Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
![]() ![]() ![]() |
Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
My Berlina |
![]()
|
||
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|||
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Pt SGM si DRIVERX a raspuns ARGON
Pt ARGON, nu am indicator de consum instantaneu. Doar ceasurile cu turometru au asa ceva, si eu am ceas care imi arata ora in locul turometrului. Pt, MY BERLINA, interesanta adaptarea ,dar pedala aia vine cam in locul la ambreiaj. La hidramate e buna ,la manuale nu prea. ![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(tm8bnz @ 12 May 2006, 01:44) Lupti pt o cauza pierduta. Berbecii (vorbesc in general, nu trebuie sa se simta nimeni care a raspuns vis-a-vis de aceasta idee) nu inteleg unele treburi. Daca ei nu sunt in stare de asa ceva, asta nu inseamna ca nu este posibil. Asa e , o dacie turbo, face 0-100 in maxim 8.5 secunde ! |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am scos 0-100 sub 4 secunde, cu ce, treaba mea.
Eu ma refeream la aspecul jantelor (personal imi plac f. mult) si a dat-o-n liniute. Mare branza, o dacie... ce demaraj poate sa aibe? Ma cam lasa rece. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
...ca mortu'
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Daca e Dacie inseamna ca nu poate face lumea sa intoarca capul dupa ea? Un pic muncita si regandita (look update) ar face multe ce nu le fac nici cele straine...
D-le "vis-a-vis", cred ca uneori sunteti cam vis-a-vis de problema care se discuta... daca dta ai reusit un timp asa de bun nu cred ca se datoreaza DACIEI d-tale, ci BMW-ului prietenului d-tale... No Offence, man, dar esti paranoic... auzi: "Mare branza, o dacie... ce demaraj poate sa aibe? Ma cam lasa rece."... Com'on, man! dacia inca domneste in RO. Long Live our Dacia. |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
masina mea
Attached thumbnail(s) Imag027.jpg ( Size: 46.8k ) Number of downloads: 5013 Image_30_.jpg ( Size: 116.92k ) Number of downloads: 6401 |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai jetate corespunzator carburile?
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
da leam jetat dupa o carte speciala pt carburi dellorto si weber . de la jigleru de relantii pana la jigleru de sprit toate sunt facute dupa catalog .
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
mi se pare de bun simt daca am pus un carb pe masina sa-l reglez corespunzator...
este treaba de finete ca am reglat o piesa ca sa mearga cum trebuie!!!!??? mi se pare ceva standard! |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
vis-a-vis iarasi te-ai pierdut frate? INTRADEVAR dacia lui BNZ chiar merge... dar tu... ca de obicei dai cu batu'-n balta...
|
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Te bazezi pe ceva palpabil sau iti dai si tu cu parerea?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
Astept maine GTecu si va dau "palpabil"
![]() |
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
asta e unul dintre nenumaratele posturi facute aiurea de tine... ce palpabil ma omule...? de ce nu incerci sa gandesti inainte sa scrii... poate te ajuta... stii!?!?
|
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ai mers tu cu masina aia? (asta inseamna ceva palpabil)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kristalloz |
![]()
|
nu, dar am vazut-o in actiune de destule ori cat sa pot sa-mi dau cu adevarat cu parerea... si daca tii neaparat... vb. cu BNZ maine si facem o tura mica... sa ai tu termeni de garantie ca merge !
|
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu zice nimeni ca nu merge, dar 100 de cai la o tona nu mi se pare nimic spectaculos.
Asta am vrut sa evidentiez. Sunt convins ca merge repede, dar se si umfla mult performantele. Daca voi haliti chiftele d-astea, e treba voastra, dar nu aruncati cu rahat in cei care care-si dau seama ca nu e totul asa de roz precum pare. _______ Si inca ceva, nu stiu de ce ma bagati voi in conflict cu omul. Momentan imi e chiar simpatic si il apreciez ca se da pe circuit... nu ca ceilalti care numai liniute au in cap. A recunoscut ca dacia e limitata si ar prefera oricand alta masina. Sunt sigur ca n-are nevoie de lachei care sa-l apere. This post has been edited by vis-a-vis: 14 May 2006, 17:17 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kristalloz |
![]() ![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 14 May 2006, 18:09) Nu zice nimeni ca nu merge, dar 100 de cai la o tona nu mi se pare nimic spectaculos. Asta am vrut sa evidentiez. Sunt convins ca merge repede, dar se si umfla mult performantele. Daca voi haliti chiftele d-astea, e treba voastra, dar nu aruncati cu rahat in cei care care-si dau seama ca nu e totul asa de roz precum pare. _______ Si inca ceva, nu stiu de ce ma bagati voi in conflict cu omul. Momentan imi e chiar simpatic si il apreciez ca se da pe circuit... nu ca ceilalti care numai liniute au in cap. A recunoscut ca dacia e limitata si ar prefera oricand alta masina. Sunt sigur ca n-are nevoie de lachei care sa-l apere. lachei? ![]() ma baiete tu ai carnet macar? sau daca nu macar esti major? ![]() relaxeaza-te ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, din '92 B-ul, din '95 A-ul
Vreo 500 000 km cu diferite vehicule pe 4 roti si vreo 100 000 cu cele pe 2 roti. Am o berlina 1210, un break, un logan. Am avut o yamaha xz 550 si un fzr de 1000. Am mers si cu alte vehicule sportive. De aceea nu mi se mare mare lucru 100 de cai per tona. Ca sa prinzi suta in 8,5 s trebuie sa ai mai mult de-atat. Multumit? This post has been edited by vis-a-vis: 14 May 2006, 18:00 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
QUOTE(marius-gabriel @ 13 May 2006, 22:08) mi se pare de bun simt daca am pus un carb pe masina sa-l reglez corespunzator... este treaba de finete ca am reglat o piesa ca sa mearga cum trebuie!!!!??? mi se pare ceva standard! Carburatoare din discutie Dellorto DHLA 40 se pot pune monta pe orice cilindree. Doar trebuie sa le schimbi jicloarele si difuzoarele. Sunt niste carburatoare universale. Putine carburatoare permit schimbarea difuzoarelor. Jetarile le-am facut in urma unor calcule, si credem ca le-am "nimerit" |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 14 May 2006, 20:45) Da, din '92 B-ul, din '95 A-ul Vreo 500 000 km cu diferite vehicule pe 4 roti si vreo 100 000 cu cele pe 2 roti. Am o berlina 1210, un break, un logan. Am avut o yamaha xz 550 si un fzr de 1000. Am mers si cu alte vehicule sportive. De aceea nu mi se mare mare lucru 100 de cai per tona. Ca sa prinzi suta in 8,5 s trebuie sa ai mai mult de-atat. Multumit? Uiti de o treaba,si anume TRANSMISIA si RAPOARTELE CUTIEI. Nu ai nevoie de sute de cai pt a face 0-100 in 8.5s, daca ai o cutie scurta pt coasta (cum aveau batranii). Cutia daciei e facuta pe 60 cp, si cuplu de sub 100 Nm. Gandeste cat de scurta este aceasta cutie, cu putere si cuplu de 2 ori mai mari. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-34-SGM @ 14 May 2006, 19:42) Carburatoare din discutie Dellorto DHLA 40 se pot pune monta pe orice cilindree. Doar trebuie sa le schimbi jicloarele si difuzoarele. Sunt niste carburatoare universale. Putine carburatoare permit schimbarea difuzoarelor. Jetarile le-am facut in urma unor calcule, si credem ca le-am "nimerit" De unde iei alte jicloare?Eu am carburatoare orizontale complete, dar daca vreau sa schimb jicloarele? Se gasesc de cumparat, sau trebuie sa caut pe la dezmembrari ceva? |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
QUOTE(payty @ 14 May 2006, 22:14) De unde iei alte jicloare?Eu am carburatoare orizontale complete, dar daca vreau sa schimb jicloarele? Se gasesc de cumparat, sau trebuie sa caut pe la dezmembrari ceva? Avem un nene foarte priceput care ni le-a facut. Are un strungulet de banc, de inalta precizie. Le-a copiat pe cele originale, si le-a gaurit la cotele date de noi. La fel si difuzoarele au fost facute. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
kristalloz |
![]()
|
in fine... gata cu offtopicul... cine mai pune za dacia's?
|
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Putine dacii clasice, in sensul fara prea multe modificari. O sa vin si eu cu poze cu a mea mai pe seara care sunt mandru sa spun ca e clasica. Mai intai o spal si eu si apoi o sa pun poze.
Dacia Berlina Alba din 1998. 80.000 de km. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 14 May 2006, 18:45) Asta e topic de poze, ai 3 Dacii si nu esti in stare sa pui niste amarate de poze? niste imbunatatiri facute la ele..orice... Ca de dat cu parerea e cel mai simplu lucru ![]() This post has been edited by argon: 16 May 2006, 12:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce-ai dracu' sunteti!
![]() Pur si simplu sunt masini standard, fara nimic in plus... nu stiu daca e ceva de vazut la ele. Dar daca insistati, o sa imprumut ceva de facut poze si va rezolv curiozitatea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Tocmai deaia..ca sunt standard..e admirabil in ziua de azi sa ai masina standard intre toate pocnitorile si sorcovele de pe strada..asteptam poze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se pun doar poze cu masinile voastre, sau poze cu lucruri legate in mod direct de masinile voastre.
Nu se mai accepta sub nicio forma posturi fara poze, sau orice alt fel de discutii. Aveti un forum intreg la dispozitie unde puteti discuta, nu trebuie sa comasati absolut tot pe un singur topic ! Cine nu se conformeaza la aliniatul de mai sus are warn + interdictie de a intra pe forum 1 zi la prima abatere si 3 la a doua. Pentru a va prezenta masinile, va sfatuiesc sa va creeati fiecare cate un topic pe forumul Jurnal de Bord, loc unde va puteti modera singuri topicurile! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 09:34 |