DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

393 Pages « < 132 133 134 135 136 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!

CriSTI68
post 21 Aug 2008, 20:47
Post #3991

Membru Valvos

Group: Members
From: Bucuresti

daca iti spun 200 pe A1 ma crezi ? rolleyes.gif sa facut si rodajul de la extraordinarul 11% a ajuns la 7.7% in oras blush.gif fuge este fortat zilnic laugh.gif dar nici CriSTI nu este ignorat tongue.gif

apropo am facut CDI tongue.gif numai ca ma lasa bateria in rest o ia la super sfert de sfert

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 21 Aug 2008, 20:53
Post #3992

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Si cum l-ai facut cdi-ul sau cine ti l-a facut tongue.gif Al meu sta acuma doar pentru plasma , acoloo energie , pus pe dacie cu tot sistemul zici ca nu e acel motor de dacie ... evident arderea eficienta.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
CriSTI68
post 21 Aug 2008, 20:56
Post #3993

Membru Valvos

From: Bucuresti

eu am furnizat piesele tongue.gif , in fine merge mai bine si noxele sunt reduse, am testat pe bujiile bosch cu filet putin mai lung, merge perfect in paralel cu eeibo smile.gif dar ce vorbesc aici, consum mic.... sti-ul este facut pentru performantaaa radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Hyena_mina
post 22 Aug 2008, 00:05
Post #3994

Un Amator

From: Constanta

bai fratilor.. deci.. sa incep cu inceputu si sa termin prost.."eleronu" normal pus intre ghilimele.. sa`i zic asa.. l`am facut cum imi place mie.. si da este din lemn... asa k l`am dus la nijte baieti care lucreaza in fibra si le`am zis sa`mi faca unul asemanator.. si sa lamurim ceva.. sunt sute.. mii de dacii.. uneia ii sta bine sport.. uneia ii sta bine altfel.. nu sunt toate la fel.. si nu toti au aceleasi gusturi.. poate sunt alea tiganii de pe ea.. capacele.. pff.. tiganii.. si ultimul lucru.. chiar credetzi k alea.. prelungitoarele alea sunt porcarii? smile.gif)) dar ce sa mai zic de stopurile alea "clare" care sunt convins ca aproape la toti de aici va plac.. mie unu alea chiar mi se par porcarii.. wink.gif deci hai s`o lasam mai moale. si sa acceptam fiecare .. gusturile diferite... ne mai auzim wink.gif knd o sa revin cu porcaria de "eleron" din fibra..

22 Aug 2008, 00:12:
da jos urmatoarele:
-eleronu
-semnele alea de pe roti
si alte tigani de pe ea. cat mai simpla.

eu vad ca nu ai citit bine.. knd am zis "eleronul este de vrajeala sau ceva de genu"
"semnele de pe roti" care`s alea..?
alte tiganii de pe ea.. alea cu stop de pe ea.. erau nijte abtipilduri "anti-campanie" la alegeri la primarie nu erau puse de mine wink.gif altceva.. astept sa imi spui care mai sunt tiganii .. si o sa iti dau raspuns si o sa te lamuresc.. si inca ceva.. problema mea este ca.. nu vreau s`o fac cat ma simpla wink.gif o sa va arat si poze cu ea cat mai simpla

This post has been edited by Hyena_mina: 22 Aug 2008, 00:12

--------------------
Dacia 1310 / 1400 1998 berlina - CT-09-MCA
+
Siconi
post 22 Aug 2008, 06:54
Post #3995

Sofer americanizat! V6 Rules!!!

From: Houston, TX

Amice, mai intai ar fi de preferat sa stim si noi de unde esti... ca asa e frumos.
Apoi, treaba sta asa: gusturile nu se discuta! Ce mie nu-mi place, poate place altuia. Deci nu trebuie sa te simti jignit sau ofensat de sfaturile care ti se dau. Daca vrei sa faci asa, bine, daca nu, iar bine. Ideea este ca aici este un CLUB al pasionatilor de Dacia, care dorim sa recastigam prestigiul acestei masini printre invaziile de alte corcituri importate.

Deci, ideea e simpla: exista un set de reguli de bun simt care spun ca estetica unui model de masina difera cu cea a altui model. Daca la Logan ii sta bine cu eleron, Berlinei ii sta cam nasol daca nu e facut pentru ea in mod special.
Acuma vine partea cea tare, iar daca nu esti pregatit, vei fi nevoit sa dai inapoi:
ELERONUL are o functie PUR estetica (nu comentez daca estetica e buna sau nasoala) la masina ta Dacia Berlina!!!
ELERONUL a fost inventat si, in 90% din cazuri, folosit pentru cu totul si cu TOTUL alt scop, anume acela de a imbunatati aerodinamica masinii pe un circuit de curse. Eleronul are functia de a crea deportanta (sper ca stii ce e aia) si de a aseza mai bine masina pe sosea la viteze de peste 150 km/h, viteze pe care ma indoiesc ca le folosesti zilnic in deplasarile spre servici sau piata sau spre concediul mult asteptat.
In consecinta, TOT ce NU este folositor este considerat "tiganie" si lipsa de bun gust.
Si englezii au creat codum bunelor maniere. Dupa ei s-a afiliat o lume intreaga si, culmea, toti recunosc pe baza acestui cod, ca sunt sau nu manierati. Acuma cine le-a dat acest drept englezilor de a decide prin acel cod cine sunt cei manierati?! TOTI cei care au fost de acord. Daca unul nu isi insuseste regulile e privit dept TARAN PROST.
E la fel si cu sfaturile de pe forum: sunt pentru a te forma la o estetica pozitiva, nu pentru a-ti da in cap ca tu ai si eu de ce nu am... sau balarii d-astea de copii mici.
Cred ca m-am facut inteles. Proaspetii tai colegi de forum iti vor binele, chiar daca unii sunt mai acizi sau mai cioflingari si te iau in ras... razi si tu cu ei, dar invata ce e de invatat. Tot proaspetii tai colegi s-au aliniat si ei anumitor standarde pe care de comun acord le-am creat ca fiind un set bun de reguli de bun simt pentru ca o Dacia Berlina, Break, Papuc etc. sa arate bine si sa intoarca lumea capul dupa ea zicand: "Mama ce bine arata si se tine... la anii ei..." si nu "Bai, ia uite la ala cum isi ia zborul cu racheta lui... hahaha!"
Sper ca esti copil cuminte si ai inteles ce era de inteles.
REPET: Faci cum vrei tu, dar prin ce faci incearca sa nu faci de ras comunitatea daciotilor, pe cale de disparitie de altfel.

Hai spor la treaba, brumuri bune fara evenimente nedorite si sa ne vedem cu bine cand o fi sa fie.

--------------------
Mercury Mariner Premier 3.0L V6 4WD 2006 - BHH-xxxx (Texas)
Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT
1975 Dacia 1300
Actual posesor:
2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6
2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L
+
mihai85
post 22 Aug 2008, 09:33
Post #3996

membru

From: Iasi

Bravo Siconi.... excl.gif excl.gif excl.gif

--------------------
Renault 11 1986 - IASI
Festina lente!!
+
sorin1983
post 22 Aug 2008, 09:34
Post #3997

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

pe scurt: daca tot ai intrat aici accepta si critici si laude!

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
ab05mlw
post 22 Aug 2008, 09:59
Post #3998

Membru

da normal, jos eleronu biggrin.gif

--------------------
dacia 1310 1990 - ab05mlw
+
sobolan
post 22 Aug 2008, 10:33
Post #3999

membru paros...

From: GL

e cu tenta NFS radmasa.gif ...ce motor ascunzi sub capota amice? wacko.gif ala e tuning nu 2 praguri si un eleron de lemn sau fibra de carbon care,la dacie,nu face nici cat o ceapa degerata......

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
br17rfg
post 22 Aug 2008, 11:43
Post #4000

be right back

QUOTE(Siconi @ 22 Aug 2008, 06:54)
Amice, mai intai ar fi de preferat sa stim si noi de unde esti... ca asa e frumos.
Apoi, treaba sta asa: gusturile nu se discuta! Ce mie nu-mi place, poate place altuia. Deci nu trebuie sa te simti jignit sau ofensat de sfaturile care ti se dau. Daca vrei sa faci asa, bine, daca nu, iar bine. Ideea este ca aici este un CLUB al pasionatilor de Dacia, care dorim sa recastigam prestigiul acestei masini printre invaziile de alte corcituri importate.

Deci, ideea e simpla: exista un set de reguli de bun simt care spun ca estetica unui model de masina difera cu cea a altui model. Daca la Logan ii sta bine cu eleron, Berlinei ii sta cam nasol daca nu e facut pentru ea in mod special.
Acuma vine partea cea tare, iar daca nu esti pregatit, vei fi nevoit sa dai inapoi:
ELERONUL are o functie PUR estetica (nu comentez daca estetica e buna sau nasoala) la masina ta Dacia Berlina!!!
ELERONUL a fost inventat si, in 90% din cazuri, folosit pentru cu totul si cu TOTUL alt scop, anume acela de a imbunatati aerodinamica masinii pe un circuit de curse. Eleronul are functia de a crea deportanta (sper ca stii ce e aia) si de a aseza mai bine masina pe sosea la viteze de peste 150 km/h, viteze pe care ma indoiesc ca le folosesti zilnic in deplasarile spre servici sau piata sau spre concediul mult asteptat.
In consecinta, TOT ce NU este folositor este considerat "tiganie" si lipsa de bun gust.
Si englezii au creat codum bunelor maniere. Dupa ei s-a afiliat o lume intreaga si, culmea, toti recunosc pe baza acestui cod, ca sunt sau nu manierati. Acuma cine le-a dat acest drept englezilor de a decide prin acel cod cine sunt cei manierati?! TOTI cei care au fost de acord. Daca unul nu isi insuseste regulile e privit dept TARAN PROST.
E la fel si cu sfaturile de pe forum: sunt pentru a te forma la o estetica pozitiva, nu pentru a-ti da in cap ca tu ai si eu de ce nu am... sau balarii d-astea de copii mici.
Cred ca m-am facut inteles. Proaspetii tai colegi de forum iti vor binele, chiar daca unii sunt mai acizi sau mai cioflingari si te iau in ras... razi si tu cu ei, dar invata ce e de invatat. Tot proaspetii tai colegi s-au aliniat si ei anumitor standarde pe care de comun acord le-am creat ca fiind un set bun de reguli de bun simt pentru ca o Dacia Berlina, Break, Papuc etc. sa arate bine si sa intoarca lumea capul dupa ea zicand: "Mama ce bine arata si se tine... la anii ei..." si nu "Bai, ia uite la ala cum isi ia zborul cu racheta lui... hahaha!"
Sper ca esti copil cuminte si ai inteles ce era de inteles.
REPET: Faci cum vrei tu, dar prin ce faci incearca sa nu faci de ras comunitatea daciotilor, pe cale de disparitie de altfel.

Hai spor la treaba, brumuri bune fara evenimente nedorite si sa ne vedem cu bine cand o fi sa fie.
*

foarte bine punctat siconi...bravo
esti unul din userii de pe acest forum care are cu adevarat capu pe umeri...bravo

--------------------
DACIA ................ .....................
to be or not to be...this is the question....
+
Siconi
post 22 Aug 2008, 12:24
Post #4001

Oameni buni nu ma aclamati ca nu am nici un merit. Icerc sa-l fac pe noul noastru coleg sa inteleaga de ce sar toti la gat cand e vorba de lucruri inutile care in loc sa infrumuseteze o masina, ii dau aspect de pom de Craciun. Nu vreau sa deranjez pe nimeni, imi doresc doar ca MACAR NOI, posesorii de "rable" (cum le denumesc altii care au uitat de unde au plecat si care au uitat ca "rabla" asta i-a purtat peste tot pe vremurile apuse, vremuri in care o credeau masina masinilor), cum spuneam... MACAR NOI, posesorii de "rable" sa avem mai multa decenta, simt estetic si bun simt in ceea ce priveste aspectul copilasilor nostri. Doar asta e si titlul topicului.
Deci, nu sunt eu de vina, nici nu ma cert cu nimeni... Hyena_mina este un nou sosit printre noi si, ca sa evitam discutiile contradictorii la infinit purtate pe teme asa da, asa nu, am considerat ca e necesar sa ii explic ce apreciaza colectivul clubului Dacia din tara noastra si strainatate (mai sunt cativa useri si din Diaspora).

Hyena_mina, si de mine s-au legat la inceput, iar dupa ce am refacut masina (tinichigerie un pic, vopsire, ceva elemente SUBTILE de design exterior si interior) multi au fost placut impresionati. Dar si eu am ascultat sfaturile altora cu experienta.

NIMENI, dar NIMENI nu cred ca iti vrea raul...

Poate indrazneste vreunul sa ma contrazica !!! cool.gif 04.gif 090.gif

--------------------
Fost posesor:
1975 Dacia 1300
Actual posesor:
+
djasu82
post 22 Aug 2008, 14:24
Post #4002

MEMBRU DACIA CLUB

QUOTE(CriSTI68 @ 21 Aug 2008, 21:56)
eu am furnizat piesele  tongue.gif , in fine merge mai bine si noxele sunt reduse, am testat pe bujiile bosch cu filet putin mai lung, merge perfect in paralel cu eeibo  smile.gif dar ce vorbesc aici, consum mic.... sti-ul este facut pentru performantaaa  radmasa.gif
*

Si la tine sa inteleg ca performanta egal doar benzina biggrin.gif , iti spun eu cu cat faci sa arda mai bine amestecul cu atata ai putere mai mare la un consum mai mic de combustibil de aceea s-a facut aprinderea CDi - plasma mai nou si ce va urma tongue.gif.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
SiloS
post 22 Aug 2008, 15:38
Post #4003

Gangester

From: Buzau

Daca unul nu isi insuseste regulile e privit dept TARAN PROST.

Hyena_mina, tine-te de treaba si monteaza eleronul ca sa te numin TARAN PROST radmasa.gif !!!

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Hyena_mina
post 22 Aug 2008, 16:06
Post #4004

Un Amator

in primul rand.. nu m`am suparat pe nimeni.. masina nu mai arata deloc asa cum este in pozele de pe forum.. arata altfel.. eleronul nu face si nici nu a facut parte din masina.. ala a fost o vrajeala.. da accept sfaturi si le multumesc celor care mi le dau.. dar nu pot accepta nijte sfaturi care vin in batjocora sau mai stiu eu cum.. tuning.. stiu ca ce am facut eu la ea nu se numeste asa.. si mai stiu k 1 prelungire si nijte praguri nu se pot numi tuning.. sunt foarte constient de asta.. dar nu o pot lasa chiar asa de cheala.. am avut`o si fara prelungitor "fata" este si o poza pe forum dar nu imi place.. ok faza cu paravanturile alea de la stergatoare. ati avut dreptate chiar arata nasol.. biggrin.gif pe viitor vreau s`o fac alba. 100% bari.. praguri..etc.. si cu geamuri fumurii atat !! nici eleron.. nici nimic altceva.. poate doar 1 gura sau 2 de aerisire in capota bineinteles facute pt a ajuta nu de a schimba aspectul intr`o masina de "taran prost" .. a da ca sa iti raspund la intrebare stau in Lumina.. o comuna din constanta si ca sa`i raspund altui baiat de aici nu mai stiu care.. nu pot sa`i las garda mai jos pentru ca deja atinge asa cum este ea.. daca ii mai tai si din arcuri o sa merg cu ea ca , cu barca smile.gif) deci inca odata va zic.. nu ma supar.. nu vreau sa par superior nimanui ca vai doamne ce am eu n`are nimeni.. bafta si ne mai auzim wink.gif si SiloS mai usor cu replicile tale wink.gif Siconi mc tongue.gif

--------------------
+
Adisor2424
post 22 Aug 2008, 16:16
Post #4005

Membru incepator

QUOTE(Siconi @ 22 Aug 2008, 12:24)
Oameni buni nu ma aclamati ca nu am nici un merit. Icerc sa-l fac pe noul noastru coleg sa inteleaga de ce sar toti la gat cand e vorba de lucruri inutile care in loc sa infrumuseteze o masina, ii dau aspect de pom de Craciun. Nu vreau sa deranjez pe nimeni, imi doresc doar ca MACAR NOI, posesorii de "rable" (cum le denumesc altii care au uitat de unde au plecat si care au uitat ca "rabla" asta i-a purtat peste tot pe vremurile apuse, vremuri in care o credeau masina masinilor), cum spuneam... MACAR NOI, posesorii de "rable" sa avem mai multa decenta, simt estetic si bun simt in ceea ce priveste aspectul copilasilor nostri. Doar asta e si titlul topicului.
Deci, nu sunt eu de vina, nici nu ma cert cu nimeni... Hyena_mina este un nou sosit printre noi si, ca sa evitam discutiile contradictorii la infinit purtate pe teme asa da, asa nu, am considerat ca e necesar sa ii explic ce apreciaza colectivul clubului Dacia din tara noastra si strainatate (mai sunt cativa useri si din Diaspora).

Hyena_mina, si de mine s-au legat la inceput, iar dupa ce am refacut masina (tinichigerie un pic, vopsire, ceva elemente SUBTILE de design exterior si interior) multi au fost placut impresionati. Dar si eu am ascultat sfaturile altora cu experienta.

NIMENI, dar NIMENI nu cred ca iti vrea raul...

Poate indrazneste vreunul sa ma contrazica !!!    cool.gif  04.gif  090.gif
*

Hai siconi nu te lasa
Bravo o adevarata declaratie de onoare !!
Si eu am avut "fumuri in cap " si dragoni pe capota biggrin.gif dar asta e ne trece la toti ... si la cei carora nu le trece ..... lasa-i frate ca sunt Pierduti si nu-i mai aduci pe linia de plutire ...
Cine vrea sa inteleaga .... intelege .... mi-am dat toate porcariile jos de pe masina si acum parca arata mult mai bine .... mi-am pus bandourile alea originale pe usi si am luat jos prelungirea aia de bara din fata ... parca arata mult mai bine masinuta ....
Partea proasta e ca a trebuit sa-mi revopsesc capota ca dragonul ala era facut din vopsea ... o adevarata opera de arta din partea baietilor care au lucrat la el ..... bravo voua mai baieti ... sa va tie Dumnezeu asa si sanatosi ..... dar nu sunt pentru masina mea "TATUAJELE " .... asta este .... si adevarul e ca sunt masini facute pt asa ceva .... sau cel putin imi place mie sa cred asta .....
Asa ca dragi colegi de forum eu va multumesc la toti pentru sfaturile date si va multumesc ca mi-ati deschis ochii si acum ma mandersc cu Brek-ul meu .....
Azi in Sighisoara s-a intamplat o tragedie pe sosea..... ma duceam la munca si pe sosea un accident tragic ! Un BMW cu 5 ocupanti a intrat sub un tir care se afla in staionare pe contrasens !!! Toti cei 5OCUPANTI AI MASINII SUNT MORTI VASTELE OCUPANTIILOR DIN MASINA : 18 ani : 20: 20 : 19 : respectiv 22 (soferul )
Asa ca dragi colegi aveti grija PE SOSELE caci unul ca asta va poate omora !!!

Asta a fost tragedia din Sighisoara un mic orasel din ardeal care pana acum mergea totul struna, acum orasul poarta doliu sad.gif
Va trimit pozele si las totul sa vorbeasca de la sine !

22 Aug 2008, 16:18:
Pozele de care v-am spus

22 Aug 2008, 16:21:
RETETA cenzurat !!!!

ADAUGI MINIMUM 150 CP
COMBINATI CU LIPSA DE EXPERIENTA LA VOLAN
PLUS CAUCIUCURI STERSE DE GEN MONTOIA
O GRAMADA DE OBOSEALA
SI UN PIC DE ALCOOL

LASATI UN PIC SA DOSPEASCA

SI AVETI O MOARTE SIGURA SI RAPIDA

This post has been edited by Adisor2424: 22 Aug 2008, 16:21

Attached thumbnail(s)
conesti01.jpg ( Size: 216.46k ) Number of downloads: 508
conesti02.jpg ( Size: 195.98k ) Number of downloads: 494

--------------------
Dacia Brec 1998 - MS 05 LIE
+
neajiji
post 22 Aug 2008, 16:49
Post #4006

Membru autentic

QUOTE(Adisor2424 @ 22 Aug 2008, 16:16)
RETETA cenzurat !!!!

ADAUGI MINIMUM 150 CP
  COMBINATI CU LIPSA DE EXPERIENTA LA VOLAN
  PLUS CAUCIUCURI STERSE DE GEN MONTOIA
  O GRAMADA DE OBOSEALA
  SI UN PIC DE ALCOOL

LASATI UN PIC SA DOSPEASCA

SI AVETI O MOARTE SIGURA SI RAPIDA
*

Sunt de ajuns si cei 54 de cai ai unei dacii wink.gif

--------------------
X Y Z
+
Siconi
post 22 Aug 2008, 16:59
Post #4007

Categoric!... mai ales cand franele sunt cum sunt, adica nici pe loc nu tin bine...

22 Aug 2008, 17:00:
Vai de viata bietilor parinti care i-au dat masina pe mana aluia. Mi-e mila de ei toti.

Doamne-fereste!!!

This post has been edited by Siconi: 22 Aug 2008, 17:00

--------------------
Fost posesor:
1975 Dacia 1300
Actual posesor:
+
djasu82
post 22 Aug 2008, 17:44
Post #4008

MEMBRU DACIA CLUB

Sis-a accidentat tocmai langa piese auto biggrin.gif chiar haioasa treaba , isi poate face BMW cu piese de dacie tongue.gif.

--------------------
+
Hyena_mina
post 22 Aug 2008, 17:53
Post #4009

Un Amator

ok am inteles ce vrei sa zici adisor..dar chiar nu imi plac dragonii si semnele nike sau puma pe masina.. ceea ce cred ca, chiar sunt de cea mai mare rusine si cu adevarat "tiganii" .. masina mea nu umbla pe strazi.. pt k eu mai am cam o saptamana si iau carnetul.. dar nu o voi scoate asa pe strada.. wink.gif v`am spus cum voi proceda cu ea.. alba 100% si cu geamuri negre .. si partea buna este k o sa tin prelungitoru ala de pe fatza "k pe spate nu am" pana imi fac o bara din fibra pt k astea de plastic se stramba .. chiar nu am idee de ce.. dar se deformeaza foarte repede.. este a 2`a bara care am schimbat`o .. poate de la caldura .. si asa am decis sa`mi fac una din fibra sau dintr`un material care nu se stramba si nu se deformeaza "in afara de lemn biggrin.gif smile.gif) " inca odata merci celor care mi`au dat intr`adevar sfaturi.. tongue.gif in curand o sa pun poze cu ea cum arata dupa ce am primit sfaturi de la voi ..

22 Aug 2008, 17:56:
si inca ceva.. am observat ca 90% din cei care sunt aici pe forum au prelungiri la bara smile.gif)) deci ...

22 Aug 2008, 18:08:
SiloS .. sa sti ca are foarte mare dreptate Marius-Gabriel.. dintre toti vad ca numai tu faci critici in loc sa dai sfaturi.. cu toate ca nu ai masina.. si poate nu esti un impatimit Dacia.. poate tu inainte sa te uiti aici .. pe forumul asta .. te uiti pe vreun forum de bmw`uri. si alte masini.. straine.. si cuvintele astea.. 1 la mana , nu pot sa pun poze pentru ca forumul tocmai s-a mutat pe un server nou .
2 la mana , nu am carnet , nu am masina personala . Nu cred ca are sens sa prezint masinile parintilor / bunicilor / verisorilor .
3 la mana , daca pun o poza cu masinile enumerate mai sus si o sa vezi masini straine o sa imi ceri neaparat o poza cu talonul . Asa-i ?
4 la mana , uita-te dupa userul asta si pe bmwclub
5 la mana , dupa ce ai citit toate astea , te gandesti sa-mi zici "Mey asta , daca tu nu ai carnet , nu ai masina , cum iti permiti sa apreciezi masina mea daca este ok sau nu ?" .
6 la mana , sa ne oprim aici ca sa NU stricam topicul sau ...

mai bine nu le spuneai.. dar.. fiecare are dreptu la replica.. asa k .. spor la critici wink.gif si abtipildu ala de pe fatza de la mine.. ala cu renault.. nu il dau jos pana nu fac rost de unul transparent alb.. wink.gif P.S. asa am cumparat`o wink.gif

This post has been edited by Hyena_mina: 22 Aug 2008, 18:08

--------------------
+
br17rfg
post 22 Aug 2008, 19:31
Post #4010

be right back

hiena sa stii ca silos are masina si a facut si ceva la ea in bine...adica a umblat pe la suspensie sa o faca cat mai stabila in curbe si sa nu mai fie ca o barca...
app tie iti tinge deoarce ai si prelungirea aia pe fata ptr ca din cate se vede din poze masina nu este chiar asa de low...
in fine spor la modificari care sa speram ca o sa fie in bine(bara spate se deformeaza de la caldura mai ales daca masina e tinuta in soare)

--------------------
+
SiloS
post 22 Aug 2008, 19:55
Post #4011

Gangester

SiloS .. sa sti ca are foarte mare dreptate Marius-Gabriel.. dintre toti vad ca numai tu faci critici in loc sa dai sfaturi..

Eu critic ! In mod logic, te prinzi de ce rad eu de masina ta ! Urmand un lant de decizii logice, dai jos toate chestiile pe care le-ai pus si nu o sa mai rad de masina ta ! Deci, logic, o sa ai o masina ok !

cu toate ca nu ai masina.. si poate nu esti un impatimit Dacia.. poate tu inainte sa te uiti aici .. pe forumul asta .. te uiti pe vreun forum de bmw`uri. si alte masini.. straine..

Sa nu fii asa de sigur ca nu am masina wink.gif
Nu sunt in nici un caz impatimit al Daciilor, mie imi plac Daciile 1300 .
Ma uit pe mai multe forumuri, chiar si de motociclete smile.gif .

2 la mana , nu am carnet , nu am masina personala . Nu cred ca are sens sa prezint masinile parintilor / bunicilor / verisorilor .
3 la mana , daca pun o poza cu masinile enumerate mai sus si o sa vezi masini straine o sa imi ceri neaparat o poza cu talonul . Asa-i ?
4 la mana , uita-te dupa userul asta si pe bmwclub
5 la mana , dupa ce ai citit toate astea , te gandesti sa-mi zici "Mey asta , daca tu nu ai carnet , nu ai masina , cum iti permiti sa apreciezi masina mea daca este ok sau nu ?" .

2 Si masina in cauza a cui e pana la urma ?
3 Care sunt masinile enumerate mai sus ?
4 Sa inteleg ca ai un BMW si ai cont pe BMW Club ? Bine ! Bravo !
5 Chiar nu am inteles ce ai vrut sa zici !
6 OK

hiena sa stii ca silos are masina si a facut si ceva la ea in bine...adica a umblat pe la suspensie sa o faca cat mai stabila in curbe si sa nu mai fie ca o barca...

Am avut mai multe modificari la masina in afara de suspensie wink.gif

RFG, mai pune si tu o poza pe forum cu masina ta, sa vedem progresele pe care le-ai facut smile.gif

LE : m-ai facut curios si am dat un search pe bmwclub .

This post has been edited by SiloS: 22 Aug 2008, 20:01

Attached thumbnail(s)
aaaa.JPG ( Size: 41.45k ) Number of downloads: 394

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
GYCONE
post 22 Aug 2008, 19:59
Post #4012

Membru fericit

Saraca pisica...e praf, a mea are 192 cai si tre sa fiu foarte prudent cu ea, te fura repede.

Hiena...daca zici ca ai cont pe BMWClub....uita-te dupa SiloS biggrin.gif , eu nu te-am gasit. Poate ai pe BMWZone si nu stii.

LE: Nici pe BMWZone nu te-am gasit.

This post has been edited by GYCONE: 22 Aug 2008, 20:17

--------------------
- - -
Dacia Break '99
+
Claudiu1987
post 22 Aug 2008, 22:09
Post #4013

Membru incepator

From: Braila

fratilol hai sa il lasam in pace pe hiena ca nici el nu stie ce vrea ......ca toata lumea poate sa zica ca mama are mercedes, tata are bmw si asa mai departe..........hai sa ne vedem de ale noastre wink.gifwink.gif

--------------------
Dacia 1310 MLS Diesel 1.6 1989
+
Hyena_mina
post 22 Aug 2008, 22:31
Post #4014

Un Amator

smile.gif) sunteti tari smile.gif)))) nu am zis ma ca am bmw.. daca va uitati pe a 2`a pagina de pe forumu asta o sa gasiti conversatia asta care am pus`o eu acolo.. si SiloS este autorul.. fazei cu .. 1 la mana ..etc etc.. nu am zis eu k am bmw.. naiba am si poze cu dacia pusa pe forum.. eu m`am referit la el.. in sf s`o lasam balta.. da intr`adevar masina mea nu e chiar asa de low.. si fara prelungitor arata najpa mie cel putin mi se pare najpa..si majoritatea barilor care se fac .. se fac cu ajutorul prelungitoareler.. + chit :| deocamdata sunt foarte multumit de masina mea si nu are rost sa umblu prea mult la ea.. decat la exterior.. probabil maine o sa pun poze aici pe forum ca sa va arat intr`adevar cum arata masina cu adevarat wink.gif ....

Eu critic ! In mod logic, te prinzi de ce rad eu de masina ta ! Urmand un lant de decizii logice, dai jos toate chestiile pe care le-ai pus si nu o sa mai rad de masina ta ! Deci, logic, o sa ai o masina ok ! eu cred k ce ai zis tu aici SiloS este cum ai vrea sa faci tu .. wink.gif dar gandeste`te la partea cu gusturile.. pune si tu o poza cu masina ta si iti spun sigur k o sa gasesc ceva la ea care sa nu`mi placa .. chiar astept o poza cu maina ta

--------------------
+
mihai85
post 22 Aug 2008, 23:04
Post #4015

membru

@Hyena_mina: Arata putin respect pt membrii acestui forum care au putin mai multa experienta "in spate" si te rog din tot sufletul scrie in fraze care sa cuprinda subiect si predicat. Nu am nimic cu tine, dar incearca mai intai sa te concentrezi asupra permisului, invata acele chestionare si dupa aia te apuci de "tunat" masina.

Acum hai sa facem pace pe acest topic si sa nu il intoxicam cu atatea prostii.
Plus o intrebare simpla: de ce nu se pot uploada poze?

--------------------
Renault 11 1986 - IASI
Festina lente!!
+
br17rfg
post 22 Aug 2008, 23:39
Post #4016

be right back

QUOTE(SiloS @ 22 Aug 2008, 19:55)
Eu critic ! In mod logic, te prinzi de ce rad eu de masina ta ! Urmand un lant de decizii logice, dai jos toate chestiile pe care le-ai pus si nu o sa mai rad de masina ta ! Deci, logic, o sa ai o masina ok !
Sa nu fii asa de sigur ca nu am masina wink.gif
Nu sunt in nici un caz impatimit al Daciilor, mie imi plac Daciile 1300 .
Ma uit pe mai multe forumuri, chiar si de motociclete smile.gif .
2 Si masina in cauza a cui e pana la urma ?
3 Care sunt masinile enumerate mai sus ?
4 Sa inteleg ca ai un BMW si ai cont pe BMW Club ? Bine ! Bravo !
5 Chiar nu am inteles ce ai vrut sa zici !
6 OK
Am avut mai multe modificari la masina in afara de suspensie wink.gif

RFG, mai pune si tu o poza pe forum cu masina ta, sa vedem progresele pe care le-ai facut smile.gif

LE : m-ai facut curios si am dat un search pe bmwclub .
*

pai ce progrese am mai facut:
schimbat bucsi,pivoti,bielete,pompa de apa(nu imi pierdea apa dar se auzea un huruit pe care pe mine ma enerva),aveam praguri pe care leam dat jos,inca nu am reusit sa ii pun arcurile pentru ca am mai avut treaba cu ea saraca ca ma carat vara asta peste tot si ii sunt foarte recunoscator pentru ca nu ma lasat odata in drum...doar benzina si ulei daca era nevoie si la drum...la cat de veche este imi merge extrem de bine motorasu care are apropae 300 de mii de km
ce sa mai zic de cate ori ma sui in ea si ii dau cheie dimineata nici nu pot sa descriu cum ma unge pe inima sunetu ei extraordinar de placut(plus ca am o toba sport home made fara detenta)sincer nu as dao pe nici o alta masina sau pe o alta dacie...
cum o sa termin cu treaba o sa fie si ea low si in plus sper ca la jumatera lunii viitoare o bag la vopsit
ce sa mai sunt extrem de multumit de ea avand cont ca masina nu a fost niciodata intrun service si tot ceea ce sa facut la ea pe aprtea tehnica sa facut de mine si de bunicu meu, absolut tot si mai alea ca vezi ca merge bine si e facut de manutele tale esti extrem de multumit si de tine....
pozele sunt un pic mai vechi(acum nu mai am pragurile si sper sa imi pun si bari cum avea ea odata)

Attached thumbnail(s)
Photo_0087.jpg ( Size: 51k ) Number of downloads: 358
Photo_0086.jpg ( Size: 48.36k ) Number of downloads: 330

--------------------
+
Hyena_mina
post 22 Aug 2008, 23:40
Post #4017

Un Amator

habar n`am de ce.. :-?? ok am inteles.. eu am terminat.. dar tot astept poze cu masina lu SiloS biggrin.gif a da.. uitasem de chestionare =)) mc k mi`ai adus aminte smile.gif

--------------------
+
SiloS
post 22 Aug 2008, 23:48
Post #4018

Gangester

1 la mana , nu pot sa pun poze ...
...

Ahahaha, postul e din 2006 laugh.gif ! Sa stii ca chiar m-a derutat ce ai scris acolo ! In 2006 nu aveam permis/masina .
Intre timp s-au intamplat multe !

pune si tu o poza cu masina ta si iti spun sigur k o sa gasesc ceva la ea care sa nu`mi placa

Chiar te rog !

Poze o sa gasesti in galeria personala : http://www.daciaclub.ro/galerie/thumbnails-32.html .

In sfarsit, hai sa ne oprim aici si sa tragem concluziile :

- eleronul nu are ce cauta pe dacia berlina, indiferent de model - cred ca toti suntem de acord
- parasolarul cu Renault e kitsch - parerea mea si cred ca mai sunt destui care sunt de acord cu mine
- capacele la roti vopsite - 100% kitsch - sunt curios daca ma contrazice careva
- stopurile facute cu negru - nu se asorteaza negrul ala cu nimic + ia din vizibilitatea semnalelor ( daca le folosesti ) - incadrez tot la categoria kitsch .
- folia pe geamuri - personal nu imi place, nu e kitsch ; uneori "da" bine !
- grilele de aerisire din spatele usilor vopsite in alb - hmmm , mie nu imi place - parerile sunt impartite .
- praguri + prelungiri - kitsch . Arata ca naiba, mai ales daca masina are suspensia stock . Daca va amintiti Dacia VCD, acolo imi placea putin cum pica prelungirea .
- spoilere vopsite in alb . Da ! Nu e rau !
- d'alea la stergatoare - kitsch .
- toba aia e putin cam lunga smile.gif

Deci in afara de barele vopsite in culoarea masinii si folie, restul sunt kitsch-uri !

ps : Dacia mea avea ca principal defect vopseaua "veche" cu o gramada de puncte de rugina, in poza imediat dupa ce am lasat-o fara bara se vede urat toba care "iesea" in afara si aveam bordul crapat. Alte obiectiuni ?

LE :
@RFG, tine-o tot asa si ma bucur ca renunti la barele de 1310 !

This post has been edited by SiloS: 22 Aug 2008, 23:51

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
mihai85
post 23 Aug 2008, 00:11
Post #4019

membru

@RFG: Te-am vazut miercuri in fata la un en-gross din Braila. Nu stiu exact cum se cheama, eram in vizita in oras. Arata bine masinuta, tine-o tot asa ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Renault 11 1986 - IASI
Festina lente!!
+
vali vtk
post 23 Aug 2008, 00:24
Post #4020

Membru cu trotineta

From: Braila

Imi bagai eu nasul la motor si asa arata acum wub.gif DSC03221.JPG ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 338

This post has been edited by vali vtk: 23 Aug 2008, 00:35

--------------------
DACIA 1300 1980 - BR-15-DNL
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

In acest topic se pun doar poze cu masinile voastre, sau poze cu lucruri legate in mod direct de masinile voastre.

Nu se mai accepta sub nicio forma posturi fara poze, sau orice alt fel de discutii. Aveti un forum intreg la dispozitie unde puteti discuta, nu trebuie sa comasati absolut tot pe un singur topic !

Cine nu se conformeaza la aliniatul de mai sus are warn + interdictie de a intra pe forum 1 zi la prima abatere si 3 la a doua.

Pentru a va prezenta masinile, va sfatuiesc sa va creeati fiecare cate un topic pe forumul Jurnal de Bord, loc unde va puteti modera singuri topicurile!

--------------------
393 Pages « < 132 133 134 135 136 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 17:58
Forum Renault