Bujii Berlina/Break injectie
![]() ![]() ![]() |
Bujii Berlina/Break injectie
sebymesteru |
![]()
|
||
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|||
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
deci maestre sensei ai spus ca ai mers 99 % pe GPL si ne arati cum arata bujioasele... sa deducem ca esti super-multumit ? eu asa sper, ca de cand am pus briskurile astea silver la cazanu` meu e o nebunie cu masina ! zici ca s`a transformat
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
Ai dedus corect,eu unul am fost si sunt multumit de calitatea lor,sustin produsele romanesti pentru ca am facut si inca mai facem si lucruri bune dar vizual si functional e diferenta intre brisk si sinterom in favoarea brisk-urilor desi pretul unui set pe aici cel putin, e cam la fel. Si cele din poza nu sunt cu electrozi cu Ag sau pt gpl,sunt seria normala NY15C,deci trageti voi concluzia. Am uitat sa mentionez,motorul e pe carburator.
![]() |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:02 |