sa va vad inteligenta
![]() ![]() ![]() |
sa va vad inteligenta
haky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
da miki ai dreptate
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Care a facut testul nici macar nu a tradus intrebarea 24
![]() PS. Nu am spart fisierul excel! E cel pus de George si completat. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
errr ... avand in vedere ca astea la care au ramas nu aveam nici o sansa din start: 3 soareci morti! (sa vezi cum alearga) hai sa fim seriosi ... grrr. .. 9 provincii in africa de sus - I was so clooose: eu am incercat 9 porturi in africa de sud, 9 porturi in america de sud (lol. nu? )
![]() iar despre intrebarea 24 si aia cu criketu', no comment - eu nu cred ca le-ar fi facut un roman normal - sa inteleg ca testul asta era unul pentru englezi si tradus mot-a-mot in romana ? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE sa inteleg ca testul asta era unul pentru englezi si tradus mot-a-mot in romana ? ![]() Cam asa se pare. Mai ales ca o intrebare nici macar nu e tradusa ![]() Iar la cricket am un prieten foarte mare pasionat de asa ceva si e expert in acest joc. :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ma bucur ca cineva s-a si distrat.
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Auzi gerogica, cand te ami apuca distractiile cu chestii d'astea.....scarpina-te tu sa nu ajung eu sa pun mana pe tine!
Bine ma, ard gazul 3 (TREI) ore si cand colo era plin de kkturi! 50 S in CPDTP! 50 suturi in cenzurat primesti daca te prind! TRUE |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
:U :U :U
Nu m-am putut abtine. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
andrei. sa vin cu avocatul la intalnire?
bai eu m-am distrat,nu te supara, dau garnitura de la mici ca nu am voie cartofi prajiti. merge? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Alien1009 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma care sunt raspunsurile la intrabarile 19 si 24 ???
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
daca vrei sa te verifici deschide fisierul excel cu notepad. Oricum e tradus aiurea...
PS -si tu meriti medalie de arheolog |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Am incercat ... dar lipsesc fisierele ....
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:51 |