butoane bord, noi: de unde?
![]() ![]() ![]() |
butoane bord, noi: de unde?
mirceas |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
ce inseamna butoane "noi"?cauta la magazinele de piese auto si o sa gasesti toate tipurile de butoane(model vechi, CN, SNova,etc)
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
mirceas |
![]()
|
noi, adica nu luate de la dezmembrari, care sa fie lovite, crapate etc.
pai tocmai ca am tot intrebat in stanga si in dreapta si nu prea am noroc, stiu ca mai sunt unii care mai fabrica asa ceva (electromagnetica). |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
xyronebun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 4 December 05 ![]() |
QUOTE(mirceas @ 31 Aug 2006, 08:20) noi, adica nu luate de la dezmembrari, care sa fie lovite, crapate etc. pai tocmai ca am tot intrebat in stanga si in dreapta si nu prea am noroc, stiu ca mai sunt unii care mai fabrica asa ceva (electromagnetica). Nu pot sa cred ![]() |
--------------------
dacia
sport
1990
- IS-03-GGV
|
|
mirceas |
![]()
|
stii cum se intampla de obicei, tocmai atunci cand ai nevoie de ceva nu gasesti.
![]() multumesc oricum! intrebare aditionala pentru cunoscatori: se potrivesc ca si conexiuni comutatoare de CN pe daciile 1310 mai vechi? sunt putin mai reusite. |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
liviu_mihai |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 September 06 ![]() |
am eu niste butoane noi de bord adica : avarie , dezaburire , ventilator ,proectoare daca vrei sa vb uite adresa mea de yahoo liviu_mihai_2005 o sa pun si nite poze cu ele maine
|
--------------------
dacia
1310
1984 berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 15:00 |