DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "Patinaj pe..." si "Din cauza unui..." reunite, Cum sa dam vina pe altii

os
post 26 Apr 2006, 11:05
Post #91

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

As mai avea ceva de adaugat (desi cred ca o fac degeaba, avind in vedere referirea la "ego-ul umflat", cu care sunt de acord):

si in nici un caz un om nu poate sa controleze independent cele 4 roti, ca n-are decit o (1, una) pedala...

Ca sa nu mai auzim argumentele cu raliul: FYI, la raliuri se foloseste o instalatie de frina speciala, la care se poate regla dozajul frinei fata/spate in timpul mersului. In plus, aia sunt piloti. Noi astia care frecam menta pe forumuri suntem... cum sa-i spun... transportatori. Adica nu pilotam, ci ne transportam de colo colo, oricit ne-ar placea sa credem altceva.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nairam
post 26 Apr 2006, 11:09
Post #92

Posesor de bebelus...

Group: Members
From: Bucuresti

Eu cred ca a vrut sa spuna cam asa:
Matizul semnaliza stanga si a facut drepata
Golful vazand matizul semnalizand stanga s-a incadrat sa-l depaseasca prin dreapta
Matizul a facut dreapta iar golful a franat pentru ca sa-l lase pe matiz sa se bage ca altfel era nasol ....
Golful nu avea "stop pe frana" asa ca s-a ajuns la ce a descris mai sus ... chestia cu blocatul rotilor tras frana de mana ... etc.

Chestia cu semnalizatul stanga si facut dreapta am muscat-o si eu .... de era sa se urce un Jepan pe mine ....
Statea jepanul pe sina de tramvai semnaliza ca face stanga si normal ma incadrez sa trec prin dreapta lui cand soferu jepanului face senin dreapta ..... blink.gif .... am franat si tras un pic dreapta si a trecut idiotu cam la 2 cm de botul masinii mele ... NU a schitat nici un gest ca ar fi vrut sa opreasca sa-si ceara scuze, sa vada daca am murit de inima, daca mai traiesc ... ci a mers in continuare .... cred ca de acolo din inaltimea lui nici nu m-a observat .... daca nu franam eram deja in ceruri pentru ca ma lovea cam in dreptul usii soferului ..... ...
Cred ca tre sa merg sa joc la loto ... biggrin.gif

This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 11:13

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Sony
post 26 Apr 2006, 11:11
Post #93

Membru autentic

From: Ban Land

Ai calcat in ceva moale? laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
nairam
post 26 Apr 2006, 11:16
Post #94

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

Parca mirosea ceva in masina dar nu stiu sigur daca era de la calcat cu talpa pantofului .... sau din cauza de .... eveniment... biggrin.gif
Ideea este ca nu doresc nici macar dusmanilor ...

This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 11:16

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 02:04
Forum Renault