"Patinaj pe..." si "Din cauza unui..." reunite, Cum sa dam vina pe altii
![]() ![]() ![]() |
"Patinaj pe..." si "Din cauza unui..." reunite, Cum sa dam vina pe altii
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca a vrut sa spuna cam asa:
Matizul semnaliza stanga si a facut drepata Golful vazand matizul semnalizand stanga s-a incadrat sa-l depaseasca prin dreapta Matizul a facut dreapta iar golful a franat pentru ca sa-l lase pe matiz sa se bage ca altfel era nasol .... Golful nu avea "stop pe frana" asa ca s-a ajuns la ce a descris mai sus ... chestia cu blocatul rotilor tras frana de mana ... etc. Chestia cu semnalizatul stanga si facut dreapta am muscat-o si eu .... de era sa se urce un Jepan pe mine .... Statea jepanul pe sina de tramvai semnaliza ca face stanga si normal ma incadrez sa trec prin dreapta lui cand soferu jepanului face senin dreapta ..... ![]() Cred ca tre sa merg sa joc la loto ... ![]() This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 11:13 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai calcat in ceva moale?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca mirosea ceva in masina dar nu stiu sigur daca era de la calcat cu talpa pantofului .... sau din cauza de .... eveniment...
![]() Ideea este ca nu doresc nici macar dusmanilor ... This post has been edited by nairam: 26 Apr 2006, 11:16 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:04 |