Cod discuri frana fata ventilate Dacia 1310, Cod si producator discuri fata ventilate Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Cod discuri frana fata ventilate Dacia 1310, Cod si producator discuri fata ventilate Dacia 1310
aysmen89 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|||
Cucu84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 April 07 ![]() |
Discuri frână BREMBO
09.2603.10 -------------------------------------------------------------------------------- |Grosime [mm] 20 mm |Diametru [mm] 228 mm |Înaltime [mm] 45,4 mm |Tip disc frâna ventilat |Grosime disc frâna [mm] 20 mm |Grosime minima [mm] 19 mm |Material fonta |Numar gauri 6 |Diametru de centrare [mm] 83 mm |Partea de montare punte fata " Attached thumbnail(s) 09_2603_10.jpg ( Size: 22.27k ) Number of downloads: 1448 |
--------------------
Dacia
1310
2003 /CLi
- SJ-03-GHC
|
|
aysmen89 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
MS pt raspuns ,ca sa le pot monta imi trebuie etrieri de Nova,SN sau papuc diesel nu?din cate am inteles costa cam 2 milioane un disc.de codul placutelor de frana Ferodo pt dacie ai idee?
|
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ferodo SL. codul nu-l stiu.
Ceri pt Renault 12. sau dacie, nah. Le desfaci si te uiti la ele, sa ai o placuta veche dupa tine ca mostra. Vezi ca sunt prevazute cu niste bumbi, pe fata printata. Au si senzori de uzura inauntru. Bunbii aia sunt f buni, ca daca pierzi clemele de sustinere ale placutelor, nu cad sunt sustinutre de pistonas si gheara etrierului. Eu am de anul trecut din Iulie August, se comporta exemplar. nu scartaie, nu nimic. F F bune. Am dar 35Lei/set 4 buc. sunt f curios cum se comporta cu discurilea alea. Daca se potrivesc exact fara nici un fel de modificare, sunt o investitie beton. Numai sa nu ai probleme la ITP cu ele. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Cucu84 @ 24 Jun 2009, 22:08) 09.2603.10 am fost cu codul de mai sus la piese auto si ori este nelivrabil ori scos din fabricatie ![]() mai exista alt cod? |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Din pacate, nu. Poate pe cod de origine, pe la Reno, sau prin Franta, la producatori independenti. La noi, importatorii nu-s interesati sa blocheze bani in stocuri cu miscare lenta. Si sunt si scumpe, discurile astea. Informativ, ar trebui sa coste in jur de 220 de lei bucata.
|
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
Dj Alin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 11 March 14 ![]() |
Sunt bune discurile ventilate la dacie ?
|
--------------------
Dacia
1300
1973
- BV 03 YPW
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
Nu sunt bune...cum sa ii faci bietei masini asa ceva...vrei, cind cobori trnsfagarasanul, sa mai ai si frine pina ajungi jos?!? ( chiar daca esti tolomac si te-a uitat D-zeu cu "cracul" in frina si cu maneta de viteze pe liber)
![]() Acum lasind gluma deoparte...LOGIC CA SUNT BUNE !!!! |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |