Parbrizul si luneta de Logan, de unde, cum, preturi, manopera, etc.
![]() ![]() ![]() |
Parbrizul si luneta de Logan, de unde, cum, preturi, manopera, etc.
Bulldog |
![]()
|
||
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pierzi garantia parbrizului inlocuit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum daca o bufni rugina fix in marginea geamului... ar putea da vina pe aia de au montat parbrizul. Ma rog, dau si eu cu parerea.
Dar "vezi doamne piesele de origine" unii le gasesc mai rezistente decat astea ieftine. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cum la rigiditate se ia in calcul si rezistenta geamului, cine stie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre, nici parbrizul de origine nu e un monument de calitate si fiabilitate. Ce ma enerveaza la el este ca se zgarie foarte usor. Intr-un fel e bine ca se gasesc la preturi rezonabile. Poate ne lamureste cineva din domeniu care sunt "capcanele" la parbrize.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Bre-bre, eu am dat drumu intr-o noapte la stergatoare si nu se stergea deloc parbrizul. Ghici de ce? Ca nu mai aveam lamele. Au frecat bratele pe geam cateva curse si s-au oprit. Nici o zgarietura.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu iti disparusera si bratele?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu, dar le-a luat exact cand mi-am cumparat lame noi sa le schimb.
This post has been edited by IRONICK: 27 May 2010, 16:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 May 2010, 17:48) Bre-bre, eu am dat drumu intr-o noapte la stergatoare si nu se stergea deloc parbrizul. Ghici de ce? Ca nu mai aveam lamele. Au frecat bratele pe geam cateva curse si s-au oprit. Nici o zgarietura. ![]() Eu l-am zgariat pe al meu cu o carpa uda stergand un gainat. Uita-te bine si la al tau in soare puternic, sa vezi lustruiala. This post has been edited by YRX: 27 May 2010, 16:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
M-am uitat, nu este lustruit deloc unde au frecat bratele.
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma declar multumit de pilkington. Arata bine inca si nici nu s-a ciobit desi s-au auzit de cateva ori pietricele in geam. In schimb au inceput sa apara si mici zgarieturi. Cati bani dai atat face.
![]() This post has been edited by klax: 31 May 2010, 11:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
cascadoru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 May 10 ![]() |
Am gasit parbriz cu montaj la domiciliu la falconsauto.
in jur de 300 de lei. Mi l-au schimbat in parcare si a durat cam juma' de ora. |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre ironik, ale noastre sunt mai vechi decat a lu YRX daca nu ma insel. Si materialele erau mai bune pe vremea aia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
Ale voastre sunt mai noi, eu am cutia de sigurante in jurul bateriei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
Sambata trecuta mi-am montat parbriz cu parasolar cu 200 Lei, .
Cine doreste amanunte sa-mi dea un PM. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
alienu2006 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 February 06 ![]() |
in brasov pe strada tarnavei ...(dreapta din traian)...l-am schimbat la masina mea (logan) cu 250 de lei cu parasolar verde si protectie uv ...a durat 15 minute cu lustruit cu tot ...
This post has been edited by alienu2006: 28 Jul 2010, 21:45 |
--------------------
dacia
logan
- bv-61-vde
|
|
VictorDulu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 February 11 ![]() |
Salutare colegilor.
Din pacate in aceasta seara am gasit si eu loganul meu din 2004 cu luneta ciobita dintr-un colt in altul, desigur starea fiind iremediabila. As dori sa imi spuneti unde as putea sa o schimb si eu la un pret decent, desigur sa fie montata bine. ![]() Locuiesc in Bucuresti This post has been edited by VictorDulu: 18 Feb 2011, 11:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2004/Laureate
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
probabil era mai usor daca spuneai si de unde esti ...
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
VictorDulu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 February 11 ![]() |
Locuiesc in Bucuresti
|
--------------------
Dacia
Logan
2004/Laureate
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Gasesti raspunsul in acest topic, chiar in aceasta pagina.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Mucifer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 14 February 09 From: Timisoara ![]() |
Am eu impresia sau parbrizele astea mai noi sunt mai "slabe" decat alea vechi? Tocmai ce am luat o pietricica pe drumul Timisoara - Arad si s-a facut o gaurica de tota frumusetea in parbriz. Masina are doar 300 km... Ciudat ca am luat cu masina cealalta la pitricele de m-am saturat si nu s-a spart.
|
--------------------
Renault
Austral
1.2 tce hybrid 200 CP Techno Esprit Alpine 2025
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Dupa 1 an cu noul parbriz marca Pilkington cu parasolar montat la Filaret pot spune si eu o parere privind calitate.
Montaj - nota 10, nu a curs apa in masina, garnitura din partea superioara a parbrizului a fost asezata si lipita cu ceva ca nu s-a mai desprins, la fel si cea din partea inferioara car sarea la fiecare vizita la spalatorie. Calitatea parbrizului este destul de dezamagitoare. Dupa 1 an de folosire si sa zic cam 25k e zgariat tot. Se va vedea si mai tare la vara cand bate lumina soarelui in el. Se vede perfect pe unde au trecut stergatoarele, iar in unele locuri zgarieturile sunt chiar adanci. Am si 1 ciobitura de la bolovanii aruncati de drumarii nostri in timpul deszapezirii, dar aia sa zicem ca o ignoram. Parbrizul original pe care l-am avut 3 ani era la fel de zgariat dar dupa 3 ani nu dupa 1. Parasolarul este asa si asa in sensul ca opreste putin razele solare, dar nu suficient. Cred ca e mai eficient unul din folie micut. Concluzia finala este ca pretul reflecta perfect calitate. Probabil ca daca ar fi sa aleg acum tot aceeasi marca as pune, avand in vedere ca cel de origine e de 3 ori mai scump. Si drumurile si conditiile de trafic contribuie la deteriorarea geamurilor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
Ce parbriz m-ati sfatui sa aleg intre Pilkington (300 RON cu parasolar) si cel de origine (850 RON, dar as plati doar 400 RON fransiza la Casco)?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De origine zic eu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Luneta stanga de MCV (cea cu dezaburitor) a schimbat cineva? Cat costa? Toate cele bune! |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mythica @ 14 Mar 2011, 20:49) Ce parbriz m-ati sfatui sa aleg intre Pilkington (300 RON cu parasolar) si cel de origine (850 RON, dar as plati doar 400 RON fransiza la Casco)? Eu am pus Pilkington de vreo 2-3 ani si este cel putin la fel de bun ca cel de "origine". Decat sa dai 400RON si sa iti maresti si pretul politei urmatoare, mai bine dai direct 300RON. Iesi mai bine, iar chestia cu "de origine" este o frumoasa poveste, cu un singur efect: pret de 2-3 ori mai mare decat o piesa similara, in majoritatea cazurilor identica(acelasi producator, acelasi reper), luata de pe piata. Asta e valabil la orice marca si orice service de reprezentanta. Am vazut data postului, dar poate ajuta pe viitor pe cineva in aceeasi situatie. This post has been edited by PaulT: 21 Aug 2011, 21:34 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
misumisul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 March 10 ![]() |
In Constanta stiti vreun atelier bun de reparat ciupituri?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- CT79CDC
|
|
mdaniel76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 11 September 11 ![]() |
Eu am inlocuit parbrizul original in primavara, luasem o pietricica pe timp de iarna si se ciobise un pic parbrizul iar apoi in decurs de 2 luni a facut crapatura lunga cat jumate de parbriz. Dupa vreo 3 ani de folosire era si cam plin de zgarieturi fine, asa ca am zis ca e bine...pun nou. Am fost la ager, am pus saint gobain sekurit cu parasolar. dupa cateva luni din primavara si pana acum, este la fel de plin de zgarieturi fine ca si cel de dinainte. NU o fi unul care sa nu se zgarie deloc?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008, Prestige 1.5dci 85cp
- x xx xxx
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cre'ca cel mai bine schimbi tara, nu parbrizul din nou.
In pitoreasca noastra Romania e foarte mult praf, extrem de mult! Nu ca ar fi parbrizele de o calitate exceptionala, dar zic eu ca si praful asta al nostru "ajuta" foarte mult. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:22 |