DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> O problema mica, Probleme cu alarma!

Ursu82
post 2 May 2006, 09:19
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Alexandria, Teleorman

Sunt un nou membru si acesta este primul meu post (sper ca nu si ultimul)! Sunt mandru posesor al unei DSN Clima din iulie 2005! Pana acum 2 zile alarma nu mergea si pace! (ma resemnasem - credeam ca e arsa etc.) Am citit pe forum cum sa trec in modul 2 de functionare, programare, resetare etc( multumesc din suflet celor care au postat). Zis si facut, dar cand armez alarma incepe sa sune ca apucata (se inchid usile, se armeaza alarma 2bip-uri,2 semnale luminoase, apoi incepe sa tipe). Ce poate sa aiba??? Toate contacte le sunt noi(usi,capota) si cel de la haion curatat! Mentionez ca am oprit si senzorii din inerior dar degeaba! mad.gif

BTW: Sper ca nu deranjez cu post-ul meu! Stiu ca este al n-lea pentru alarme! Am folosit functia search dar nu am gasit ceva asemanator cu problema mea! smile.gif

Masina am cumparat-o la mana a2-a! Nu am nici un fel de carte! Nici la alarma nici la masina-nimic! Si nu am nici codul PIN al alarmei! I-mi trebuie la ceva?

This post has been edited by Ursu82: 2 May 2006, 12:29

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nova
post 2 May 2006, 10:38
Post #2

Membru incepator

From: CT

Am DSN Clima 2001.

Am urmat instructiunile de setare a alarmei dar rezultatul a fost urmatorul:

- 2xBIPP la inchidere & 1xBIPP la deschidere. ok!

- "Modul 2" nu stiu sigur daca este functional. La ultimul pas trebuia sa se inchida si sa se deschida automat - nu s-a intamplat asa, desi LED-ul s-a aprins de 2ori cate 2 clipire.

1.Am alarma in "Modul 2"?
2.Exista si "Modul 1" ?
3.Cum functioneaza "Modul 2" ?

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - CT
+
Pulsar
post 2 May 2006, 11:35
Post #3

Membru

mi-e alarma incepea sa imi suna ca tembela cand o decumplam ca sa intru in masina si era din cauza bateriei de la cheie care era cam descarcata, am schimbato si merge ok acum.

--------------------
Dacia Super Nova Clima - momentan provizoriu
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:40
Forum Renault