CE VA PLACE LA LOGAN?
![]() ![]() ![]() |
CE VA PLACE LA LOGAN?
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut o experienta neplacuta cu Skoda Octavia.
De intrat, am intrat relativ usor dar m-am lovit cu rotula in fata interioara a portierei. La iesire insa a fost belea. Am incercat sa scot tibia si fibula afara, dar calcaneul s-a lovit de prag, iar metatarsienele s-au agatat convingator de stalp. Mi-am ajutat tibia cu carpienele, metacarpienele si falangele si am tras ferm din pelvis. M-am eliberat, dar am lovit cu occiputul de plafon cat pe ce sa-mi luxez cervicalele si scapula. __________ Asta e o masina cu o clasa mai mare decat Loganul. Mai m-am suit si in alte masini, mai mici si mai mari, unele sport si nu consider relevant. O alta experienta neplacuta am avut-o in Nissan Patrol... vrei sa-ti detaliez? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Daca nici in Octavia nu ai loc, atunci SIGUR nu incapi in Logan. Ia verifica, poate numai ti se pare ca incapi cum trebuie in Logan... Sau inca nu ai reusit sa iesi?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Halatu' a scapat intreg?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Kafka, frate!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, mi-am pus PC in Logan si nici vorba sa mai pot iesi.
Vreau sa intru acum pe okazii sa vad daca ai pus halatul in vanzare. Il dai ieftin? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pufoaicele mele s-au transformat de mult in țuica si drept îi că aveam niște bocanci asemanatori cu clăparii.
Dar in aceleasi condiții am intrat și in Logan... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
vis-a-vis |
![]()
|
De la ultima coma m-am lasat de bautura...
Geamul ala se deschide din... clanta? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Dar tu pe ce usa ai incercat sa intri/iesi ??? pe aia din fata sau din spate ... ca pe aia din spate ai dreptate, e mai greu. Dar si la Logan, Opel Astra, Laguna si A6 te chinui sa intri in spate. Doar intr-un Hyundai Elantra parca, adica un SUV, am reusit sa intru in spate ff usor. cam 50-60 cm spatiu la picioare.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai eu am sofer si stau numai pe locul din dreapta-spate
![]() La Logan intru destul de usor si in spate. This post has been edited by vis-a-vis: 27 Apr 2006, 11:40 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(vtavi14 @ 26 Apr 2006, 15:47) QUOTE(Sony @ 26 Apr 2006, 15:27) Esti hazliu, As vrea io sa fiu hazliu, dar vorbesc serios cand spun ca nu a existat nici-un autoturism cu numele VARBURG. L-ai facut din ciocan in curtea din spatele casei si l-ai botezat ortodox? Am cautat si pe net cu Google si n-am gasit nimic relevant. This post has been edited by Sony: 27 Apr 2006, 11:43 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 27 Apr 2006, 10:24) Daca nici in Octavia nu ai loc, atunci SIGUR nu incapi in Logan. Ia verifica, poate numai ti se pare ca incapi cum trebuie in Logan... Sau inca nu ai reusit sa iesi? ![]() pardon Octavia 1 mai incapatoare ca Loganul ? tare asta in fata se sta cum se sta dar in spate eu unul nu am loc mai mult ca in Logan deloc poate gaseste cineva si datele sa va convingeti (le-as cauta eu) dar nu am timp acum |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(thunder @ 27 Apr 2006, 12:33) Ce SUV misto e Elantra asta ... This post has been edited by Marty: 27 Apr 2006, 13:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
vazi ca nu merge poza
![]() sau poate doar mie nu-mi merge ... adica nu apare ce trebuie ![]() This post has been edited by avathan: 27 Apr 2006, 13:58 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Bre' Marty, ce-i cu avataru' matale ?
Cand esti fata lunga, cand esti fata lata ... Cum vrai' 'mataluta sa stim noi in ce stare de spirit esti ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Acum e negru si cu multe riduri.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia vedeti, merge poza acum ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge cu click direct. Faceti copy-paste la link, si merge
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
La mine merge cu click direct....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Nu am zis ca e frumoasa ... dar de carat cartofi e buna
![]() uff da tampit mai sunt ... mereu le incurc ... am bagat acum un ochi pe net ... era SantaFe ![]() This post has been edited by thunder: 27 Apr 2006, 16:28 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
cconstantin |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 March 06 From: IASI ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 27 Apr 2006, 10:20) Am avut o experienta neplacuta cu Skoda Octavia. De intrat, am intrat relativ usor dar m-am lovit cu rotula in fata interioara a portierei. La iesire insa a fost belea. Am incercat sa scot tibia si fibula afara, dar calcaneul s-a lovit de prag, iar metatarsienele s-au agatat convingator de stalp. Mi-am ajutat tibia cu carpienele, metacarpienele si falangele si am tras ferm din pelvis. M-am eliberat, dar am lovit cu occiputul de plafon cat pe ce sa-mi luxez cervicalele si scapula. __________ Asta e o masina cu o clasa mai mare decat Loganul. Mai m-am suit si in alte masini, mai mici si mai mari, unele sport si nu consider relevant. O alta experienta neplacuta am avut-o in Nissan Patrol... vrei sa-ti detaliez? Tu cred ca ai ramas cu sechele de la osteologie! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus (1.4 MPI, ABS)
- IS-xx-yyy
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() top_401.jpg ( Size: 97.93k ) Number of downloads: 70 Logan.jpg ( Size: 349.96k ) Number of downloads: 110 picture_001_107.jpeg ( Size: 469.91k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Erai cu faza lunga in ceafa lu ala din fata ta?
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Si ce vrei sa ne arati, ca ti-a tremurat mana sau ca mergi una intuna cu proiectoarele aprinse?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Stiti ce-mi place mie la Logan?
Naste pasiuni! E mai mult decat o masina! Cu siguranta un detinator de Logan isi iubeste "puiul" mai mult decat un proprietar de VW, Mercedes etc. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
bravo mai baiatule esti tare, eu inca nu am mers chiar asa cu a mea...
mie imi place in primul rand masina in sine, am un laureat de 1.4, spatiul din interior este mare, scaunele confortabile, consumul foarte satisfacator, cemai in raport pret\calitate\masina noua eu unul sunt foarte multumit de ea. asa ca bah voi aia care tot comentati ia ciocu' mic ca va rup fasu'... |
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
exact despre asta vorbeam si eu Lucian BLK
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@vis-a-vis
ce motor are loganul din poze? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:16 |