Piese de schimb de NE-origine :), coduri, ponturi, smecherii
![]() ![]() ![]() |
Piese de schimb de NE-origine :), coduri, ponturi, smecherii
kamimura |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E 20 de lei ala de romcarbon si se monteaza in 15 secunde.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dintr-un newsletter Autototal - agrafe, clipsuri, braduti de plastic pentru Renault.
Multe din ele sunt comune cu Logan. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 4 Sep 2010, 22:50) E 20 de lei ala de romcarbon si se monteaza in 15 secunde Eu la ala am zis pas. L-am rupt si l-am aruncat, |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce? Am luat pentru vreo 3 colegi de la birou si nici unul nu a avut probleme.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai in primul rand cand l-am strans de proba a ramas asa ...
This post has been edited by IRONICK: 4 Oct 2010, 08:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Era fals
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Au aparut doua noi chestii prin catalogul Bosch
1,4 , 1,6 MPI - kit distributie cu pompa de apa - 1 987 948 515 - pompa de apa - 1 987 949 746 - care deocamdata nu se vinde separat, dar daca i-au dat cod va fi disponibila in curand 1,6 16v - kit distributie cu pompa de apa - 1 987 948 765 - pompa de apa - 1 987 949 722 - la fel, deocamdata doar in set |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
evali22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 535 Joined: 18 January 11 From: Bucuresti ![]() |
daca ar fi sa scriu aici citi producatori de piese de Logan sunt si toate reperele
as umple foarte multe pagini, ca sa va faceti o idee va pun o poza cu cati producatori de filtre de ulei sunt, fara cod, si programul acesta scoate repere doar pe producator, nu pe original Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 295.75k ) Number of downloads: 1363 |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
este ceva corect...pe un logan niciodata nu o sa gasesti piese made in RENAULT sau in DACIA Mioveni pentru ca nu la uzina se produc piesele ci sint firme autorizate de Renault si Dacia sa le produca la cotele si STAS-urile cerute de ei...scaunele sint de exemplu facute de o firma din Pitesti Johson parca,injectoarele de motorina,filtrele de motorina si altele de DELPHI...si uite asa sint en firme care produc piesele pentru asamblarea unui logan...din aceasta cauza apar si diferentele de preturi in magazine...de exemplu filtrul de motorina la logan fabricat de DELPHI in cutie de uzina este sa zicem vreo 200 lei iar DELPHI in cutia lor il au la 100 lei...deci practic platim numele de uzina la acelasi produs...exista prin magazine si alte firme fantoma care produc piese logan ieftine si proaste de aia este bine stiut care sint firmele care produc pentru uzina...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
emil aluas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 June 09 From: Salaj ![]() |
care e saitu ala bosch? cu codu de la piese unde il introduci sa afli piesa? sau care e faza cu codurile de piese ca nu stiu.
|
--------------------
Dacia
1300
13.01.1974
- ALU
|
|
YRX |
![]()
|
http://www.bosch.com.ro/products/car_equip...s/batteries.htm
Te duci apoi pe catalogul online si bagi datele masinii. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
se pare ca bmw seria 3 e36 ar avea capete de bara ce merg montate pe logan. potrivesc atat la lungime cat si la suruburi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Esti sigur? sau doar ai auzit. Ai vazut la cineva?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
din octombrie si pana in clipa de fata merg bine pe masina din semnatura. n-am mentionat mai devreme pentru ca am vrut sa vad cum se comporta pe masina.
fabricant: MEYLE. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Știe cineva un importator, distribuitor de filtre MANN ?!
Vreau să-mi cumpăr filtrul de aer (C 3875/1) și cel de ulei (W79) pentru Diesel-ul din semnătură. |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
bucsi punte spate de origine unde as putea sa gasesc si eu si la ce pret?
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
daca-ti pui filtre MANN pe masina la revizie, e ca si cum ti-ai scoate-o singur din garantie; evident, cei de la service nu-ti vor spune nimic acum, ci mai tarziu daca va fi nevoie sa-ti schimbi ceva pe garantie
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Merci P-A-C-O ! Am uitat de iubirea mare dintre francezi si nemți care dăinuie de foarte mult timp între cele doua nații, amplificată mai ales și de societatea de consum în care trăim !
![]() @Iulikk : Nu ești deloc rău, vroiam o relație mai "directă" ! ![]() Mulțumesc frumos oricum ! This post has been edited by Ampt: 19 Feb 2012, 21:43 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Avand in vedere drumul tau catre servici, poti sa dai o fuga dimineata dupa 8 pe Muntii Carpati. Sunt 4-5 magazine de piese auto. Filtre gasesti cu duiumul insa nu garantez de mann....
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
YRX |
![]()
|
Catalogul complet Restagraf - maruntisuri - braduti, cleme, nituri, etc.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Blugos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 January 13 From: Timisoara ![]() |
Din catalog putem identifica accesoriile sau piesele respective, putem gasi codurile, dar, apoi, cu codurile ce facem, ca magazinele nu comercializeaza piese de la acest producator!?
|
--------------------
Renault
Rapid
1.9D
|
|
YRX |
![]()
|
Cautam alt magazin care le comercializeaza ...
![]() Importatorul este, daca nu ma insel, Autonet. Majoritatea magazinelor de piese iau cate ceva de la ei, asa ca pot comanda si astfel de repere. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
YRX |
![]()
|
SKF VKD 35633 T - Kit flanse + rulmenti amortizoare fata. Este set de 2 buc (pentru ambele amortizoare).
Flansa este cea "de origine" - fabricant Trelleborg Rulmentul este SNR |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:02 |