Schimbare culori interior, Gri-ul sa devina negru sau alta culoare
![]() ![]() ![]() |
Schimbare culori interior, Gri-ul sa devina negru sau alta culoare
gomez99 |
![]()
|
||
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|||
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca sunt multi pasionati de a schimba interiorul masinii prin lipirea diverselor materiale ....piele sau imitatie, catifea, etc.Sfat....renuntati la idee daca nu vreti sa va blestemati zilele....Nici un material din cele enuntate mai sus nu rezista la lipire pe plasticul de la Logan si nici pe tavan sau polita de la luneta....Aruncati bani aiurea si va pierdeti timpul.Eu am schimbat tot in masina,aveti si pozele la galeria mea,a iesit super, dar dupa 3 luni au inceput sa se dezlipeasca....Nu va imaginati cat am cheltuit dupa aceeea sa le relipesc ,sa dau bani pe adezivi, inclusiv 3M.Rezultatul a fost prost in final.Nu stiu ce e de vina , materialul ,adezivul, suportul.......e doar sfatul unui patit, voi faceti cum credeti!
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
sa ma bag si eu ca musca.. : plasticul din interior ar putea fi "tratat" cu un smilghel ceva si apoi aplicat un fel de "chit", - nu imi sariti in cap, poate exista asa ceva si pt plastice
![]() This post has been edited by Braveheart: 9 Jun 2007, 18:17 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
cred ca se poate face ceva cu niste carton cum au masinile straine si pe carton sa fie lipit vinilinul. cartonul pe plasticul de la usa nu se poate lipi- cel putin cu niste adezivi normali la pret pt noi- se poate fixa in capse sau copci , cele in U , un aparat pt ele nu este chiar scump, insa trebuie lucrat f. meticulos si ingrijit.
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
intrebare pt instructor..te bagi ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
sorry, nu. timpul nu-mi permite .
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca solutia propusa de instructor e cea mai practica si constructiva pina acu - desi poate nu si cea mai eleganta. daca nu mi-ar fi frica de vibratii, m-as gindi la o cochilie din butaforie ca mai sus, montata cu braduti in loc de capse, in gauri date in panourile existente. eventual ceva din fiberglass? asta adauga 4-5 mm in plus la panourile alea...
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
|
gomez99 |
![]()
|
Poze cu adezivul despre care vorbeam mai sus
IMG_3276.JPG ( Size: 23.06k ) Number of downloads: 116 IMG_3279.JPG ( Size: 55.81k ) Number of downloads: 107 This post has been edited by gomez99: 13 Jun 2007, 11:28 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 13:21 |