reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
![]() ![]() ![]() |
reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
razvanbulan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
|
|||
razvanbulan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 February 08 ![]() |
Am reusit sa repar reglajul lombar .
Nu stiu cat o sa tina dar daca se mai rupe ii fac un "reglaj permanent" pe pozitia maxima. Pozele nu sunt prea reusite (facute cu telefonul) dar le postez , poate va ajuta. Attached thumbnail(s) 11082010_001_.jpg ( Size: 200.04k ) Number of downloads: 2799 12082010_003_.jpg ( Size: 153.92k ) Number of downloads: 3146 12082010.jpg ( Size: 189.25k ) Number of downloads: 3011 11082010_006_.jpg ( Size: 166.73k ) Number of downloads: 2973 11082010_012__1_.jpg ( Size: 181.61k ) Number of downloads: 2900 11082010_005_.jpg ( Size: 165.17k ) Number of downloads: 1230 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
da, iscusita treaba, dar printr-o nituire nu tine nicicum? tot asa indoit in 2 si trecut printr-o piulita (sau ceva asemanator) si apoi presat cu putere. Banuiesc ca la un atelier d-asta de reparatii biciclete poti da peste o solutie mai buna ca astia lucreaza mereu cu cabluri oteloase nituite. Trebuie sa aiba ei ceva bolturi brute .
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
magache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 January 09 ![]() |
Rejlajul lombar se poate cumpara de la un service dacia cu 30RON.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- b67rrc
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asa putin? pe bune...
This post has been edited by bobo77: 6 Jan 2011, 21:49 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Vreau si eu la banii astia.... mai multe detalii.... te rugam!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
magache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 January 09 ![]() |
Denumirea produsului este retea flexibila spate(include retea flexibila, cablu reglaj, dispozitiv de reglaj) , cod reper 6001551842- logan 1.4 MPI. Preturile variaza de la un service la altul(30-70RON). Eu l-am cumparat acum o zi cu 30RON de la Motor Service.
7 Jan 2011, 20:20: Mai jos gasiti si o imagine cu produsul achizitionat. Pretul este doar pentru cumpararea produsului, nu si pentru montaj. This post has been edited by magache: 7 Jan 2011, 20:20 Attached thumbnail(s) Reglaj_Lombar.JPG ( Size: 626.2k ) Number of downloads: 1369 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- b67rrc
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Azi m-a lasat si pe mine, m-a lasat in timp ce stateam linistit, nu ma bataiam.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
A cedat si la mine reglaju' lomabar pe serpentinele din Kefalonia, la cca. 118.000km, dupa 5ani de 100kile. Sper sa nu ma duca prea mult inlocuirea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
kodiak22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 July 11 ![]() |
stie cineva cum se schimba caseta de directie mecanica, 1.5 dci ????
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kodiak22 @ 7 Aug 2011, 19:09) tati, vezi ca-i gresit topicu', cauta acilea: http://www.daciaclub.ro/caseta-directie-lo...ml#entry3080367 This post has been edited by Kojak: 7 Aug 2011, 21:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
untion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 May 05 From: pitesti ![]() |
pentru cine stie ruseste
![]() |
--------------------
Logan
Partener 1.6 16V
2008
- -
|
|
Kojak |
![]()
|
Mda...cred ca o sa ma lipsesc de reglaju' lombar.
![]() Am sunat la vreo 4-5 service-uri (reprezent. dacia). Toti au spus ca se aduce pe baza de comanda. Ok. pana aici, insa erau foarte plictisiti baietii, nu stiau nici preturi, nici cum pot initia comanda, nici nimic. Putori ordinare (nimic nou), prea comozi sa se complice cu detalii despre comenzi. Un ingur individ, de la motor service a fost cooperant, m-a sunat ulterior si mi-a comunicat pretul (14 euro -fara TVA) + 150lei manopera. M-a intrebat daca vreau sa fac comanda, piesa urmand sa vina in 3 zile lucratoare. In total cca.75lei + 150lei = 225lei ![]() Daca mai are cineva alte idei, sunt deschis ![]() This post has been edited by Kojak: 10 Aug 2011, 19:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
Kojak cu banii aia cumperi 2 scaune de la dezmembrari de pe o masina straineza,ai si incalzire in scaune,e mai greu cu adaptatu la prindere,dar romanu se descurca
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Kojak |
![]()
|
Asa mi s-a parut si mie, exagerat de scump.
Oricum, deja m-am obisnuit fara, stau ca in cochilie, parca mi se aseaza mai bine kintalu' in el. ![]() This post has been edited by Kojak: 10 Aug 2011, 19:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
drogas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 February 12 ![]() |
Salutare baieti,
E primul meu mesaj aici si din pacate e vorba despre aceiasi problema intens dezbatuta pe aici... De vreo 3 luni nu mai imi merge reglajul lombar, am tot amanat reparatia dar imi sta pe creier... Urmeaza sa cumpar de la motor service piesa "retea flexibila spate" , problema este ca nevazand nici un tutorial video pentru demontarea piesei imi e frica sa ma bag singur ca sa nu stric mai mult.... Eu de felul meu imi place sa umbluu singur la masina pana unde stiu sa ma bag ... in general trebuie sa vad macar la cineva cum umbla ca sa pot face si eu ulterior... De asemenea e destul de exagerat pretul de service pentru aceasta operatiune ... Asadar apelez la bunavointa cuiva care a schimbat aceasta piesa sa ma ajute contracost sa schimbam piesa respectiva si la mine, eventual incropim si de un tutorial pentru site-ul lui cristi streulea ... Nu pot sa dau PM, nu stiu daca pot sa primesc macar asadr daca ma poate ajuta cineva poate sa posteze aici . multumesc frumos 20 Feb 2012, 16:47: Am uitat sa mentionez Locatie Bucuresti This post has been edited by drogas: 20 Feb 2012, 16:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
drogas |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/Ofer-servicii-repa...er-t246932.html
M-am specializat pe schimbat cablul respectiv sau reparatie in regie proprie cu opritor. Cine crede ca nu se descurca poate sa ma caute pentru reparatie. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
atanatizante |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 January 12 ![]() |
Poate ca sunt putin off topic, dar stie cineva cum se "rigidizeaza" articulatia scaunului in asa fel incat la o frana brusca sa nu mai am fenomenul de "recul"?
Se explic putin ... cand pun mana pe spatar si il misc, ei bine, acesta se misca prea mult fata-spate comparativ cu celalalt scaun, iar acest efect total neplacut se resimte cel mai mult la franarea masinii. Tin sa precizez ca am dat jos scaunul si am strans cele 3 suruburi cu autostrangere de pe partea cu roata de reglare a inclinatiei spatarului cat si si torx-ul de pe cealalta articulatie, insa degeaba Fac cinste pt. cine ma ajuta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5dCi 85CP
2007
- b-56-vmt
|
|
atanatizante |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 January 12 ![]() |
QUOTE Poate ca sunt putin off topic, dar stie cineva cum se "rigidizeaza" articulatia scaunului in asa fel incat la o frana brusca sa nu mai am fenomenul de "recul"? Se explic putin ... cand pun mana pe spatar si il misc, ei bine, acesta se misca prea mult fata-spate comparativ cu celalalt scaun, iar acest efect total neplacut se resimte cel mai mult la franarea masinii. Tin sa precizez ca am dat jos scaunul si am strans cele 3 suruburi cu autostrangere de pe partea cu roata de reglare a inclinatiei spatarului cat si si torx-ul de pe cealalta articulatie, insa degeaba Fac cinste pt. cine ma ajuta smile.gif Chiar nu stie nimeni? |
--------------------
Dacia
Logan 1,5dCi 85CP
2007
- b-56-vmt
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai ori aplici metoda barbara si te apuci sa-l sudezi ori te obisnuiesti
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
A facut si la mine poc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Kojak |
![]()
|
Cat ai...90-100kg?
![]() Vad ca esti din Bucuresti, ia legatura cu userul drogas, te rezolva elegant. This post has been edited by Kojak: 1 Feb 2013, 13:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
drogas |
![]()
|
Multumesc @Kojak
razvan iti dau mesaj privat |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
aproape 80 kg, dar a fost aiurea rau, aveam 10km/h si am pus frana brusca sa cada zapada de pe capota, atunci a facut ala poc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
ingerulol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 August 06 ![]() |
GATA si la mine a facut " POC " 4 ani 80k km de suportat cele 90Kile ... in primavara il desfac de tot ! Poate-l fac sau cumpar un Recaro
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6MPi
- AG 05 EMR
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Va rog frumos ajutati-ma. Am desfacut masina ca sa o izolez fonic si la pusul lucrurilor la loc am intampinat o problema la scaunul de la sofer. Nu pot sa insurubez surubul de pe partea stanga fata a scaunului. Am vazut ca acolo surubul se prinde in ceva chestie ce se tot misca. Si intra surubul, se invarte 2 filete si apoi nu mai merge. Aveti cumva idee ce ar putea fi?
Am cautat si alte topicuri legate de scaunele de pe logan dar nu am gasit. |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
xaser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 October 07 From: Bucharest ![]() |
Multumita dr. drogas am scapat de durerile lombare
![]() Lucrare efectuata rapid si impecabil; apelati cu incredere. ![]() |
--------------------
Peugeot
308
Confort Pack 1.6 HDi ex-Logan Laureate Plus 2007
Peugeot 308 |
|
ani[I]aL_2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 July 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Servus "DROGAS".
Intampin si eu aceeasi problema, s-a rupt tija aia sau cablul ala de la reglajul lombar....si scartaie acum scaunul intr-un mare fel. La reprezentanta( aici in Cluj- Feleac) piesa este 89 de lei si manopera undeva la 100-110 lei. Am dat intamplator de postarea ta pe DACIA CLUB , am incercat sa te sun la numarul pe care l-ai lasat sa ma interesez si eu de complexitatea lucrarii. Am cateva intrebari: - cat este de grea operatiunea de demontat -schimbat piesa si montat la loc totul? - este necesara doar schimbarea tijei/ cablului si a opritorului ? - piesa/piesele pe care le-ai improvizat tu si care merg brici in locul celei originale , se pot trimite prin curier in tara(la Cluj)? Cand ai ocazi te rog sa-mi raspunzi, plec imediat in concediu si imi vine sa dau foc scaunului la cum scartaie si joaca. Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Logan
2008-Kiss Fm, 1.4mpi
- BC 05 ***
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Apelati cu incredere la @drogas! Baiatul este serios si face treaba buna!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:22 |