DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Primul militar roman ucis in misiune in Irak, ... vecin si prieten de-al meu...

IsNa
post 23 May 2006, 05:04
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

QUOTE(AMW @ 28 Apr 2006, 18:03)
Nu prea sti ce vorbesti...cu nemtii la stalingrad si cu rusi in berlin am avut ce cauta nu? Mai citeste si tu tratate de pace...nu uita ca suntem membrii NATO cu drepturi depline, acest lucru ne OBLIGA sa fim acolo unde este nevoie de noi indiferent daca este sau nu razboiul nostru, in joc sunt aliatii nostri cu care am fost de acord. Cand se punea problema aderarii la NATO toti eram de acord, acum cand suntem acolo nu ne mai convine. Regretabila pierderea prietenului tau, condoleante familiei, dar va ramane in istorie ca unul dintre primii ostasi romani ucisi in razboiul impotriva terorismului care ne afecteaza pe noi toti. Dumnezeu sa-l ierte!!
*

Razboiul din Irak n-are nimic a aface cu NATO!! NATO, ca si organizatie nu este implicata!! NATO a oferit sprijin SUA in Afghanistan, si a fost refuzat.

In Irak lupta SUA cu "coalition of the willing", fara sanctiunea sau organizarea NATO!!

Prin urmare nu aveam nici un fel de obligatie legala sau morala sa participam in acest razboi.

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 30 Jun 2006, 08:27
Post #32

CGB

Group: Members
From: behind

ati aflat desigur de decizia de a retrage trupele din irak si afganistan.
PD prin vocea lu Base si a lacheului Boc, este impotriva. restul sint pentru.
care are dreptate?

eu sint de partea celor care doresc retragerea trupelor romanesti din irak si afganistan cat mai repede.

"actorului" pupinc*rist numit "Base fes hazliu" ii dau m*** si-l intreb de ce n-o trimite pa fii-sa in irak pa post de infirmiera daca e asa convins ca trupele romanesti isi justifica prezenta acolo.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 13:15
Forum Renault