Scrumiera intre mit si realitate, O fi sau nu o fi?
![]() ![]() ![]() |
Scrumiera intre mit si realitate, O fi sau nu o fi?
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Revenind la subiect: am fost de curand la service cu o mica problema si chiar m-am interesat de "chestiunea" cu scrumiera din usa spate dreapta. Zic cei de acolo, ca ar fi vorba de masini refuzate la export. Asa sa fie oare?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ambition feb 2006
Attached thumbnail(s) 2004_0116dsfsdfs0005.JPG ( Size: 467.12k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Frate, cat de in plus este.
Se vede ca n-a fost luata-n calcul si este aplicata ulterior. Mai degraba mutau butoanele alea de la geamurile spate altundeva. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Beah, decat asta, mai bine lipsa, eu si asa sunt nefumator.
Stiti ce ar fi misto, o scrumiera din aia veche, metalica, cu capac si buton. Apesi botonul, se deschid doi voleti, si cade scrumul inauntru. Lasi liber butonul si se ridica voletii si inchid ermetic locul cu scrum. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
si sa fie cu handsfree
![]() |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci, off-the record, nu stiti de la mine, n-ati vazut, n-ati auzit, uitati in secunda in care ati citit aici!
Ma-a zis mie cineva important si foarte de incredere ca masinile care au scrumiera au fost pe taxi si ca d-aia au scrumiera in usa din spate. Sunt masini refurbished! ![]() Acum, vorba filmului: "You didn't see anything!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bleah, taxiuri.
Au fost dricuri, și scrumiera era pentru îndurerații aparținători! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
si eu am scrumiera pe usa din drepta spate pe laureat.ul+ pe care.l am.uitandu.ma la ea si fiind familiarizat cu marfuri facturi avize preturi taxe vamale scutite si nescutite stau si ma gandesc, pe baza de contract ferm facut de dacia cu fabrica respectiva sa coste oare mai mult de 1,49eu fara tva la poarta fabricii o asa scrumiera? nu niciodata.si atunci la banii astia de ce n.or fi pus pe toate 4 usile nu inteleg.ca mie mi.ar fi placut.a nu se intelege ca as fi rautacios dar si acasa am tot doua scrumiere si.s putine zau asa.
|
--------------------
a
b
c
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aha, da' manopera de montaj? P-aia nu o pui? Sau muncitorii de la Mioveni sau de aiurea muncesc pe boabe de fasole?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am scrumiera in masina.. in principu este un cazan intre scanele din fata peste frana de mana... sa fie incapator
![]() (mult exagerat.. dar am o chestie asemanatoare) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca pe asta n-o mai cred!!!
Fa-ne o poza, ca tare ne-ai facut curiosi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Apr 2006, 16:14) Deci, off-the record, nu stiti de la mine, n-ati vazut, n-ati auzit, uitati in secunda in care ati citit aici! Ma-a zis mie cineva important si foarte de incredere ca masinile care au scrumiera au fost pe taxi si ca d-aia au scrumiera in usa din spate. Sunt masini refurbished! ![]() Acum, vorba filmului: "You didn't see anything!" Asta nu o cred nici sa ma bati...oricum taxiurile nu au scrumiera in spate...pentru ca au manivela de la geam....cred ca facea misto de tine....sau poate era si el fff prost informat...totusi... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca ala de care se facea misto e altcineva...
![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Banuiesc ca Marty facea "trimitere" la mesajul meu (nr. 32)...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(AMW) Asta nu o cred nici sa ma bati...oricum taxiurile nu au scrumiera in spate...pentru ca au manivela de la geam Ah, scuza-ma, am uitat ca pe linga Ambition, Preferance si Laureat, Loganul a mai avut o finisare, Dacia Logan Taxi, destinata exclusiv companiilor de taxiuri. In aceasta finisare, toate masinile aveau manivela la geam. Bine naibii ca nu era dotata si cu cobilita pentru pasageri, sa-si care bagajele mai usor! This post has been edited by Marty: 28 Apr 2006, 09:28 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care inteleg mai greu: de ce credeti voi ca am mutat acest topic la cafenea?
Ca de era doar cu informatii exacte, ramanea la sectiunea Logan... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In loc de cobilita se va folosi cu succes coarba. De aceea versiunile taxi vor fi dotate cu doua coarbe. Iar chitul de sub vopsea va fi galben la toate versiunile. In cazul in care se cojeste vopseaua, masina va fi folosita ca taxi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:13 |