Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
![]() ![]() ![]() |
Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Si cum l-ai facut cdi-ul sau cine ti l-a facut
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am furnizat piesele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Hyena_mina |
![]()
|
![]() Un Amator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 August 08 From: Constanta ![]() |
bai fratilor.. deci.. sa incep cu inceputu si sa termin prost.."eleronu" normal pus intre ghilimele.. sa`i zic asa.. l`am facut cum imi place mie.. si da este din lemn... asa k l`am dus la nijte baieti care lucreaza in fibra si le`am zis sa`mi faca unul asemanator.. si sa lamurim ceva.. sunt sute.. mii de dacii.. uneia ii sta bine sport.. uneia ii sta bine altfel.. nu sunt toate la fel.. si nu toti au aceleasi gusturi.. poate sunt alea tiganii de pe ea.. capacele.. pff.. tiganii.. si ultimul lucru.. chiar credetzi k alea.. prelungitoarele alea sunt porcarii?
![]() ![]() ![]() 22 Aug 2008, 00:12: da jos urmatoarele: -eleronu -semnele alea de pe roti si alte tigani de pe ea. cat mai simpla. eu vad ca nu ai citit bine.. knd am zis "eleronul este de vrajeala sau ceva de genu" "semnele de pe roti" care`s alea..? alte tiganii de pe ea.. alea cu stop de pe ea.. erau nijte abtipilduri "anti-campanie" la alegeri la primarie nu erau puse de mine ![]() ![]() This post has been edited by Hyena_mina: 22 Aug 2008, 00:12 |
--------------------
Dacia
1310 / 1400
1998 berlina
- CT-09-MCA
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Amice, mai intai ar fi de preferat sa stim si noi de unde esti... ca asa e frumos.
Apoi, treaba sta asa: gusturile nu se discuta! Ce mie nu-mi place, poate place altuia. Deci nu trebuie sa te simti jignit sau ofensat de sfaturile care ti se dau. Daca vrei sa faci asa, bine, daca nu, iar bine. Ideea este ca aici este un CLUB al pasionatilor de Dacia, care dorim sa recastigam prestigiul acestei masini printre invaziile de alte corcituri importate. Deci, ideea e simpla: exista un set de reguli de bun simt care spun ca estetica unui model de masina difera cu cea a altui model. Daca la Logan ii sta bine cu eleron, Berlinei ii sta cam nasol daca nu e facut pentru ea in mod special. Acuma vine partea cea tare, iar daca nu esti pregatit, vei fi nevoit sa dai inapoi: ELERONUL are o functie PUR estetica (nu comentez daca estetica e buna sau nasoala) la masina ta Dacia Berlina!!! ELERONUL a fost inventat si, in 90% din cazuri, folosit pentru cu totul si cu TOTUL alt scop, anume acela de a imbunatati aerodinamica masinii pe un circuit de curse. Eleronul are functia de a crea deportanta (sper ca stii ce e aia) si de a aseza mai bine masina pe sosea la viteze de peste 150 km/h, viteze pe care ma indoiesc ca le folosesti zilnic in deplasarile spre servici sau piata sau spre concediul mult asteptat. In consecinta, TOT ce NU este folositor este considerat "tiganie" si lipsa de bun gust. Si englezii au creat codum bunelor maniere. Dupa ei s-a afiliat o lume intreaga si, culmea, toti recunosc pe baza acestui cod, ca sunt sau nu manierati. Acuma cine le-a dat acest drept englezilor de a decide prin acel cod cine sunt cei manierati?! TOTI cei care au fost de acord. Daca unul nu isi insuseste regulile e privit dept TARAN PROST. E la fel si cu sfaturile de pe forum: sunt pentru a te forma la o estetica pozitiva, nu pentru a-ti da in cap ca tu ai si eu de ce nu am... sau balarii d-astea de copii mici. Cred ca m-am facut inteles. Proaspetii tai colegi de forum iti vor binele, chiar daca unii sunt mai acizi sau mai cioflingari si te iau in ras... razi si tu cu ei, dar invata ce e de invatat. Tot proaspetii tai colegi s-au aliniat si ei anumitor standarde pe care de comun acord le-am creat ca fiind un set bun de reguli de bun simt pentru ca o Dacia Berlina, Break, Papuc etc. sa arate bine si sa intoarca lumea capul dupa ea zicand: "Mama ce bine arata si se tine... la anii ei..." si nu "Bai, ia uite la ala cum isi ia zborul cu racheta lui... hahaha!" Sper ca esti copil cuminte si ai inteles ce era de inteles. REPET: Faci cum vrei tu, dar prin ce faci incearca sa nu faci de ras comunitatea daciotilor, pe cale de disparitie de altfel. Hai spor la treaba, brumuri bune fara evenimente nedorite si sa ne vedem cu bine cand o fi sa fie. |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
mihai85 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 115 Joined: 15 September 06 From: Iasi ![]() |
Bravo Siconi....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
11
1986
- IASI Festina lente!!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pe scurt: daca tot ai intrat aici accepta si critici si laude!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ab05mlw |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 20 April 08 ![]() |
da normal, jos eleronu
![]() |
--------------------
dacia
1310
1990
- ab05mlw
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
e cu tenta NFS
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
QUOTE(Siconi @ 22 Aug 2008, 06:54) Amice, mai intai ar fi de preferat sa stim si noi de unde esti... ca asa e frumos. Apoi, treaba sta asa: gusturile nu se discuta! Ce mie nu-mi place, poate place altuia. Deci nu trebuie sa te simti jignit sau ofensat de sfaturile care ti se dau. Daca vrei sa faci asa, bine, daca nu, iar bine. Ideea este ca aici este un CLUB al pasionatilor de Dacia, care dorim sa recastigam prestigiul acestei masini printre invaziile de alte corcituri importate. Deci, ideea e simpla: exista un set de reguli de bun simt care spun ca estetica unui model de masina difera cu cea a altui model. Daca la Logan ii sta bine cu eleron, Berlinei ii sta cam nasol daca nu e facut pentru ea in mod special. Acuma vine partea cea tare, iar daca nu esti pregatit, vei fi nevoit sa dai inapoi: ELERONUL are o functie PUR estetica (nu comentez daca estetica e buna sau nasoala) la masina ta Dacia Berlina!!! ELERONUL a fost inventat si, in 90% din cazuri, folosit pentru cu totul si cu TOTUL alt scop, anume acela de a imbunatati aerodinamica masinii pe un circuit de curse. Eleronul are functia de a crea deportanta (sper ca stii ce e aia) si de a aseza mai bine masina pe sosea la viteze de peste 150 km/h, viteze pe care ma indoiesc ca le folosesti zilnic in deplasarile spre servici sau piata sau spre concediul mult asteptat. In consecinta, TOT ce NU este folositor este considerat "tiganie" si lipsa de bun gust. Si englezii au creat codum bunelor maniere. Dupa ei s-a afiliat o lume intreaga si, culmea, toti recunosc pe baza acestui cod, ca sunt sau nu manierati. Acuma cine le-a dat acest drept englezilor de a decide prin acel cod cine sunt cei manierati?! TOTI cei care au fost de acord. Daca unul nu isi insuseste regulile e privit dept TARAN PROST. E la fel si cu sfaturile de pe forum: sunt pentru a te forma la o estetica pozitiva, nu pentru a-ti da in cap ca tu ai si eu de ce nu am... sau balarii d-astea de copii mici. Cred ca m-am facut inteles. Proaspetii tai colegi de forum iti vor binele, chiar daca unii sunt mai acizi sau mai cioflingari si te iau in ras... razi si tu cu ei, dar invata ce e de invatat. Tot proaspetii tai colegi s-au aliniat si ei anumitor standarde pe care de comun acord le-am creat ca fiind un set bun de reguli de bun simt pentru ca o Dacia Berlina, Break, Papuc etc. sa arate bine si sa intoarca lumea capul dupa ea zicand: "Mama ce bine arata si se tine... la anii ei..." si nu "Bai, ia uite la ala cum isi ia zborul cu racheta lui... hahaha!" Sper ca esti copil cuminte si ai inteles ce era de inteles. REPET: Faci cum vrei tu, dar prin ce faci incearca sa nu faci de ras comunitatea daciotilor, pe cale de disparitie de altfel. Hai spor la treaba, brumuri bune fara evenimente nedorite si sa ne vedem cu bine cand o fi sa fie. foarte bine punctat siconi...bravo esti unul din userii de pe acest forum care are cu adevarat capu pe umeri...bravo |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Oameni buni nu ma aclamati ca nu am nici un merit. Icerc sa-l fac pe noul noastru coleg sa inteleaga de ce sar toti la gat cand e vorba de lucruri inutile care in loc sa infrumuseteze o masina, ii dau aspect de pom de Craciun. Nu vreau sa deranjez pe nimeni, imi doresc doar ca MACAR NOI, posesorii de "rable" (cum le denumesc altii care au uitat de unde au plecat si care au uitat ca "rabla" asta i-a purtat peste tot pe vremurile apuse, vremuri in care o credeau masina masinilor), cum spuneam... MACAR NOI, posesorii de "rable" sa avem mai multa decenta, simt estetic si bun simt in ceea ce priveste aspectul copilasilor nostri. Doar asta e si titlul topicului.
Deci, nu sunt eu de vina, nici nu ma cert cu nimeni... Hyena_mina este un nou sosit printre noi si, ca sa evitam discutiile contradictorii la infinit purtate pe teme asa da, asa nu, am considerat ca e necesar sa ii explic ce apreciaza colectivul clubului Dacia din tara noastra si strainatate (mai sunt cativa useri si din Diaspora). Hyena_mina, si de mine s-au legat la inceput, iar dupa ce am refacut masina (tinichigerie un pic, vopsire, ceva elemente SUBTILE de design exterior si interior) multi au fost placut impresionati. Dar si eu am ascultat sfaturile altora cu experienta. NIMENI, dar NIMENI nu cred ca iti vrea raul... Poate indrazneste vreunul sa ma contrazica !!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mercury
2006
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 21 Aug 2008, 21:56) eu am furnizat piesele ![]() ![]() ![]() Si la tine sa inteleg ca performanta egal doar benzina ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Daca unul nu isi insuseste regulile e privit dept TARAN PROST. Hyena_mina, tine-te de treaba si monteaza eleronul ca sa te numin TARAN PROST ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Hyena_mina |
![]()
|
![]() Un Amator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 August 08 From: Constanta ![]() |
in primul rand.. nu m`am suparat pe nimeni.. masina nu mai arata deloc asa cum este in pozele de pe forum.. arata altfel.. eleronul nu face si nici nu a facut parte din masina.. ala a fost o vrajeala.. da accept sfaturi si le multumesc celor care mi le dau.. dar nu pot accepta nijte sfaturi care vin in batjocora sau mai stiu eu cum.. tuning.. stiu ca ce am facut eu la ea nu se numeste asa.. si mai stiu k 1 prelungire si nijte praguri nu se pot numi tuning.. sunt foarte constient de asta.. dar nu o pot lasa chiar asa de cheala.. am avut`o si fara prelungitor "fata" este si o poza pe forum dar nu imi place.. ok faza cu paravanturile alea de la stergatoare. ati avut dreptate chiar arata nasol..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / 1400
1998 berlina
- CT-09-MCA
|
|
Adisor2424 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 July 08 ![]() |
QUOTE(Siconi @ 22 Aug 2008, 12:24) Oameni buni nu ma aclamati ca nu am nici un merit. Icerc sa-l fac pe noul noastru coleg sa inteleaga de ce sar toti la gat cand e vorba de lucruri inutile care in loc sa infrumuseteze o masina, ii dau aspect de pom de Craciun. Nu vreau sa deranjez pe nimeni, imi doresc doar ca MACAR NOI, posesorii de "rable" (cum le denumesc altii care au uitat de unde au plecat si care au uitat ca "rabla" asta i-a purtat peste tot pe vremurile apuse, vremuri in care o credeau masina masinilor), cum spuneam... MACAR NOI, posesorii de "rable" sa avem mai multa decenta, simt estetic si bun simt in ceea ce priveste aspectul copilasilor nostri. Doar asta e si titlul topicului. Deci, nu sunt eu de vina, nici nu ma cert cu nimeni... Hyena_mina este un nou sosit printre noi si, ca sa evitam discutiile contradictorii la infinit purtate pe teme asa da, asa nu, am considerat ca e necesar sa ii explic ce apreciaza colectivul clubului Dacia din tara noastra si strainatate (mai sunt cativa useri si din Diaspora). Hyena_mina, si de mine s-au legat la inceput, iar dupa ce am refacut masina (tinichigerie un pic, vopsire, ceva elemente SUBTILE de design exterior si interior) multi au fost placut impresionati. Dar si eu am ascultat sfaturile altora cu experienta. NIMENI, dar NIMENI nu cred ca iti vrea raul... Poate indrazneste vreunul sa ma contrazica !!! ![]() ![]() ![]() Hai siconi nu te lasa Bravo o adevarata declaratie de onoare !! Si eu am avut "fumuri in cap " si dragoni pe capota ![]() Cine vrea sa inteleaga .... intelege .... mi-am dat toate porcariile jos de pe masina si acum parca arata mult mai bine .... mi-am pus bandourile alea originale pe usi si am luat jos prelungirea aia de bara din fata ... parca arata mult mai bine masinuta .... Partea proasta e ca a trebuit sa-mi revopsesc capota ca dragonul ala era facut din vopsea ... o adevarata opera de arta din partea baietilor care au lucrat la el ..... bravo voua mai baieti ... sa va tie Dumnezeu asa si sanatosi ..... dar nu sunt pentru masina mea "TATUAJELE " .... asta este .... si adevarul e ca sunt masini facute pt asa ceva .... sau cel putin imi place mie sa cred asta ..... Asa ca dragi colegi de forum eu va multumesc la toti pentru sfaturile date si va multumesc ca mi-ati deschis ochii si acum ma mandersc cu Brek-ul meu ..... Azi in Sighisoara s-a intamplat o tragedie pe sosea..... ma duceam la munca si pe sosea un accident tragic ! Un BMW cu 5 ocupanti a intrat sub un tir care se afla in staionare pe contrasens !!! Toti cei 5OCUPANTI AI MASINII SUNT MORTI VASTELE OCUPANTIILOR DIN MASINA : 18 ani : 20: 20 : 19 : respectiv 22 (soferul ) Asa ca dragi colegi aveti grija PE SOSELE caci unul ca asta va poate omora !!! Asta a fost tragedia din Sighisoara un mic orasel din ardeal care pana acum mergea totul struna, acum orasul poarta doliu ![]() Va trimit pozele si las totul sa vorbeasca de la sine ! 22 Aug 2008, 16:18: Pozele de care v-am spus 22 Aug 2008, 16:21: RETETA cenzurat !!!! ADAUGI MINIMUM 150 CP COMBINATI CU LIPSA DE EXPERIENTA LA VOLAN PLUS CAUCIUCURI STERSE DE GEN MONTOIA O GRAMADA DE OBOSEALA SI UN PIC DE ALCOOL LASATI UN PIC SA DOSPEASCA SI AVETI O MOARTE SIGURA SI RAPIDA This post has been edited by Adisor2424: 22 Aug 2008, 16:21 Attached thumbnail(s) conesti01.jpg ( Size: 216.46k ) Number of downloads: 508 conesti02.jpg ( Size: 195.98k ) Number of downloads: 494 |
--------------------
Dacia
Brec
1998
- MS 05 LIE
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
QUOTE(Adisor2424 @ 22 Aug 2008, 16:16) RETETA cenzurat !!!! ADAUGI MINIMUM 150 CP COMBINATI CU LIPSA DE EXPERIENTA LA VOLAN PLUS CAUCIUCURI STERSE DE GEN MONTOIA O GRAMADA DE OBOSEALA SI UN PIC DE ALCOOL LASATI UN PIC SA DOSPEASCA SI AVETI O MOARTE SIGURA SI RAPIDA Sunt de ajuns si cei 54 de cai ai unei dacii ![]() |
--------------------
X
Y
Z
|
|
Siconi |
![]()
|
Categoric!... mai ales cand franele sunt cum sunt, adica nici pe loc nu tin bine...
22 Aug 2008, 17:00: Vai de viata bietilor parinti care i-au dat masina pe mana aluia. Mi-e mila de ei toti. Doamne-fereste!!! This post has been edited by Siconi: 22 Aug 2008, 17:00 |
--------------------
Mercury
2006
|
djasu82 |
![]()
|
Sis-a accidentat tocmai langa piese auto
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Hyena_mina |
![]()
|
ok am inteles ce vrei sa zici adisor..dar chiar nu imi plac dragonii si semnele nike sau puma pe masina.. ceea ce cred ca, chiar sunt de cea mai mare rusine si cu adevarat "tiganii" .. masina mea nu umbla pe strazi.. pt k eu mai am cam o saptamana si iau carnetul.. dar nu o voi scoate asa pe strada..
![]() ![]() ![]() ![]() 22 Aug 2008, 17:56: si inca ceva.. am observat ca 90% din cei care sunt aici pe forum au prelungiri la bara ![]() 22 Aug 2008, 18:08: SiloS .. sa sti ca are foarte mare dreptate Marius-Gabriel.. dintre toti vad ca numai tu faci critici in loc sa dai sfaturi.. cu toate ca nu ai masina.. si poate nu esti un impatimit Dacia.. poate tu inainte sa te uiti aici .. pe forumul asta .. te uiti pe vreun forum de bmw`uri. si alte masini.. straine.. si cuvintele astea.. 1 la mana , nu pot sa pun poze pentru ca forumul tocmai s-a mutat pe un server nou . 2 la mana , nu am carnet , nu am masina personala . Nu cred ca are sens sa prezint masinile parintilor / bunicilor / verisorilor . 3 la mana , daca pun o poza cu masinile enumerate mai sus si o sa vezi masini straine o sa imi ceri neaparat o poza cu talonul . Asa-i ? 4 la mana , uita-te dupa userul asta si pe bmwclub 5 la mana , dupa ce ai citit toate astea , te gandesti sa-mi zici "Mey asta , daca tu nu ai carnet , nu ai masina , cum iti permiti sa apreciezi masina mea daca este ok sau nu ?" . 6 la mana , sa ne oprim aici ca sa NU stricam topicul sau ... mai bine nu le spuneai.. dar.. fiecare are dreptu la replica.. asa k .. spor la critici ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Hyena_mina: 22 Aug 2008, 18:08 |
--------------------
Dacia
1310 / 1400
1998 berlina
- CT-09-MCA
|
|
br17rfg |
![]()
|
hiena sa stii ca silos are masina si a facut si ceva la ea in bine...adica a umblat pe la suspensie sa o faca cat mai stabila in curbe si sa nu mai fie ca o barca...
app tie iti tinge deoarce ai si prelungirea aia pe fata ptr ca din cate se vede din poze masina nu este chiar asa de low... in fine spor la modificari care sa speram ca o sa fie in bine(bara spate se deformeaza de la caldura mai ales daca masina e tinuta in soare) |
--------------------
DACIA
................
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE SiloS .. sa sti ca are foarte mare dreptate Marius-Gabriel.. dintre toti vad ca numai tu faci critici in loc sa dai sfaturi.. Eu critic ! In mod logic, te prinzi de ce rad eu de masina ta ! Urmand un lant de decizii logice, dai jos toate chestiile pe care le-ai pus si nu o sa mai rad de masina ta ! Deci, logic, o sa ai o masina ok ! QUOTE cu toate ca nu ai masina.. si poate nu esti un impatimit Dacia.. poate tu inainte sa te uiti aici .. pe forumul asta .. te uiti pe vreun forum de bmw`uri. si alte masini.. straine.. Sa nu fii asa de sigur ca nu am masina ![]() Nu sunt in nici un caz impatimit al Daciilor, mie imi plac Daciile 1300 . Ma uit pe mai multe forumuri, chiar si de motociclete ![]() QUOTE 2 la mana , nu am carnet , nu am masina personala . Nu cred ca are sens sa prezint masinile parintilor / bunicilor / verisorilor . 3 la mana , daca pun o poza cu masinile enumerate mai sus si o sa vezi masini straine o sa imi ceri neaparat o poza cu talonul . Asa-i ? 4 la mana , uita-te dupa userul asta si pe bmwclub 5 la mana , dupa ce ai citit toate astea , te gandesti sa-mi zici "Mey asta , daca tu nu ai carnet , nu ai masina , cum iti permiti sa apreciezi masina mea daca este ok sau nu ?" . 6 la mana , sa ne oprim aici ca sa NU stricam topicul sau ... 2 Si masina in cauza a cui e pana la urma ? 3 Care sunt masinile enumerate mai sus ? 4 Sa inteleg ca ai un BMW si ai cont pe BMW Club ? Bine ! Bravo ! 5 Chiar nu am inteles ce ai vrut sa zici ! 6 OK QUOTE hiena sa stii ca silos are masina si a facut si ceva la ea in bine...adica a umblat pe la suspensie sa o faca cat mai stabila in curbe si sa nu mai fie ca o barca... Am avut mai multe modificari la masina in afara de suspensie ![]() RFG, mai pune si tu o poza pe forum cu masina ta, sa vedem progresele pe care le-ai facut ![]() LE : m-ai facut curios si am dat un search pe bmwclub . This post has been edited by SiloS: 22 Aug 2008, 20:01 Attached thumbnail(s) aaaa.JPG ( Size: 41.45k ) Number of downloads: 394 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
Saraca pisica...e praf, a mea are 192 cai si tre sa fiu foarte prudent cu ea, te fura repede.
Hiena...daca zici ca ai cont pe BMWClub....uita-te dupa SiloS ![]() LE: Nici pe BMWZone nu te-am gasit. This post has been edited by GYCONE: 22 Aug 2008, 20:17 |
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
Claudiu1987 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 August 08 From: Braila ![]() |
fratilol hai sa il lasam in pace pe hiena ca nici el nu stie ce vrea ......ca toata lumea poate sa zica ca mama are mercedes, tata are bmw si asa mai departe..........hai sa ne vedem de ale noastre
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 MLS Diesel 1.6
1989
|
|
Hyena_mina |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Eu critic ! In mod logic, te prinzi de ce rad eu de masina ta ! Urmand un lant de decizii logice, dai jos toate chestiile pe care le-ai pus si nu o sa mai rad de masina ta ! Deci, logic, o sa ai o masina ok ! eu cred k ce ai zis tu aici SiloS este cum ai vrea sa faci tu .. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / 1400
1998 berlina
- CT-09-MCA
|
|
mihai85 |
![]()
|
@Hyena_mina: Arata putin respect pt membrii acestui forum care au putin mai multa experienta "in spate" si te rog din tot sufletul scrie in fraze care sa cuprinda subiect si predicat. Nu am nimic cu tine, dar incearca mai intai sa te concentrezi asupra permisului, invata acele chestionare si dupa aia te apuci de "tunat" masina.
Acum hai sa facem pace pe acest topic si sa nu il intoxicam cu atatea prostii. Plus o intrebare simpla: de ce nu se pot uploada poze? |
--------------------
Renault
11
1986
- IASI Festina lente!!
|
|
br17rfg |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 22 Aug 2008, 19:55) Eu critic ! In mod logic, te prinzi de ce rad eu de masina ta ! Urmand un lant de decizii logice, dai jos toate chestiile pe care le-ai pus si nu o sa mai rad de masina ta ! Deci, logic, o sa ai o masina ok ! Sa nu fii asa de sigur ca nu am masina ![]() Nu sunt in nici un caz impatimit al Daciilor, mie imi plac Daciile 1300 . Ma uit pe mai multe forumuri, chiar si de motociclete ![]() 2 Si masina in cauza a cui e pana la urma ? 3 Care sunt masinile enumerate mai sus ? 4 Sa inteleg ca ai un BMW si ai cont pe BMW Club ? Bine ! Bravo ! 5 Chiar nu am inteles ce ai vrut sa zici ! 6 OK Am avut mai multe modificari la masina in afara de suspensie ![]() RFG, mai pune si tu o poza pe forum cu masina ta, sa vedem progresele pe care le-ai facut ![]() LE : m-ai facut curios si am dat un search pe bmwclub . pai ce progrese am mai facut: schimbat bucsi,pivoti,bielete,pompa de apa(nu imi pierdea apa dar se auzea un huruit pe care pe mine ma enerva),aveam praguri pe care leam dat jos,inca nu am reusit sa ii pun arcurile pentru ca am mai avut treaba cu ea saraca ca ma carat vara asta peste tot si ii sunt foarte recunoscator pentru ca nu ma lasat odata in drum...doar benzina si ulei daca era nevoie si la drum...la cat de veche este imi merge extrem de bine motorasu care are apropae 300 de mii de km ce sa mai zic de cate ori ma sui in ea si ii dau cheie dimineata nici nu pot sa descriu cum ma unge pe inima sunetu ei extraordinar de placut(plus ca am o toba sport home made fara detenta)sincer nu as dao pe nici o alta masina sau pe o alta dacie... cum o sa termin cu treaba o sa fie si ea low si in plus sper ca la jumatera lunii viitoare o bag la vopsit ce sa mai sunt extrem de multumit de ea avand cont ca masina nu a fost niciodata intrun service si tot ceea ce sa facut la ea pe aprtea tehnica sa facut de mine si de bunicu meu, absolut tot si mai alea ca vezi ca merge bine si e facut de manutele tale esti extrem de multumit si de tine.... pozele sunt un pic mai vechi(acum nu mai am pragurile si sper sa imi pun si bari cum avea ea odata) Attached thumbnail(s) Photo_0087.jpg ( Size: 51k ) Number of downloads: 358 Photo_0086.jpg ( Size: 48.36k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
DACIA
................
|
|
Hyena_mina |
![]()
|
habar n`am de ce.. :-?? ok am inteles.. eu am terminat.. dar tot astept poze cu masina lu SiloS
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / 1400
1998 berlina
- CT-09-MCA
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE 1 la mana , nu pot sa pun poze ... ... 6 la mana , sa ne oprim aici ca sa NU stricam topicul sau ... Ahahaha, postul e din 2006 ![]() Intre timp s-au intamplat multe ! QUOTE pune si tu o poza cu masina ta si iti spun sigur k o sa gasesc ceva la ea care sa nu`mi placa Chiar te rog ! Poze o sa gasesti in galeria personala : http://www.daciaclub.ro/galerie/thumbnails-32.html . In sfarsit, hai sa ne oprim aici si sa tragem concluziile : - eleronul nu are ce cauta pe dacia berlina, indiferent de model - cred ca toti suntem de acord - parasolarul cu Renault e kitsch - parerea mea si cred ca mai sunt destui care sunt de acord cu mine - capacele la roti vopsite - 100% kitsch - sunt curios daca ma contrazice careva - stopurile facute cu negru - nu se asorteaza negrul ala cu nimic + ia din vizibilitatea semnalelor ( daca le folosesti ) - incadrez tot la categoria kitsch . - folia pe geamuri - personal nu imi place, nu e kitsch ; uneori "da" bine ! - grilele de aerisire din spatele usilor vopsite in alb - hmmm , mie nu imi place - parerile sunt impartite . - praguri + prelungiri - kitsch . Arata ca naiba, mai ales daca masina are suspensia stock . Daca va amintiti Dacia VCD, acolo imi placea putin cum pica prelungirea . - spoilere vopsite in alb . Da ! Nu e rau ! - d'alea la stergatoare - kitsch . - toba aia e putin cam lunga ![]() Deci in afara de barele vopsite in culoarea masinii si folie, restul sunt kitsch-uri ! ps : Dacia mea avea ca principal defect vopseaua "veche" cu o gramada de puncte de rugina, in poza imediat dupa ce am lasat-o fara bara se vede urat toba care "iesea" in afara si aveam bordul crapat. Alte obiectiuni ? LE : @RFG, tine-o tot asa si ma bucur ca renunti la barele de 1310 ! This post has been edited by SiloS: 22 Aug 2008, 23:51 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
mihai85 |
![]()
|
@RFG: Te-am vazut miercuri in fata la un en-gross din Braila. Nu stiu exact cum se cheama, eram in vizita in oras. Arata bine masinuta, tine-o tot asa !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
11
1986
- IASI Festina lente!!
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
Imi bagai eu nasul la motor si asa arata acum
![]() This post has been edited by vali vtk: 23 Aug 2008, 00:35 |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se pun doar poze cu masinile voastre, sau poze cu lucruri legate in mod direct de masinile voastre.
Nu se mai accepta sub nicio forma posturi fara poze, sau orice alt fel de discutii. Aveti un forum intreg la dispozitie unde puteti discuta, nu trebuie sa comasati absolut tot pe un singur topic ! Cine nu se conformeaza la aliniatul de mai sus are warn + interdictie de a intra pe forum 1 zi la prima abatere si 3 la a doua. Pentru a va prezenta masinile, va sfatuiesc sa va creeati fiecare cate un topic pe forumul Jurnal de Bord, loc unde va puteti modera singuri topicurile! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:58 |