reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
![]() ![]() ![]() |
reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare chiar nu-i mai iarta... mama lor...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Jun 2008, 10:13) Pai de ce sa-i dau in judecata daca mi-au rezolvat problema. Ca sa ajung in aceasta faza de a mi se shimba scaunul in intregine in ultimele 2 saptamani am fost la 2 constatari in service, am dat mai multe mailuri si telefoane la vocea clientului si pana la urma am reusit. QUOTE(vijelie @ 6 Jun 2008, 10:14) De ce trebuie sa faci misto? Daca ai vreo intrebare o postezi sau vreo nelamurire. Va place la greu sa faceti misto in loc sa postati la obiect pe acest topic de probleme tehnice. Nu e ok. |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Catre care din useri/posturi vrei sa dau link sa vezi ca jumate din topic a fost ocupat de cazul TAU?
Uite asa se creaza impresia ca sunt 123 de cazuri ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
RSV, eu am vazut atat de multi pe aici cu "ii dau in judecata", fac, dreg, le iau pielea de pe ei, le crap capatana, etc etc.
Cand a fost vorba de fapte, hâc, stai sa vezi, ca o fi, ca o păți, ca am rezolvat, ca elanul meu care fuse și se duse... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RSV |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 6 Jun 2008, 10:24) Catre care din useri/posturi vrei sa dau link sa vezi ca jumate din topic a fost ocupat de cazul TAU? Uite asa se creaza impresia ca sunt 123 de cazuri ![]() SI acum ce vrei tu sa-mi spui aici ca esti atat de inteligent incat te-ai prins ca eu am fost ROUTER SI AM FOST BANAT SI ACUM AM ALT USER. Klaus stie asta foarte bine si nu imi e rusine sa o spun. Eu am gresit, am platit si merg inainte. Tu ar trebui sa sti ca eu postez aici doar sa-i ajut pe alti si cred ca cel putin la doua probleme tehnice destul de importante la Logan pot sa dau un sfat.(ulei la distributie si scaun sofer) QUOTE(klaus @ 6 Jun 2008, 10:34) RSV, eu am vazut atat de multi pe aici cu "ii dau in judecata", fac, dreg, le iau pielea de pe ei, le crap capatana, etc etc. Cand a fost vorba de fapte, hâc, stai sa vezi, ca o fi, ca o păți, ca am rezolvat, ca elanul meu care fuse și se duse... Ma credeti nu ma credeti ma intereseaza foarte putin. Eu pana acum am 3 acte pentru fiecare interventie care am avut-o la scaun si le pot scana si posta pe topic insa nu vad de ce trebuie sa ma dovedesc. AM resuit sa mi se schimbe un scaun intreg dupa ce mi-au schimbat in doua randuri piese de la el. Nu inteleg ce e asa de anormal acest lucru. Si DA la un moment dat eram atat de disperat incat eram in stare sa ii dau in judecata. Efectiv vedeam cum cei de la Dacia isi bateau joc de banii mei. Nu era normal ca eu sa ma fi chinuit sa strang cei 8500 de euro numai eu stiu cum(credite, economisiri) si sa nu ma pot bucura de o masina in garantie. Scuze ca am fost OFFTOPIC insa nu mi se pare ok genul acesta de judecata care apare pe Daciaclub.ro. In acest moment mai postez pe alte 2 forumuri in acesta mi se pare cel mai acid din multe puncte de vedere. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
klaus |
![]()
|
Poate pe aici sunt mai multi oameni realisti care stiu cu ce se mananca viata reala.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RSV |
![]()
|
Asta insemna ca pe alte forumuri oamenii care posteaza acolo nu sunt realisti si nu stiu cu ce se manaca viata reala?Doar pe daciaclub se gasesc acei oameni?
Iar daca nu sti sa faci misto inseamna ca nu ai ce cauta pe acest forum. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RSV |
![]()
|
Ai perfecta dreptate.
Niciodata in lumea asta nu a mai existat vreun proces in care una din parti sa ceara celeilalte daune din anumite cauze. Cata lipsa de realism in afirmatia mea. A da pe cineva in judecata ca nu-si respecta un contract (in speta mea contractul de garantie ) nu e un lucru stintifico-fantastic zic eu. Iar daune pot sa cer atat cat doresc instanta hotaraste. In fine nu mai postez aici ca se lungeste degeaba discutia. Fiecare crede si face ce doreste Salut |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
klaus |
![]()
|
Eu iti recomand, ca sa nu fiu carcotas, sa-i dai in judecata sa le ceri contravaloarea masinii noi. Si intreaba-l pe prietenul tau avocat cum e cu echivalarea pagubei si nivelul de daune ce se pot OBTINE (ca de cerut poti sa ceri si luna de pe cer si sa dai in judecata si pe D-zeu).
Si dupa aceea sa vorbesti de realisme cu mine |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RSV |
![]()
|
1.nu ma intereseaza parerea ta in legatura cu acest subiect
2.eu mi-am rezolvat problema si daca nu mi-o rezolvam procedam cum credeam eu de cuviinta. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
klaus |
![]()
|
E, curajul e mare pe net, balauri sunt toti.
Cand e sa dea lupta cu zmeul din viata reala le trece la multi... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
i_dondea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 February 08 ![]() |
Dupa asteptari de saptamani ,luni si aproape ca faceam anul mi s-a rezolvat in sfarsit problema cu reglajul la Ipso Otopeni.Bine dupa ce acum 2 zile am sunat iarasi la ANPC sa le spun ca a trecut cca 1 luna de cand au facut comanda de piesa cei de la service si ei nimic .Dar in sfarsit s- a rezolvat...sper sa tina macar cateva luni....Numai bine
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
vijelie |
![]()
|
Cat ai garantie la lucrare?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
i_dondea |
![]()
|
garantie????habar am ...nu am vazut nici o hartie nici un act nimic
am dat noroc si atat...si daca se mai rupe piesa.....asa o las....numai am chef de drumuri si telefoane ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
vijelie |
![]()
|
Era interesant de stiut fiindca am inteles de la tine ca, desi le-ai expus problema in perioada de garantie, ei ti l-au inlocuit dupa ce ai iesit din garantia extinsa. Asta inseamna ca (Doamne fereste!) daca se strica iar maine, ai cam avea nevoie de acea garantie care se da la orice lucrare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
i_dondea |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
B 49 THC |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 January 08 From: Din (pacate) Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Asa ca eu zic sa tabaratzi pe capul lor si sa nu dati banii sa reparati singuri cand aveti inca garantie |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 1.6 Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
gest comercial ...
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wanderer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 10 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cataline @ 3 Jun 2008, 09:35) La mine a fost rupt melcul ala amarat. Materialul e o chestie gen aliaj "nushdecare" dar casabil si normal sa se "rupa". Cred ca cei de la Dacia trebuie sa regandeasca modul de construire si sa faca din otel capsat cumva de firul de otel de acolo. Salutari. Intrand si eu in groapa..scaunului cu lombarul rupt, pot sa va spun ca problema s-a rezolvat pentru viitorul masinilor Dacia, nu va mai aparea aceasta situatie descrisa. De ce? Pentru ca reglajul lombar a fost scos si de la Laureate, si de la Prestige, fie el pentru Logan sau Sandero. Toate masinile care vin acum de pe banda vin fara acest reglaj. ![]() Eu tot sper sa fie o situatie temporara, sa-si fi dat seama ca sunt probleme si sa caute solutii, urmand sa-l reintroduca. Dar deh...m-ati mai prins voi intr-un thread cu sperante mari... Ramane sa vad cum rezolv si eu cu reparatia, sunt inca in garantie extinsa... Drive safe. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4MPI
- -
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
QUOTE(wanderer @ 30 Oct 2008, 17:52) Salutari. Eu tot sper sa fie o situatie temporara, sa-si fi dat seama ca sunt probleme si sa caute solutii, urmand sa-l reintroduca. Dar deh...m-ati mai prins voi intr-un thread cu sperante mari... Drive safe. crezi tu??? eu cred ca e vorba la ei de pret!!!! cat despre problema , cere si ea se va rezolva ca la mai multi useri de pe aici |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
wanderer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 10 October 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred, sper...
![]() si da, asa aveam de gand sa fac. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4MPI
- -
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
POC si la mine si s-a dus lombaru. S
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
daescuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 February 04 ![]() |
Salutare
Am si eu o problema cu reglajul lombar. Dar la mine deja e a treia oara cand se duce. Inca mai am garantie, dar ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa cer sa mi se schimba scaunul cu totul. Nu de alta dar o sa il mai repar pe garantie de vreo doua ori si apoi... cu buza umflata. Merci. |
--------------------
DACIA
Sandero
2013 1.2MPI
- TM55ALD "Sa conducem bine ......" e mai important.
|
|
RSV |
![]()
|
mai bine nu-l folosesti si il lasi in pozitia minima
in felul asta nu are ce sa se rupa ![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
daescuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 February 04 ![]() |
Pai da, dar.... am platit pentru el... deci as si vrea sa il folosesc.
Ma interesa daca cineva a mai fost in situatia asta (ruperea repetata) si daca s-a cerut de catre cineva schimbarea scaunului. p.s. de facpt, cred ca mai buna ar fi intrebarea daca are rost sa cer schimbarea scaunului (daca are vreo influenta... ma gandesc sa nu cumva sa fie o problema si de montaj in service, desi... a existat problema si la montajul in fabrica...) This post has been edited by daescuc: 10 Nov 2008, 14:17 |
--------------------
DACIA
Sandero
2013 1.2MPI
- TM55ALD "Sa conducem bine ......" e mai important.
|
|
RSV |
![]()
|
Mie mi-au inlocuit scaunul dupa 2 inlocuiri de perna sezut.
Acum am scaun nou si parca nu mai are jocul respectiv insa calitatea lui e tot f slaba. Inlocuitrea scaunul a fost facuta dupa multe tel la vocea clientului si e-mailuri in care i-am amenintat cu OPC-ul si desigur 3 cosntatari in service autorizat Dacia. Succes |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(daescuc @ 10 Nov 2008, 14:13) p.s. de facpt, cred ca mai buna ar fi intrebarea daca are rost sa cer schimbarea scaunului (daca are vreo influenta... ma gandesc sa nu cumva sa fie o problema si de montaj in service, desi... a existat problema si la montajul in fabrica...) Eu as cere schimbarea lui, pe motiv de viciu ascuns nedepistat, care a condus la defectari repetate ale reperului respectiv. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
valispeed04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 March 08 ![]() |
la mine s-a rupt de 2 ori cand era in garantie si bineinteles si a 3 oara dupa ce a iesit. cu un pic de pricepere nu te costa mai nimic... se rupe un fel de nit opritor care este montat pe cablul de modifica reglajul lombar. inlocuiesti cablul si e ca nou... si apropo.. nu s-a mai rupt... grija mare la cum desfaceti imbracatura scaunului.
![]() |
--------------------
dacia
logan
preferance 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:41 |