Iar ne pacalesc cu armata?
![]() ![]() ![]() |
Iar ne pacalesc cu armata?
Walkirye |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|||
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu prea ai ce face! Te gandesti si tu cand stii ca-ti vine vremea
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
:wink: Pt cei interesati. search pe Google ( de exemplu) pt clasare armata , spital militar si luati informatii .........Oricum pe langa fiecare CMJ sau Sp Mil exista un ,, birou " de clasari , tariful se afla la poarta de la ,, binevoitori " ( astia sunt peste tot , la politie, pasapoarte, ambasade, primarii etc.
|
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Rew |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti sa va declare un doctor "inapt" aveti grija ce scrie el acolo. Cel mai usor e sa va gaseasca ceva la cap, dar asta e cu urmari: va poate suspenda permisul auto (caz prezentat la TV) sau va treziti ca la dosarul de munca in US sau UE apare "boala" si sinteti trimis acasa.
Eu am avut colegi la army (la t.r.) chiar bolnavi pe bune, unu dement si unu cu ulcer. Dementu a fost lasat la vatra dupa vreo 2 luni, ala cu ulcer din 6 luni a stat 5 in spital. Cel mai bine e sa faceti armata acasa. Adica treceti pe la unitate odata la 2 luni si la trageri. Am avut si cazuri d'astea o gramada. Numai sa nu faceti ca mine: toate permisiile munca 20/24 pt recuperarea restantelor si "odihna" la unitate. |
--------------------
Dacia
1310 Break
- B 04
2000
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
La crizele astea repetate de sinucideri si omucideri in armata eu cred ca va fi dificil pentru un psihiatru sa declare apt pe cineva care a raspuns ca a avut trei tentative de suicid sau ca uneori se gindeste sa-l omoare pe vecinul de la trei ca si-a luat Solenza!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Cred ca dai de dracu' daca zici asa ceva... Banuiesc ca vor urma comisii dupa comisii, interviuri peste interviuri ... si dracu stie ce o sa-ti mai gaseasca atunci. E f. riscant sa te dai nebun
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
NU e riscant, e doar o tampenie imensa!
Asa cum s-a mai spus, daca ai pila si te scoate atat de diliu cat sa nu te ia in armata atunci...nu mai pupi permis de conducere, s-a rputea sa pierzi si serviciul, doamne fereste iti iau copiii de langa tine, de iesit in afara tarii...no way...burse ciuciu, o groaza de chestii de care te lingi pe bot |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce legatura are permisul de conducere cu depresia? Nu am auzit ca la cei care scapa dupa o tentativa de suicid sa li se suspende permisul de conducere (si, prin natura meseriei, cunosc citeva astfel de persoane). Pe de alta parte poate-mi spuneti si mie, la condamnarea unuia pentru omucidere cum suna sentinta? Cumva spune: Se condamna X-ulescu la 20 ani inchisoare si ridicarea permisului ce conducere?- suna straniu.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
asarban |
![]()
|
Eu vb de cei care se prefac dilii, nu de cei cu tentative de suicid
"Condamna inculpatul Xulescu la peseapsa principala a inchisorii de 20 ani. Condamna inculpatul Xulescu la pedeapsa complimenara a interzicerii unor drepturi pe o perioada de XX ani" DUPA ce iese din parnaie, de bun simt! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 February 03 From: Timisoara ![]() |
Zicea cineva ca daca esti la doctorat nu te mai ia.
Am caz concret in firma. Un coleg e la doctorat fara frecventa si l-au chemat in armata. A trebuit sa-si puna pilele in functiune ca sa scape. Cica chestia cu doctoratul nu mai e valabila. Sau cel putin asa i-au spus aia de la comisariat. |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am fost acum o saptamana.......
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
- WTX
2006 galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 February 03 From: Timisoara ![]() |
Tipul a avut problema asta in octombrie.
S-or mai fi schimbat lucrurile. Oricum, e bine daca se poate "amana". :-) |
-------------------- |
|
EEN |
![]()
|
Pe vremea lui Ceausescu se aplica formula asta: 10 aspirine + 1/2 litru palinca si faceai ulcer clar. Pina intr-o zi cind unul a facut o perforatie gastrica si dus a fost. Nu recomand aceste lucruri.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Me |
![]()
|
E periculoasa chestia cu "bolile" de pe livretul militar.
Nu stii cand ai posibilitatea sa faci o chestie mareata pentru tine si sa nu poti din cauza unei tampenii(tampenie fortata de statul roman :x ). Cel mai bine e daca se poate rezolva cu adeverinte de la scoala. Si pana una-alta, nu strica sa mai ai o diploma. |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit si io chestia asta ca sa fii atent ce scrie doftoru daca esti inapt ca poate avea repercursiuni. Unui prieten chiar ii era frica sa nu-i creasca prima la asigurarea de viata. Insa io nu inteleg, daca peste 10 ani am nevoie sa arat ca-s sanatos si aia vad ca in dosaru de armata figurez cu o boala grava, nu pot oricand sa cer o reverificare?? Miracole s-au mai vazut, s-au facut bine bolnavi de sida, de ce nu m-as putea insanatosi io de la o hepatita cronica sau de la dementa acuta? Zic ca am facut tratamente naturiste, am baut pipi de la bivolaru, kilu meu, am atins niste moashte, pana la urma conteaza starea sanatatii mele din momentu respectiv, nu de acum 10 ani. Gresesc pe undeva?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002
|
|
asarban |
![]()
|
Nu chiar ashule!
Bolile pentru care scapi de armata tre sa indeplineasca 2 conditii: grave si CRONICE! Adica nu te mai faci bine, ci le tii cu tine. Miracole....cand miracolele astea depasesc procentul de 99% din cei care au scapat de armanta...intervine politia.... |
|
|
Me |
![]()
|
Dar poate boala poate recidiva, din moment ce-ai avut-o.
Asa ca pe ei ii intereseaza ce trecut medical ai avut. Sunt tot felul de institutii care se intereseaza de chestiile astea. |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar imi fac analize si pot vedea ca boala respectiva a disparut. Hai ma, s-au vindecat oameni de sida si nu te vindeci de altele mai usoare? V-am mai zis, poa s-o ia ca pe un miracol, o minune Dumnezeiasca.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
minune Dumnezeiasca ar fi sa se scoata obligativitatea stagiului militar ca deja mi-a scos peri albi
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Au dat iama prin Baneasa cu ordine de recrutare. Target: neinstruitii de peste 29 de ani
Un amic d-al s-a dus la vizita medicala si a avut grija ca in noaptea precedenta vizitei sa nu doarma, iar dimineata inainte de plecare, a consumat 8 cafele tari + 1,5 l. de Pepsi. Stiti ce i-a zis doctoru' cind i-a luat tensiunea ??? LAAAAA SPITAAAAAAAAALLLLL !!!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ashu |
![]()
|
Da ce-au ma, sunt complet retarji? Nu e suficient ca sunt prea putini oameni care produc pentru prea multi in tara asta, ii mai si scot din productie ca sa cadem si mai mult in kakau. Ce pastele masii au de castigat daca il iau pe unu de peste 29 de ani in armata, altceva decat ca ii f*t viata si cariera si tot?!?!?! E plina tara asta de oameni cu 2 neuroni in total, si se pare ca cei mai multi sunt angajati mapn. Cum naiba e pe locu doi la increderea populatiei aceasta adunatura de oameni mici, betivi si inutili, ce poarta numele generic de armata??
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca sa nu mai spunem de faptul ca sunt enorm de multi tineri care maninca umbra de salam pe miros de paine si care isi doresc din tot sufletul sa plece in armata, sa vada si ei cum arata fasolea ca nici in poze n-au vazut (halisera pozele elevii cdin anul precedent).
Imi pare rau ca m-am exprimat asa vis-a-vis de aceasta categorie de oameni care chiar exista si se descurca cum pot ! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
"JURNALUL"
Armata va fi obligatorie doar pe timp de razboi Ministerul Administratiei si Internelor va renunta la obligativitatea satisfacerii stagiului militar. Ioan Rus a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Ministerul Administratiei si Internelor va renunta la obligativitatea satisfacerii stagiului militar. MAI a renuntat chiar si la plata unei sume de bani din partea tinerilor care, dintr-un motiv sau altul, nu vor sa faca armata. CONSENS. Ministrul de Interne a precizat ca, pana la sfarsitul lunii curente, grupul de lucru special din care fac parte reprezentanti ai Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Apararii Nationale vor prezenta Guvernului un set de propuneri pe marginea mult discutatei legi a stagiului militar. “Ceea ce va pot spune cu certitudine este faptul ca vom renunta la serviciul militar obligatoriu, iar recrutarile se vor face doar pe baza de voluntariat. Evident, acest lucru se va face pe etape. Cautam in continuare modalitati cat mai putin costisitoare pentru finalizarea procesului “, a declarat ministrul de Interne. Proiectul va contine mentiunea ca armata va fi obligatorie numai pe timpul starii de razboi, al mobilizarilor sau al altor situatii exceptionale. PROFESIONISTI. Proiectul legii privind serviciul militar nu este inca finalizat, dar Ioan Rus a explicat: “Noi am stabilit ca, pentru inceput, sa reducem stagiul normal de la 12 luni la 9 luni, iar pentru militarii cu termen redus de la 6 la 4 luni. Am discutat si cu cei de la MApN si am ajuns la concluzia ca persoanele care nu doresc sa faca armata nu vor fi obligate sa achite contravaloarea a 10 sau 14 salarii”. Nu se stie deocamdata cand vor fi inlocuiti soldatii cu profesionisti in armele Pompieri, Jandarmerie si Protectie Civila. |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
Me |
![]()
|
Ce bine ar fi!
Dar cand naiba o sa intre in aplicare aceast maret gand? Vor mai fi inca cateva serii de "necajiti" care vor trebui sa mearga in armata... |
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Sigur or sa spuna ca abea din 2010 e valabil. Nu ai sa vezi sa lase astia din armata vrabia din mana pt cioara de pe gard a guvernantilor.
La urma urmei cred ca daca era dupa Adrian, de maine nu mai faceam armata, dar din pacate sunt pers din conducerea armatei, care se opun ideii(prea multi generali, colonei, capitani). |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Voi aici discutati de scapat de armata .
Va puteti inchipui ca sunt unii care au dat spaga sa poata pleca in armata?????? Am avut colegi de armata din galati care au facut treaba asta (TR-isti) unii ca sa intre la unitate cu scoala de ofiteri ca sa i-a gradul (de parca le-ar folosi la ceva gradul), unii pur si simplu sa plece in armata (din motive doar de ei stiute). Si daca va mai aduceti aminte acum vre-o doi ani au dat si la tv cum ca absolventii din galati au facut miting pentru a fi luati in armata. Oricum pentru mine care am facut-o dupa 2 ani de lucrat in productie a fost un concediu de 6 luni foarte bine venit parca eram la sanatoriu si in week end-uri acasa. |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Poate Taz, la tine asa a fost... La mine, care imi intretin familia (deocamdata doar sotia), care simt ca asta este o responsabilitate pentru mine (nu ca ea nu ar lucra, dar tot eu ma simt capul familiei), care poate vreau sa iau un credit pentru masina sau casa, credit ce trebuie platit (la unele firme care faciliteaza credit angajatilor, cer conditie sa ai un depozit egal cu 6 rate, pentru eventuala plecare in armata)... Care lucrez de 6 ani si totusi nu am nevoie de acel concediu de 6 luni... Ma intelegi? Poate nu e atat de armata in sine, cat amenintarea ca nu stii cand te cheama... asta e!
Chestia ca vroiau sa mearga - treaba e simpla. In TM, multi nu te angajeaza daca nu ai stagiul militar satisfacut, pentru ca nu le convine sa te ia si pe urma sa pleci in armata. Valabil atat la cei fara facultate cat si la cei cu. Stiu cazuri concrete... Normal ca atunci dai o spaga, sa mergi si sa te scapi, ca sa poti sa-ti vezi de viata. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Acum sa nu stam sa compatim la general si colonei...ca se da afara si de la Romtelecom. Tocmai aici e buba, niste oameni care au putere si care pana acum au fost protejati de reforma, in loc sa profite de ragazul asta si sa faca ceva sa iasa din rahat, ei tin cu dintii de statul lor si nu schimba nimic ba mai rau: vand scutiri de armata, presiuni asupra guvernului si a asta pe spatele si in necazul intregii natii. Oare cate suiciduri si accidente ar fi evitate daca am avea o armata de profesionisti?
Ca sa nu mai vorbim de cheltuieli stupide cu uniforme, armamament si mancare proasta. Cand au inchis minele nu le-a fost mila...sunt ineficiente...pa! S-a terminat epoca armatelor populare si luptatului la spanga. Gata! Apoi la ce ne-a folosit armata asta in ultimii 60 de ani? La cutremure si inundatii si la facut drumuri si canale. Pai asa ne-am furat singuri caciula. Tot barbatul trebuie sa faca armata...asa e de cand lumea. Poporului astuia ii trebuie mituri...cum sa ai curajul sa le spui ca ai i o armata de adunatura si fara armament, care inevitabil te costa ochii din cap (in relativ) si ar fi mai bine sa zbori 9/10 din ea, sa mentii o forta minima profesionista cu care sa rezolvi cine stie ce catastrofe si si sa dezvolti cercetarea si tehnica inalta in schimb. Adrian e de acord? Nu cred...armata si jandarmii sunt buni...ia sa te apuci sa platesti gardieni publici sa iti faca tot felul de servicii (pazit de prefecturi si ambasade si alte obiective oficiale, non stop). Armata e o sursa de munca gratuita si o masa de manevra (nu ca pe vremuri e drept). Unde mai pui ca e pe primele locuri in sondaje. Cum sa te atingi de o astfel de institutie fara costuri electorale. Marty oamenii care nu au ce manca trebuie sa caute o modalitate sa faca rost (sa plece in lume cu traista in spate ca in povestile din vechime) nu sa astepte statul sa ii ia in grija si sa le dea in gura un an de zile. Pe urma urmeaza somajul...alocatia de sprijin...ajutoarele sociale...pensia. Si statul asta ar trebuie sa fim noi si al nostru, adica a astora care platim impozite si il tinem astfel in viata si care ca rasplata, ne hinghereste cu armata. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
mil, nu m-ai inteles ce am vrut sa spun. Vorbim mai incolo, ma duc sa maninc
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
In Finlanda armata e obligatorie si trebuie facuta pana la 28 de ani. Cu toate astea totusi nimeni nu se plange, se duce o face sta 6 luni daca nu vrea grad sau 1 an pentru grad indiferent de educatie. Daca nu vor sa stea in garnizoana exista posibilitatea prestarii muncii in folosul comunitatii. De platit ii plateste sa aiba bani de bilet pana acasa si un suc. Daca au datorii, banca le amana plata pana la terminarea stagiului.
In Romania exista posibilitatea sa faci armata ca ajutor de bagator de seama pe la comandamente. Programul este de la 7 la 4, cu conditia sa nu vii sau sa pleci la aceeasi ora cu cadrele si sa-i inghesui la poarta. Multi au facut asa si de la 3 aveau timp destul de munca. Cred ca nu are sens sa discutam rolul armatei pentru o tara. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:21 |