Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
![]() ![]() ![]() |
Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
mihaywyp |
![]()
|
||
______________________ Group: Members Posts: 113 Joined: 13 April 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 25_05_08_0840.jpg ( Size: 66.27k ) Number of downloads: 325 25_05_08_0842.jpg ( Size: 57.77k ) Number of downloads: 320 25_05_08_0841.jpg ( Size: 68.83k ) Number of downloads: 295 dsdsdasasa.JPG ( Size: 11.16k ) Number of downloads: 294 18_04_08_1955.jpg ( Size: 29.36k ) Number of downloads: 313 18_04_08_1959.jpg ( Size: 43.89k ) Number of downloads: 180 26_04_08_0958.jpg ( Size: 24.23k ) Number of downloads: 173 |
||
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|||
onyxs86 |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie S P O R T Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 05 From: C O N S T A N T A ![]() |
folii sa nu t bata soarele n ceafa
|
--------------------
DACIA
SPORT
1989 1.4 65cp R.E.M.A.T RACING TEAM
SKODA OCTAVIA 2006 1.9 TDI OPEL GTS 2004 2.2 TDI |
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Eu i-as da foliile alea asa-zis reflectorizante de pe marginea capotei de portbagaj. As trage o vopsea alba sau neara la jante, ca gri e deja masina, asa ca nu ies in contrast. As curata oglinzile farurilor ca dupa cum se vede din poze sunt cam slabe luminile si nu e de la becuri, ci de la oglinzile farurilor. Mai pune si poze din profil, ca acolo se mai vad defecte sau aspecte. Daca tot vrei sa-i faci un bine masinii, antifoneaz-o si baga ulei in praguri si unde mai e necesar (osi, lonjeroane, semi-aripi).
Eventual, ii poti pune o aprindere electronica. Vei fi foarte multumit de prestatia masinii (depinde de la caz la caz, adica de la o aprindere la alta). In rest, las-o asa ca arata bine. Ai grija de ea si... sa circuli fara incidente! |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
mihaywyp |
![]()
|
QUOTE(Siconi @ 27 May 2008, 15:00) Eu i-as da foliile alea asa-zis reflectorizante de pe marginea capotei de portbagaj. As trage o vopsea alba sau neara la jante, ca gri e deja masina, asa ca nu ies in contrast. As curata oglinzile farurilor ca dupa cum se vede din poze sunt cam slabe luminile si nu e de la becuri, ci de la oglinzile farurilor. Mai pune si poze din profil, ca acolo se mai vad defecte sau aspecte. Daca tot vrei sa-i faci un bine masinii, antifoneaz-o si baga ulei in praguri si unde mai e necesar (osi, lonjeroane, semi-aripi). Eventual, ii poti pune o aprindere electronica. Vei fi foarte multumit de prestatia masinii (depinde de la caz la caz, adica de la o aprindere la alta). In rest, las-o asa ca arata bine. Ai grija de ea si... sa circuli fara incidente! in legatura cu "reflectorizantele" nici mie nu'mi palc deloc...nici nu discut le dau jos....o sa curat oglinzile farurilor...i dau o vopsea alba la jante....ma tot gandeam ce culoare sa le fac...le fac albe pana la urma...e antifonata masinuta de 2 ani ![]() ![]() <span class='edit'>27 May 2008, 18:34:</span> sa va spun cu ce am de gand sa incep....bara spate data jos..."abtipilderele reflectorizante " si chestia cu dacia 1310 tx de pe portbagaj jos cu ele...si peste dau cu kit si vopsesc partea aceia in negru....se potriveste cu eleronul negru de la portbagaj........jantele vopsite alb imperial....numarul inmatriculare fata il las mai jos(nu pe bara cum e acuma)ma gandesc sa'i fac bad look...dar cand deschid capota imi atinge....cred ca incerc sa ma gandesc la un model de pleoape frumoase pe care sa le fac eu...folie spate+luneta momentan(sa vad cum fac poate pun si pe fata)...in interior schimb luminile la bord...dau si de pe parbriz chestia cu "DACIA" eventual imi fac una la comenda cu dacia rally team sau dacia club ![]() ![]() This post has been edited by mihaywyp: 27 May 2008, 18:39 |
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(mihaywyp @ 27 May 2008, 15:10) in legatura cu "reflectorizantele" nici mie nu'mi palc deloc...nici nu discut le dau jos....o sa curat oglinzile farurilor...i dau o vopsea alba la jante....ma tot gandeam ce culoare sa le fac...le fac albe pana la urma...e antifonata masinuta de 2 ani ![]() ![]() <span class='edit'>27 May 2008, 18:34:</span> sa va spun cu ce am de gand sa incep....bara spate data jos..."abtipilderele reflectorizante " si chestia cu dacia 1310 tx de pe portbagaj jos cu ele...si peste dau cu kit si vopsesc partea aceia in negru....se potriveste cu lonjeronul negru de la portbagaj........jantele vopsite alb imperial....numarul inmatriculare fata il las mai jos(nu pe bara cum e acuma)ma gandesc sa'i fac bad look...dar cand deschid capota imi atinge....cred ca incerc sa ma gandesc la un model de pleoape frumoase pe care sa le fac eu...folie spate+luneta momentan(sa vad cum fac poate pun si pe fata)...in interior schimb luminile la bord...si nu stiu mai dati-mi idei....vreau sa fac o lista intreaga cu ce sa fac...ca in 2 saptamani cand termin scoala sa ma apuc de treaba cu un prieten... ![]() ![]() ![]() ![]() aus tu, de unde imi iau si eu niste lonjeroane sa-mi sudez pe portbagaj? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
mihaywyp |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu putina imaginatie, merge si un lonjeron sudat acolo, ca pe la cluj !
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
mihaywyp |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
mihaywyp |
![]()
|
astept pareri.....nimeni?
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
pune-ti un logo cu ""danger! falling parts! "" sau ""in frane de dacia sa nu ai niciodata incredere"" sau "" iar esti in spatele meu ? ""
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
mihaywyp |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
onyxs86 |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie S P O R T Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 05 From: C O N S T A N T A ![]() |
pune o poza din profil.... mihaywyp
|
--------------------
DACIA
SPORT
1989 1.4 65cp R.E.M.A.T RACING TEAM
SKODA OCTAVIA 2006 1.9 TDI OPEL GTS 2004 2.2 TDI |
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
cum adica la ce ma refer? ai zis ca vrei sa pui un sticker...ti-am dat idei
![]() |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
mihaywyp |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa tot punem frane
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Placute Ferodo (dar nu premier....altele, dar am uitat cum se numesc) si etrieri de uzina.
In combinatie cu pompa noua, repartitor nou (nu ASAM sau alte glume)....saboti noi, cilindri noi....de fapt se schimba topt sistemul de franare. NU mai ramane absolut nimic vechi, decat tevile de lichid. This post has been edited by Kruger: 29 May 2008, 13:39 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Mai ranchiunosilor, nu mai bazaiti bietul tanar. Da-ti-i si lui o idee buna, pe langa latele la care s-a gandit sau a primit. Daca tot se plictiseste vara asta... eu i-as da de lucru la mine, dar e departe
![]() Misto discurile Brembo. Unde se gaseste asa ceva si la ce scoruri? |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
Kruger |
![]()
|
Chiar nu stiu sa-ti spun pretul, am avut o combinatie.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
QUOTE(Siconi @ 29 May 2008, 13:42) Mai ranchiunosilor, nu mai bazaiti bietul tanar. Da-ti-i si lui o idee buna, pe langa latele la care s-a gandit sau a primit. Daca tot se plictiseste vara asta... eu i-as da de lucru la mine, dar e departe ![]() Misto discurile Brembo. Unde se gaseste asa ceva si la ce scoruri? Mi-am pus si eu acum cateva luni discuri Brembo in combinatie cu placute Ferodo Premiere...Titan Ice, alta viata!!! Asa ceva puteti gasi de exemplu la Centrocar SRL Bucuresti (de acolo le-am luat eu). Pentru detalii luati legatura cu colegul forumist ford_dacia Lucreaza acolo, e baiat de treaba si va rezolva, daca are pe stoc. Detalii preturi si piese pe topicul urmator:http://www.daciaclub.ro/-vand-piese-dacia-...ml#entry1283540 Eu am dat 2 milioane si ceva pe discuri si placute dar nu-mi pare rau de banii aia, am frane pe "a batrana" din '81 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt chiar bune discurile alea in comparatie cu uzina si srl ?? ca trebuie sa le schimb si eu
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
AUV-e dupa ce le montezi pe masina ,sa vii la intalnire sa vad si eu cum franeaza.Eu am discuri Bosch si vreau sa vad diferenta.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
mihaywyp |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
Kruger |
![]()
|
QUOTE(Siconi @ 29 May 2008, 13:42) Mai ranchiunosilor, nu mai bazaiti bietul tanar. Da-ti-i si lui o idee buna, pe langa latele la care s-a gandit sau a primit. Daca tot se plictiseste vara asta... eu i-as da de lucru la mine, dar e departe ![]() Nu zice de doua ori, ca poate te trezesti cu mine pe acolo la sfarsitul lui august ![]() QUOTE(CriSTI68 @ 29 May 2008, 18:03) Yeap, I guess so. Discurile de uzina schimbate in toamna sunt ovale deja. Si nu sunt reisar, merg frumos cu fata. QUOTE(mad toz @ 29 May 2008, 18:55) AUV-e dupa ce le montezi pe masina ,sa vii la intalnire sa vad si eu cum franeaza.Eu am discuri Bosch si vreau sa vad diferenta. Sure thing mate. Maine plec la Moscova si ma intorc luni seara. Am lasat masina la mecanic, se schimba urmatoarele: - fuzete - discuri - placute - etrieri - burduful de la o planetara - pompa de frana - repartitor - cilindri spate - saboti - rulmenti fata - rulmenti spate - caseta de directie - bielete de directie - toate cuplajele din coloana de directie - frana de mana - bascula centrala spate complet echipata ....si inca cateva maruntisuri. Cu ajutorul unui coleg forumist de mare caracter si finete, am reusit sa strang numai piese de origine unde n-a fost posibil sa pun straine. A umblat mult dupa ele ![]() This post has been edited by Kruger: 29 May 2008, 20:29 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
gata iau 2 seturi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Kruger |
![]()
|
Am fost la timisoara acum 2 saptamani. Am plecat de acasa cu batranica, si m-am intors fix dupa 24 de ore. 1200 de kilometri fara somn, nici din partea ei nici de a mea. Ca si acolo ne-am invartit cateva ore prin oras cu treaba. A fost fata buna, a mers frumos. La intoarcere eram asa de obosit, ca i-am zis sa ma slabeasca cu infundarile de jigloare si altele, si m-a ascultat. N-a facut nici cea mai mica fitza.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mihaywyp |
![]()
|
QUOTE(Kruger @ 29 May 2008, 20:42) Am fost la timisoara acum 2 saptamani. Am plecat de acasa cu batranica, si m-am intors fix dupa 24 de ore. 1200 de kilometri fara somn, nici din partea ei nici de a mea. Ca si acolo ne-am invartit cateva ore prin oras cu treaba. A fost fata buna, a mers frumos. La intoarcere eram asa de obosit, ca i-am zis sa ma slabeasca cu infundarile de jigloare si altele, si m-a ascultat. N-a facut nici cea mai mica fitza. e f bine atunci bravo... ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia Rs
2007
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Kruger @ 29 May 2008, 13:38) Placute Ferodo (dar nu premier....altele, dar am uitat cum se numesc) si etrieri de uzina. In combinatie cu pompa noua, repartitor nou (nu ASAM sau alte glume)....saboti noi, cilindri noi....de fapt se schimba topt sistemul de franare. NU mai ramane absolut nimic vechi, decat tevile de lichid. Daca ai sti din ce material sunt facute acele discuri de frana Brembo , dau si eu sa mi se faca in fabrica 2 bucati ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se pun doar poze cu masinile voastre, sau poze cu lucruri legate in mod direct de masinile voastre.
Nu se mai accepta sub nicio forma posturi fara poze, sau orice alt fel de discutii. Aveti un forum intreg la dispozitie unde puteti discuta, nu trebuie sa comasati absolut tot pe un singur topic ! Cine nu se conformeaza la aliniatul de mai sus are warn + interdictie de a intra pe forum 1 zi la prima abatere si 3 la a doua. Pentru a va prezenta masinile, va sfatuiesc sa va creeati fiecare cate un topic pe forumul Jurnal de Bord, loc unde va puteti modera singuri topicurile! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 12:28 |