Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
![]() ![]() ![]() |
Daciile noastre, ATENTIE - Nu sunt permise posturi fara poze!!!
sTeLY[y]YaN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 3 August 09 From: Romania, Bucuresti, Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1 Ph2
- B 83 RUD Un Daciot fara Experienta...
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sTeLY[y]YaN @ 2 Nov 2009, 20:18) tr04www eo zic intai sa vezi ce planuri are el...si dupaia sa vorbesti... plus ca dacia ta.. pragurile jos.!! si vopseste jantele aceasi culoare eu am zis de masina lui k e naspa cum arata acum.nu cum va arata. eu pragurile nu le dau jos k cel din dreapta l-a lovit fostul proprietar si e putin indoit.si jantele ce au?toate au aceeasi culoare.plus k masina are vopsea originala, fara pic de rugina.e peste multe dacii de aici |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
sTeLY[y]YaN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 3 August 09 From: Romania, Bucuresti, Militari ![]() |
atunci rotiile de pe fata ce au??
|
--------------------
Dacia
Logan
1 Ph2
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
|
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
da chiar ce au?
nu se vede k sunt negre ca si cele de pe spate? erau murdare.pozele au fost facute dupa vreo 100 km pe drum de tara dupa ploaie. 2 Nov 2009, 21:12: hyena stie ![]() This post has been edited by tr04www: 2 Nov 2009, 21:12 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
tr04www vezi ca se gasesc si stergatoare de parbriz mai mici
![]() |
--------------------
X
Y
Z
|
|
tr04www |
![]()
|
nu sunt departe...sunt foarte departe.
chiar se gasesc stergatoare de parbriz mai mici?nu stiam. ![]() |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
![]() Si uite asa posibil sa inceapa iar balamucul...... |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
tr04www |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
andrey16 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 16 September 09 From: Craiova ![]() |
Nu va mai certati mai baieti ca nu e frumos
As vrea sa schimb bordu la masina cu unu cu turometru eu am desta pe masina DSC00141.JPG ( Size: 127.16k ) Number of downloads: 873 si vruiam sa va intreb daca stie cineva daca se nimeresc ca dimensiuni si daca pot sa leg turometu cumva... ![]() |
--------------------
dacie
1410 sport
1986
- DJ-05-YOH Merg incet ca nu am bani de benzina
|
|
tr04www |
![]()
|
bordul se nimereste.si poti lega si turometrul.da un search pe forum
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
andrey16 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 16 September 09 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
dacie
1410 sport
1986
- DJ-05-YOH Merg incet ca nu am bani de benzina
|
|
DaII |
![]()
|
![]() DaII Group: Members Posts: 159 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SB04AKI @ 2 Nov 2009, 18:06) in 5 min pun si eu poze masina e inca in stadiul de lucru si nu e spalata de muuuuuuuult timp ![]() <span class='edit'>2 Nov 2009, 18:10:</span> o bieleta noua pt masinuta mea si pt prima data poze fara ca numarul meu sa fie codat ![]() <span class='edit'>2 Nov 2009, 18:13:</span> si restu de poze spor la treaba asteptam finalul ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 2004
- IF-31-CLA
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 17 September 09 From: Slatina ![]() |
Mai baieti eu nu am comentat pina acuma despre nici o masina nimic de rau (se poate verifica) dar fara suparare Tr 04 www are dreptate. Pai cand am postat eu prima data poze cu masina mea Stelian numai critici dar pe a lui Aki (probabil prietenul) lui o ridica in slavi si nu ai cu ce frate.Pai eu am schimbat acum 2,5 ani totul sudat numai in puncte de alama adica : pedalier spate fata, semistilpi fata , semiaripi fata, usi toate, aripi spate , fusta spate, capote ambele ,prag dreapta, aripi fata,iar inainte de tinichigerie pusesem pe ea gpl Marini nou , set motor camasi MAHLE,segmenti Goetze, lant distributie Renault(original), vilbrochen nou , cuzineti biela + palier noi ,pompa de ulei ,rampa de culbutori noua,kit ambreiaj nou,bari rieger, faruri noi +angel eyes, bord nou,inchidere +alarma,amortizoare,bucsi,pivoti,inclusiv mocheta,pasaje plastic roti ,contact Logan,trapa,jante Cms(aveam altele din aluminiu de alea Turbo 2000),si lista ar putea continua anul asta cu frane noi(total),alta aprindere,bobina,etc... si vreau sa spun ca daca mergi cu masina asta merge tot perfect incepand cu climatizarea(aer cald de la o aeroterma suplimentara din comert) ,sistem audio Sony,motor, cutie(tr 5 pinioane de fuga), comfort si tot ce vrei de la o masina si atunci te uiti la unele masini ca sunt laudate si daca esti atent in poze, pe la incheieturi ,nici nu ti-ai dori sa fii acolo la o eventuala dezechipare totala a masinii, ca imi inchipui ca te-ai lua cu mainile de par . Asa ca haideti sa fim totusi mai obiectivi si sa lasam afinitatile personale pentru unii sau pentru altii si sa facem comentarii pertinente. In speranta ca m-am facut inteles imi cer scuze pt. postul poate prea lung.
Attached thumbnail(s) Fotografii_0099.jpg ( Size: 72.5k ) Number of downloads: 898 Fotografii_0098.jpg ( Size: 77.36k ) Number of downloads: 872 Fotografii_0060.jpg ( Size: 73.63k ) Number of downloads: 872 Fotografii_0100.jpg ( Size: 80.5k ) Number of downloads: 854 Imag007.jpg ( Size: 33.58k ) Number of downloads: 298 Imag023.jpg ( Size: 33.72k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
DaII |
![]()
|
![]() DaII Group: Members Posts: 159 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu ce sa zic fiecare cu masina lui da iti dau si tie dreptate(nu ma bag )
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 2004
- IF-31-CLA
|
|
tmkrf |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 845 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dan_kalibra @ 2 Nov 2009, 23:15) Mai baieti eu nu am comentat pina acuma despre nici o masina nimic de rau (se poate verifica) dar fara suparare Tr 04 www are dreptate. Pai cand am postat eu prima data poze cu masina mea Stelian numai critici dar pe a lui Aki (probabil prietenul) lui o ridica in slavi si nu ai cu ce frate.Pai eu am schimbat acum 2,5 ani totul sudat numai in puncte de alama adica : pedalier spate fata, semistilpi fata , semiaripi fata, usi toate, aripi spate , fusta spate, capote ambele ,prag dreapta, aripi fata,iar inainte de tinichigerie pusesem pe ea gpl Marini nou , set motor camasi MAHLE,segmenti Goetze, lant distributie Renault(original), vilbrochen nou , cuzineti biela + palier noi ,pompa de ulei ,rampa de culbutori noua,kit ambreiaj nou,bari rieger, faruri noi +angel eyes, bord nou,inchidere +alarma,amortizoare,bucsi,pivoti,inclusiv mocheta,pasaje plastic roti ,contact Logan,trapa,jante Cms(aveam altele din aluminiu de alea Turbo 2000),si lista ar putea continua anul asta cu frane noi(total),alta aprindere,bobina,etc... si vreau sa spun ca daca mergi cu masina asta merge tot perfect incepand cu climatizarea(aer cald de la o aeroterma suplimentara din comert) ,sistem audio Sony,motor, cutie(tr 5 pinioane de fuga), comfort si tot ce vrei de la o masina si atunci te uiti la unele masini ca sunt laudate si daca esti atent in poze, pe la incheieturi ,nici nu ti-ai dori sa fii acolo la o eventuala dezechipare totala a masinii, ca imi inchipui ca te-ai lua cu mainile de par . Asa ca haideti sa fim totusi mai obiectivi si sa lasam afinitatile personale pentru unii sau pentru altii si sa facem comentarii pertinente. In speranta ca m-am facut inteles imi cer scuze pt. postul poate prea lung. nare nimeni nimic cu tine stai linistit sau cel putin eu nu am treaba ... dar sincer acuma tu chear esti mandru de cum arata masina ta (privita din spate) ... in fata e totu ok dar spatele nu mi-l place deloc deloc spoileru ala strica tot si inaltimea in rest eu as considera o perfecta ca sa zic asa si cu toate cele spuse de tine |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- TM-02-KRF http://www.daciaclub.ro/TM-02-KRF-Dacia-1310-TLX-1-6-page-7-t169060-s180Dai Click ===> Topicul Masinii Mele
|
|
tr04www |
![]()
|
ca bine zice dan_kalibra.pe forum sunt multe masini frumoase dar criticate si altele in care pe la usi sufla vantu si sunt ridicate in slavi de catre prieteni ai proprietarilor.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
sTeLY[y]YaN |
![]()
|
dan sorry daca te-am jignit...dar eo ti-am zis doar sa dai gti-ul jos din plasa de la radiator si sa o mai lasi de fund....
si www oki din ce vedeam eo am zis ca era rugina....dar oki...de ce nu iti place dacia lui aki??? |
--------------------
Dacia
Logan
1 Ph2
|
|
tr04www |
![]()
|
nu e vorba k nu imi place.fiecare isi face masina cum vrea.dar dupa parerea mea arata urat cu spoilere vospite alb(lucru pe care am vazut k are de gand sa nu renunte la el), manerele vopsite alb, oglinzile.si alte abtipilduri pe ea.dar treaba lui....la mine sg lucru pe care o sa il dau jos e emblema rieger
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
phun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 29 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor, haideti sa nu ne mai intepam atat, vorba lui Siconi.
Acest forum e facut pt sfaturi, nu sa radem de masinile altora sau altii de ale noastre. Fiecare isi spune parerea (fie buna , fie rea) . Dan_kalibra ....de la Stelian nu ai la ce sa te astepti. Nu stiu daca te-ai uitat la profilil lui dar are 11 ani din cate aimi amintesc eu. Asa ca eu unul...nici nu as lua in consideratie. Mi-a placut comentariul lui TMKRF...omu' a zis ce ii place si ce nu ii place. Steliane tati...esti prea drastic si impunator la varsta ta. Cum spui si tu "pragurile jos" , "capacele jos" . O spui cu prea multa afirmatie. Nu ai inteles ca facem ce verm cu masinile noastre...pot sa imi pun si sigla de Mercedes in capota. Ce treaba ai avea tu? Deci haideti sa nu mai ne luam la misto si sa fim mai "oameni" unii cu ceilalti ca asa e bine. ![]() This post has been edited by phun: 3 Nov 2009, 11:36 |
--------------------
DACIA
1310
1984
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
QUOTE(neajiji @ 2 Nov 2009, 19:33) am doua, deci pereche, dar intr-un magazin alaltaieri am gasit unu si ieri in alt magazin altul. QUOTE(tr04www @ 2 Nov 2009, 19:56) ok daca asta e parerea ta nu te contrazic. dar mai intai uitate la a ta si dupa aia critica pe alti. curu la masina ta e cocotat rau de tot, probabili cari cartofi cu ea in fine. si cu barele dejeaba comentati ca tot albe le las, si mai intai uitativa la masinile straine care vin din fabrica cu barele vopsite in culoarea masini si si dacile noastre din 2000 in colo si loganu si sandero si etc, deci egal daca mie imi place cu ele albe e treaba mea si nu o sa le fac negre in nici un caz mai ales pe masina alba arata ca o pata barele alea negre care de la soare si asa se decoloreaza. deci intrun final egal de cate ori comentati cu barele ele tot albe o sa ramana. 3 Nov 2009, 12:01: QUOTE(DaII @ 2 Nov 2009, 23:02) mersi mult, cu ceasurile ma inspirat hyena si pt asta ii multumesc mult de tot mai ales pt detalile care lea dat in fabricarea lor QUOTE(tr04www @ 3 Nov 2009, 09:28) nu e vorba k nu imi place.fiecare isi face masina cum vrea.dar dupa parerea mea arata urat cu spoilere vospite alb(lucru pe care am vazut k are de gand sa nu renunte la el), manerele vopsite alb, oglinzile.si alte abtipilduri pe ea.dar treaba lui....la mine sg lucru pe care o sa il dau jos e emblema rieger manerele am zis ca o sa le schimb am unele originale noi, oglinzile o sa fie schimbate tot cu unele noi originale luate ieri, si in primul rand nu sunt abtibilduri pe masina ci e facut cu vopsea neagra si cu pensula cu mana libera, daca ai vazut bine nu am nici un abtibild pe ea nici pe afara si nici inauntru si pe masina mea nici nu vor fi vreodata abtibilduri. OFF Topic: singuru lucru care se vede si la golfu meu e ca am schimbat farurile din fata in rest masina arata ca in prima zi cand a iesit din fabrica, ce e sub capota e altceva, deci dacia mea o fac doar de placere pt ca vreau sa am o masina care nu arata ca oricare alta, e clar comentarii o sa fie intotdauna cu asta ma-m obisnuit ( mai ales la asta " dc bagi bani in ea ca doar e dacie" "nu merita ca e doar o dacie" si asi putea sa continiu cu un sir lung de astfel de comentari pe care cred ca multi dintre ci care is pe acest forum le au auzit deja. sper sa nu se supere nimeni ca pun 2 poze cu golfu meu. This post has been edited by SB04AKI: 3 Nov 2009, 12:01 Attached thumbnail(s) DSCI0091.JPG ( Size: 3.08mb ) Number of downloads: 264 DSCI0092.JPG ( Size: 3.11mb ) Number of downloads: 188 |
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
DaII |
![]()
|
atata cearta fara rost..fiecare isi face masina cum ii place si cum crede el ca e mai frumoasa
This post has been edited by DaII: 3 Nov 2009, 13:21 |
--------------------
Dacia
1310
berlina 2004
- IF-31-CLA
|
|
tmkrf |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 845 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(phun @ 3 Nov 2009, 11:34) Mi-a placut comentariul lui TMKRF...omu' a zis ce ii place si ce nu ii place. Steliane tati...esti prea drastic si impunator la varsta ta. Cum spui si tu "pragurile jos" , "capacele jos" . O spui cu prea multa afirmatie. Nu ai inteles ca facem ce verm cu masinile noastre...pot sa imi pun si sigla de Mercedes in capota. Ce treaba ai avea tu? Deci haideti sa nu mai ne luam la misto si sa fim mai "oameni" unii cu ceilalti ca asa e bine. ![]() oricum aici pe forum e caterinca mai mult din cazuza unora care mai mult isi dau cu parerea decat sa faca ceva bine la masina ... de pareri sincer toti suntem buni dar de ce nu ii ziceti la careva ba is de la tine din ora bla bla ... hai sa te ajut sa facem un pic masina sa arate bine '' ca de pareri lumea e satula si mai ales de criticile voastre dupa ce un om sa chinuit sa realizeze ceva ... mai realizati si voi cate ceva si postati poze sa vedem cum va simtiti cand jumate de forum de critica si iti zice ba nu e bine si nu stiu ce .... asa ca mai lasati caterinca si vrajelile acasa |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- TM-02-KRF http://www.daciaclub.ro/TM-02-KRF-Dacia-1310-TLX-1-6-page-7-t169060-s180Dai Click ===> Topicul Masinii Mele
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Sa mai pun si eu niste poze cu masina spalata....sper sa nu se supere nimeni
scuzati calitatea pozelor Attached thumbnail(s) Pozik_0059.jpg ( Size: 74.1k ) Number of downloads: 210 Pozik_0060.jpg ( Size: 86.78k ) Number of downloads: 171 Pozik_0061.jpg ( Size: 89.14k ) Number of downloads: 157 Pozik_0062.jpg ( Size: 78.42k ) Number of downloads: 137 Pozik_0063.jpg ( Size: 76.16k ) Number of downloads: 104 Pozik_0064.jpg ( Size: 65.38k ) Number of downloads: 129 Pozik_0065.jpg ( Size: 78.05k ) Number of downloads: 120 Pozik_0066.jpg ( Size: 60.03k ) Number of downloads: 98 Pozik_0067.jpg ( Size: 72.13k ) Number of downloads: 91 Pozik_0068.jpg ( Size: 82.2k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
sTeLY[y]YaN |
![]()
|
ahh cat imi place dacia ta... sa te plimbi sanatos cu ea si muuuuuuulti km fara probleme
|
--------------------
Dacia
Logan
1 Ph2
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Mai niste poze;e cam murdara...
Attached thumbnail(s) DSC00881__Large_.JPG ( Size: 84.17k ) Number of downloads: 149 DSC00882__Large_.JPG ( Size: 102.52k ) Number of downloads: 147 DSC00884__Large_.JPG ( Size: 109.42k ) Number of downloads: 175 DSC00885__Large_.JPG ( Size: 94.14k ) Number of downloads: 157 DSC00886__Large_.JPG ( Size: 82.74k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
sTeLY[y]YaN |
![]()
|
din pacate dupa ce mi-au spus colegii ... numai comentez la masinile care au MICI (no offense) defecte ...
|
--------------------
Dacia
Logan
1 Ph2
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
ce belea e a 3a poza...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se pun doar poze cu masinile voastre, sau poze cu lucruri legate in mod direct de masinile voastre.
Nu se mai accepta sub nicio forma posturi fara poze, sau orice alt fel de discutii. Aveti un forum intreg la dispozitie unde puteti discuta, nu trebuie sa comasati absolut tot pe un singur topic ! Cine nu se conformeaza la aliniatul de mai sus are warn + interdictie de a intra pe forum 1 zi la prima abatere si 3 la a doua. Pentru a va prezenta masinile, va sfatuiesc sa va creeati fiecare cate un topic pe forumul Jurnal de Bord, loc unde va puteti modera singuri topicurile! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 18:24 |