare calitatea? ![]() Cum dracu fac? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
daca nu te pricepi si vrei un programel gen "next>next>ok", poti folosi "Dr.DivX". are o serie de preset-uri din care ti-l alegi pe cel mai convenabil ca raport calitate/dimensiune a filmului rezultat.
se descarca gratis de pe http://labs.divx.com/node/97 (in meniul din dreapta este download.) |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Saru'mana si piciorul!
St si DRE, amandoi ziceti bine! Da m-am convins, mai bine pun DVD-ul "la avion" si gata! Multumesc de bunavointa! Am editat mesajul, ca altfel nu pot posta sub nici o forma This post has been edited by alex275: 9 Feb 2006, 15:22 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ca sa le trimiti pe mail, nu cumva trebuie sa aiba maxim 10MB?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat. Fiecare server de mail are setata o politica privind dimensiunea atasamentelor. De exemplu al meu are setata limita la 27 MB.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar si asa. Sa zicem 50Mb. Din 900Mb sa-l faci 50Mb, parca e prea de tot, adica o sa aiba o calitate indoielnica... Abia se va mai distinge despre ce e vorba acolo.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Recomand avichop, prin care faci mai multe filmulete dintr-un avi mai mare. In felul acesta vezi la aceeasi calitate, dar inconvenientul e ca iti va lua mai mult sa le transmiti.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(alex275 @ 9 Feb 2006, 11:27) Vreau sa micsorez niste filmulete (900mb) facute cu camera foto digitala Dar cite sute de ore ai filmat cu camera FOTO??? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
alex275 |
![]()
|
Da mai. stiu ca au calitate proasta! Dar am vrut sa bag filmuletul pe un CD si nu mi-a incaput. Filmasem copilasul. Nu-mi trebuia calitate. Era ceva sentimental. Voiam sa trimit filmuletul in Canada.
Vreo 10-11 minute. Am SD de 1GB. Camera e Canon Ixus 40. This post has been edited by alex275: 10 Feb 2006, 00:23 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Filmuletele facute cu Canoane le poti reduce cam de 3-4 ori fara pierderi vizibile de calitate. Asa ca incearca cu curaj ce ti-au recomandat baietii
![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
daca filmul e de 10-11 minute, cred ca il poti aduce cu divx pe la vreo 50 de mega fara pierderi notabile de calitate. eventual scazi si rezolutia pe la un 640*480 maxim (daca nu e deja asa).
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sonic foundy vegas...parca asa se numea.
Nevasta-mea a facu un film din fotografii, il salvase initial pe la 900 Mb, si dupa ce am facut ceva pe acolo, nu stiu nici eu exact ce ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(bertro @ 10 Feb 2006, 09:12) Desi la poze e campioana, la filme exact atata poate! 640/480! (Nu e dedicata filmelor. O face din placere!) Da mie-mi ajunge! Se vad ok. Nu-mi trebuie calitate maxima. Vreau sa vada puiuta, peste vremuri, ce gimbuslucuri facea! (mai nou, isi pupa surioara de trei luni) Sper ca o sa aprecieze cand o avea 25-30 de ani si-o sa scap de furatul pensiei si bataile aplicate (mie) de prietenul ei!!! Doamne ce mi-ar mai placea, sa ma fi vazut si eu acum 30 de ani! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ironia sortii este ca in timpul studentiei eu cam asta faceam ... Montaj Video si animatie 3D pe computere si reuseam sa le fac cu niste computere care aveau cam jumatate din posibilitatile pe care le are computerul meu actual adica lucram pe P2
![]() ![]() ![]() ![]() Edit Merci de informatii ... This post has been edited by nairam: 12 Feb 2006, 00:42 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Rezumand cele de mai sus: iti recomand calduros virtual dub. E foarte simplu de folosit si gasesti tutoriale pe net.
Sony Vegas (asa se numeste mai nou) e un program foarte bun pentru editare video, insa e ca si cand ai omora o musca cu un tanc. Daca vrei ceva mai simplu decat vdub exista ImTOO Mpeg Encoder; nu e mai destept dar parca e un pic mai simplu. Un minut de film la 640*480 ar trebui sa ocupe cam 6MB la calitate decenta (divx sau xvid mpass cu lame pt audio) Daca ai nevoie de ajutor cu vreunul din programe, da-mi un mail si iti explic ce ai de facut. This post has been edited by valentin.dumitran: 11 Feb 2006, 21:27 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Daca pe film e doar voce, fara pretentii prea mari, se poate reduce mai mult dimensiunea parti audio.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
alex275 |
![]()
|
Cu ajutorul lui Valentin, caruia ii multumesc si aici, am reusit cu succes!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 9 Feb 2006, 23:33) Oricum ce ai filmat cu camera foto are o calitate mai mult decit indoielnica, deci mai prost decit au fost filmate nu prea ai cum sa le faci... ![]() Multe din camerele foto fac filmulețe la rezoluție de 640x480 (rezoluția maximă NTSC, ce mai vrei), framerate de 25-30 fps și se văd chiar excelent. Recompresia cu divX/Xvid sau alt codec MPEG4 (dacă filmul nu e deja MPEG4) se face foarte ușor și rapid cu Virtual dub sau SUPER Encoder. Pentru începători în ale prelucrărilor multimedia, recomand SUPER. E intuitiv și se poate descurca cu el și Doina Cornea. ![]() Encoderul divX nu este gratis (cineva susținea contrariul), ci doar decoderul. This post has been edited by ursamajor: 3 Jun 2006, 08:18 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Auto Gordian Knot (also known as AutoGK) e un proggie care face micsorare de filme si encodare DivX sau XviD simplu si fara batai de cap. E si gratuit.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
De fapt, un VirtualDub automatizat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:28 |