Email Notification, iar nu merge
![]() ![]() ![]() |
Email Notification, iar nu merge
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am testat acum si functioneaza chiar foarte corect.
Treaba e ca dupa ce am facut split la cafenea si diverse se poate ca unele setari de track topic sa se fi dus pe apa sambetei. inainte mergeau. seteaza acum track topic si o sa vezi ca merge. Email notification functioneaza in felul urmator. Linkul pe care il primeste destinatarul depinde de forumul de pe care a postat sau a trimis mesajul privat expeditorul. La sectiunile comune, cand posteaza cineva pe dacia, cel ce primeste mesajul il va primi cu link de www.daciaclub.ro iar daca expeditorul a postat pe reno, mesajul va contine link cu reno.ro. Nu e nici o diferenta intre ele, se vede acelasi mesaj din ambele parti. PM-urile iar, daca cel ce trimite, foloseste reno.ro, cel ce primeste mesajul, va avea link de reno.ro. idem si cu daciaclub. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine a mers asa cum zici dar de cand cu faza cu semnaturile, nu mi-a mai venit niciun mail.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la mine a mers si acum, am ajuns aici datorita notificarii.
nu poate sa aibe legatura cu semnatura. sunt lucruri separate. da si tu un track this topic. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tot nu merge. Raspunsurile pe acest topic nu le-am primit.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Idem.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AlexV |
![]()
|
test de email notification
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
AlexV |
![]()
|
inca un test de email notification
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
AlexV |
![]()
|
test
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
moderator |
![]()
|
Forum test user Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 06 ![]() |
test
|
--------------------
Forum test user
|
|
moderator |
![]()
|
testing
|
--------------------
Forum test user
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nici la mine nu mai merge de cand cu reunirea. Primesc notificari doar pt. mesajele personale.
In caz ca scriu intr-un topic nou, se adauga in lista subscriptiilor. E ok. Lista e aceeasi, n-a disparut nimic de acolo (asa pare). Si asta e ok. Le-am selectat pe toate (forumuri si topicuri) le-am dat "Change to: No e-mail notification" dupa care le-am reselectat pe toate si le-am trecut pe "Change to: Instant e-mail notification" si tot nu merge. Practic, cu exceptia notificarilor pt. PM, n-am mai primit nici o notificare cu privire la raspunsuri in topicurile/forumurile la care am subscriptii. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
moderator |
![]()
|
inca un test
|
--------------------
Forum test user
|
|
AlexV |
![]()
|
sa mai incercam ceva
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
AlexV |
![]()
|
pentru grupul members cred ca am rezolvat problema
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AlexV |
![]()
|
gata, am rezolvat, si membrii si moderatorii primesc notificari.
Multumesc de ajutor. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Da, e ok acum. Am inceput sa primesc notificari.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:39 |