ce se fura, cum ne protejam?, ce se fura cel mai des de pe logan...
![]() ![]() ![]() |
ce se fura, cum ne protejam?, ce se fura cel mai des de pe logan...
luciangutu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.5 dci
- provizoriu
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
"Problema" nu se aplică doar la Logan, deci se mută la Diverse...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Anul trecut s-au furat 5 sau 6 loganuri in Buc. Daca aveai berlina alba trebuia sa-ti faci griji
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
....hmmm ! Mai pe scurt .. depinde de hot !! Ori iti i-a masina si incepe sa demonteze la ea ori casetofonul ori rotile ori roata de rezerva la alegere ca de deschis se deschide usor ! Dar in general casu !
Te poop ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Antena.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE ce se fura cel mai des de pe logan... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe site-ul http://bpr.b.politiaromana.ro/ sunt cateva Loganuri (si Solenze) furate. Dar ma intreb cum naiba le-au furat, daca tot au sistem antidemaraj (de aia am pomenit si de Solenza)?
Ca vorbim de furturi din masini, mie mi-au fortat usa cu tot viperu' meu de alarma cu led si stickere puse pe geam; de fapt led-ul e pe stanga, dar masina era parcata cu stanga langa gard, si au lucrat la usa din dreapta. Probabil au renuntat cand i-a detectat senzorul de perimetru, care era usor mascat de scaun si nu i-a prins de la inceput. (Am cd player cu fata detasabila, nici cand ma opresc la benzinarie n-o las in masina) Si ca raspuns la intrebarea initiala, bag-o inapoi in garaj ca-i sfant (nici nu o zgarie nimeni, nici nu lasa urme pasarelele). This post has been edited by thecagero: 19 Apr 2006, 09:29 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Se fura emblema Dacia din bot, probabil ca sa si le puna la mertane
![]() Asa e la inceput, pana se declanseaza circuitul. Apoi cei de la care s-a furat se duc in targ ca sa cumpere piesa mai ieftin (desi ar putea fi chiar a lor la origine), si asa se intretine circuitul furaciunii in natura ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bendix @ 19 Apr 2006, 10:02) Acestea sunt niste date oficiale ? Nu de alta, dar sunt interesat si eu de acest aspect. Un furt de 5-6 Logan-uri mi se pare mult pentru un singur an. Are dreptate domnu'!!! In Elvetia, un furt de 5-6 Loganuri pe an e o cifra imensa! Da' noi traim in Romania, tara aia in care un furt de 5-6 masini PE NOAPTE de pe o singura strada, e un fapt normal. Ce ti-e si cu elvetienii astia.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE n Elvetia, un furt de 5-6 Loganuri pe an e o cifra imensa! Da pt ca probabil nu sunt 5 buc de logan in tot Elvetia ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
se fura ORICE !!! doar sa stie individul ca are o piata de desfacere asigurata...
Off topic: Se pare ca in Romania sunt aproape 6000 de buc Dacia furate!!! (conform IGPR) Scuzati-ma dar as concedia toti politistii din acasta mioritica tara si le-as imputa salariile pe o perioada egala cu timpul trecut de la cea mai veche Dacie furata pana in prezent... |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(stoianco @ 24 Apr 2006, 11:28) Scuzati-ma dar as concedia toti politistii din acasta mioritica tara si le-as imputa salariile pe o perioada egala cu timpul trecut de la cea mai veche Dacie furata pana in prezent... Nu politistii sint de vina pentru ca se fura. Ci TOTI care se duc in tirg sa cumpere piese ieftine... Atita timp cit toata lumea recomanda "cu caldura" "mergi in vitan ca acolo gasesti mai ieftin", ma si mir ca va plingeti de existenta hotilor... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE ce se fura cel mai des de pe logan... Eu am auzit ca de pe Logan cel mai des se fura vopseaua. Cel mai des prin metoda numita in popor si exfoliere. Am mai auzit ca locul cel mai propice pentru furtul respectv e spalatoria. Acu' eu n-am Logan si vorbesc numai din auzite, asa ca nu va suparati pe mine daca am gresit. PS Stiu ca e cam off-topic, da' citind titlul (furt de pe masina), asta mi-a sugerat: antena, emblema si ... vopsea. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Liviu M @ 24 Apr 2006, 19:28) Eu am auzit ca de pe Logan cel mai des se fura vopseaua. Cel mai des prin metoda numita in popor si exfoliere. Am mai auzit ca locul cel mai propice pentru furtul respectv e spalatoria. Acu' eu n-am Logan si vorbesc numai din auzite, asa ca nu va suparati pe mine daca am gresit. PS Stiu ca e cam off-topic, da' citind titlul (furt de pe masina), asta mi-a sugerat: antena, emblema si ... vopsea. Cine te-a mintit ? Ia-ti frate Logan si dupa aceea vorbeste , nu din auzitul lui auzit ! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Haoleuuu, unii nu stie ce e aia o gluma.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bai Sony dar alta gluma din asta AGRAMATA nu ai gasit ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 24 Apr 2006, 17:21) Nu politistii sint de vina pentru ca se fura. Ci TOTI care se duc in tirg sa cumpere piese ieftine... Atita timp cit toata lumea recomanda "cu caldura" "mergi in vitan ca acolo gasesti mai ieftin", ma si mir ca va plingeti de existenta hotilor... Chiar nu te inteleg... vorbeam de masini intregi... 6000 disparute in Romania si nimeni nu stie unde sunt?!?! Pai... sustin ce am spus mai sus!!! Sau si in Austria dispar asa masinile, pur si simplu? La faza cu targul si piesele de schimb sunt de aceeasi parere dar... sa dispara 6000 de dacii?!?! Chiar azi am vorbit cu cineva care a avut masina "imprumutata" de cineva cu aproximativ 2 luni in urma dar a avut noroc si agasit-o la iesirea spre Alexandria, fara benzina (buna metoda anti-hot: o lasi fara benzina :-)) si a lui nu e pe lista deci astea 6000 sunt dacii care nu au mai fost gasite... Politie=Siguranta (sigur ramai fara...) si ordine (ce-ti dispare apare ordonat pe www) |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(stoianco @ 26 Apr 2006, 23:40) Chiar nu te inteleg... vorbeam de masini intregi... 6000 disparute in Romania si nimeni nu stie unde sunt?!?! Pai... sustin ce am spus mai sus!!! Sau si in Austria dispar asa masinile, pur si simplu? Pai si in Austria dispar, dar apar dupa un timp in Romania sau in Albania. Acuma, serios vorbind, sint convins ca si in Franta sint date disparute vreo 6.000 de Renault-uri (minus alea incendiate), si in Germania vreo 6.000 de VW-uri... Nu cred ca sintem mai cu mot. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:12 |