Iar ne pacalesc cu armata?
![]() ![]() ![]() |
Iar ne pacalesc cu armata?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
iti recalculeaza pensia!?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
ia o nitroblablabla pt ceas
|
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Iti schimba foaia aia de drum de la sfarsitul livretului.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
E in alb. Chiorul ne mai acorda o sansa sa disparem din tara si sa nu-l mai incurcam.
|
--------------------
0.00
%
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(77licu @ 14 Sep 2010, 16:12) ia dati cu parerea: am primit ordin de chemare la o U.M. pentru ''clarificarea situatiei militare''.armata am terminat-o in ''98 ca soldat. ce or vrea astia? sa ma duc? amenda-i de la 100 la 300 lei ptr neprezentare. sa aiba legatura cu asta ? ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Richelieu |
![]()
|
Gicuta, un link in topic e binevenit ca soacra la cina.
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-apropie vremea sa ma cheme si pe mine sa ma faca colonel.Daca ne concentreaza impreuna, ai pus-o !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pe vremea cand armata era obligatorie, erau tare pregatiti. Am avut o gramada de colegi care s-au ingramadit sa faca armata pe vremea trecuta si acum se zgarie pe ochi ca le da un sut in fund celor care au ramas in continuare in structurile respective.
Nu aveau in unele unitati nici mancare, ii timiteau acasa vineri la pranz si trebuiau sa se intoarca marti la pranz. Daca veneau si cu mancare de acasa era foarte bine. Aveam un turbat care a fugit cu camionul din unitate vineri dupa amiaza ca avea tasu de cules porumbu' si nu avea cu ce sa-l care. Sambata seara cand am trecut eu pe la el era camionul in poarta. Martea urmatoare a intrat singur la arest. Si mai sunt o gramada de intamplari. Eu macar m-am fofilat si i-am dat dracu' cu panarama lor de armata cu tot. A venit politia sa ma ia de acasa intr-o sambata. I-au spus tatalui meu ca daca nu ma prezint luni cu valiza la CMJ sa plec la unitate, ma baga la puscarie. Pana la urma m-au pupat intr-un loc intunecat ca am intervenit prin cineva, am dus si adeverinta de la facultate si n-am mai avut treaba. Cand i-am vazut pe aia de la CMJ la recrutare cand de dobitoci pot fi, cat de incuiati la minte si ce ce ochelari de cal au, am zis ca fac pe dracu-n patru si nu ajung in armata sa stau la cheremul unui tablagiu cu 4 clase. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(77licu @ 14 Sep 2010, 16:12) ia dati cu parerea: am primit ordin de chemare la o U.M. pentru ''clarificarea situatiei militare''.armata am terminat-o in ''98 ca soldat. ce or vrea astia? sau te avanseaza (caz în care esti bun de-o cinste!), sau ai plecat acasa în '98 cu pemeu cu tot si s-au prins abia acum. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pemeul era decalibrat, da' bocancii inca mai sint buni. A crezut ca-i ca la americani, te lasa la vatra cu tot ce ai la tine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe mosu corbex la varsta lui nu-l mai poate promova decat la exceptional PM
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
77licu |
![]()
|
sa-mi bag si sa-mi trag...
pemeuu o ramas in capitala,bocancii au luat drumul Bacaului.cat despre avansare,sa-l avanseze pe oprea la orice grad post-mortem ca-i cumpar eu coroana ... tufui planu lui cu rezervisti... cred ca ma dau plecat din tara si platesc amenda |
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da-i un pemeu lui MantaB. Le face o vizita de raman aia fara personal...
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(77licu @ 14 Sep 2010, 17:27) sa-mi bag si sa-mi trag... pemeuu o ramas in capitala,bocancii au luat drumul Bacaului.cat despre avansare,sa-l avanseze pe oprea la orice grad post-mortem ca-i cumpar eu coroana ... tufui planu lui cu rezervisti... cred ca ma dau plecat din tara si platesc amenda Dar ai gasit-o la posta sau ai semnat pentru primire? Daca nu ai semnat o poti ignora fara cea mai mica problema... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
77licu |
![]()
|
Era în cutia poștală.
nu le onorez cu prezența. |
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.083 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 14 Sep 2010, 15:49) Pe vremea cand armata era obligatorie, erau tare pregatiti. Am avut o gramada de colegi care s-au ingramadit sa faca armata pe vremea trecuta si acum se zgarie pe ochi ca le da un sut in fund celor care au ramas in continuare in structurile respective. Nu aveau in unele unitati nici mancare, ii timiteau acasa vineri la pranz si trebuiau sa se intoarca marti la pranz. Daca veneau si cu mancare de acasa era foarte bine. Aveam un turbat care a fugit cu camionul din unitate vineri dupa amiaza ca avea tasu de cules porumbu' si nu avea cu ce sa-l care. Sambata seara cand am trecut eu pe la el era camionul in poarta. Martea urmatoare a intrat singur la arest. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca poti ochi un om cu tunu esti tare
![]() This post has been edited by bygy007: 17 Sep 2010, 14:56 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
dau o perversa de Beius la motoare
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:03 |