motor vw passat 1,9TDI, solutie curatat injectoare
![]() ![]() ![]() |
motor vw passat 1,9TDI, solutie curatat injectoare
horsewhisperer27 |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu pot sa cred ca nu stie nimeni
![]() |
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
horsewhisperer27 |
![]() ![]()
|
![]() ![]() da vreau totusi sa cred ca nu m-ai luat in balon ![]() |
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Este o solutie de la Wynn's, un bidon de 0.5l, in care trebuie sa bagi futunul de alimentare si cel de retur. Lasi motorul la relanti 20-30 de minute sau pana la terminarea bidonului. In acest timp motorul functioneaza cu aceea solutie. Am facut treaba asta la Mercedes Cobra si nu am simtit mare diferente. Mi-au ramas 0.25l si as vrea sa fac aceasi treaba si la Opel dar nu e asa simplu. Ma incurca pozitionare furtunelor, modul de prindere, lipsa de spatiu si sensibilitatea instalatiei in cazul intrarii de aer.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Exista solutii, bineinteles. Se pot pune si in rezervor si se pun pune si pe la filtrul de motorina...Inteleg ca dau rezultate. Dar nu uita ca se pun la rezervorul plin.
This post has been edited by OVIDIUS: 28 Apr 2006, 08:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 28 Apr 2006, 02:10) In primul rand eu nu cred in solutiile universale. De exemplu sunt uleiuri de motor 5W40 la care pe unele scrie ca sunt recomandate pentru motoarele grupului VAG si altele pentru motoare Renault precum si unele universale care merg si si de la acelasi producator. Pe ultimele nu le-as folosi daca exista si ulei specific pentru motorul meu. De aceea te-am indreptat catre forumul vw pentru a vedea solutiile specifice passat-ului (motoarelor grupului vag). S-ar putea ca problema ta sa nu poata fi rezolvata doar cu o solutie de curatat injectoare. Uite aici 2 discutii care te-ar putea ajuta : 1, 2. Bafta. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
mersi mult!
nici eu nu cred in solutii universale, daca era ceva, oana acum masina era in service! dar era o idee de incercat pe moment ceea ce cautam cu solutiile astea! inca odata, mersi! se poate inchide topicul! |
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pe benzina cum se face ? Forja are vreo importanta ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 23:03 |